За семейството! Шествие на двойки в сватбени костюми и булчински рокли

Хиляди се включиха в три антипрайд прояви в София
Обновена: 8 юни 2019 19:52 | 8 юни 2019 19:46, Камелия Цветанова
57

В София се проведоха три антипрайд събития в защита на семейните ценности. Акцент при тях бяха двойки, облечени в сватбените си костюми и булчински рокли.
Още по темата

"Национален поход за семейството" се провежда в пет града в страната.

В София хората скандират "Конституция", "семейство", "мъж", "жена".

Те настояват Народното събрание да декларира, че ще работи за утвърждаване на семейството между мъж и жена.

Лидерът на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов също посети шествието в София и коментира "София прайд", съобщи Bulgaria ON AIR.

Според него не различното, а традиционно семейство има нужда от подкрепа.

"Нормално е да защитиш семейството, създадено от мъж и жена, има деца и се грижи за тях. В същото време става жертва на една добре организирана група, която прави туризъм из цяла Европа и не знае какво точно иска", заяви Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: походшествиесемейство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
4
 
! Отговори
въпрос преди 4 години
Ако мъж и жена имат едно дете и работят и двамата не получават и стотинка детски помощи.Обаче ако станат приемни родители на дете помощи държавата дава.Къде е тогава защитата на семейството?Защо не плаща държавата на биологичните родители на детето тези пари и да ги контролира така,че парите да отиват за нуждите на детето,а не за алкохол и цигари на родителите му.Така и това дете би си израснало в собствено семейство-факт,нали?
31
0
 
5
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 34 (Страхил)*** не бе, съгласни сме бе, кой ти казва че не сме?Нека си парадират, лошо няма, стига да не пречат на никого.Всеки има това право. Малко смешно изглежда отстрани обаче, ама нищо, нищо.Нека да се посмеем от сърце! Както тук някой правилно отбележи, сега не всички се женят, но има и такива (моя милост в това число също).Та, може и да са прави, семейството трябва да се защити. Ама къде са свещениците, те защо се спотайват?
30
10
 
6
 
! Отговори
маскарад! преди 4 години
Какви сватбени костюми! Масово двойките живеят незаконно под измислената за благозвучие формула "съжителство на съпружески начала"! Основното начало е съвокупляването, други принципи няма! Явно това е семейната ценност , по български и по православному! По-долу някой го е определили доста точно - "богомилски ценности"!
29
4
 
17
 
! Отговори
Страхил преди 4 години
Каракачанов е абсолютно прав. С какво не сте съгласни ? Хубаво е е, че политик и то министър публично заявява и подкрепя болшинството български граждани, въпреки натиска на ЕС и разни НПО-та.
28
21
 
5
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
"Шкембе войвода" както го наричат алкашите е на първа линия и трупа техният вот.Въшката му ъ излезе на якичката,
27
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България не е с християнски ,а с богомили ценности .Разврат и содомия навсякъде .
26
10
 
35
 
! Отговори
Мощтно, много хора преди 4 години
Трябва да излезем и да покажем, че България е с християнски ценности! Да защитим семейството като свещено тайнство между мъж и жена! И Бог като ги благослови да имат деца! А не такива перверзници да мътят главите на децата ни!Спомнете си как действаха в Грузия! Масово излязоха и не дадоха на обратните да си веят байраците! Това е гражданско общество! И Бог няма да ги остави!
25
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Между другото, обличането на сватбени костюми и рокли в несватбен ден носи лош късмет. Интересно, защо ми изтрихте коментара, при положение, че не нарушава никакви правила.
24
39
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Във всяко семейство има хомосексуалисти.
23
12
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хомосексуализмът е заболяване, което трябва да се лекува.
22
20
 
20
 
! Отговори
До 23 преди 4 години
Това което казвам, е че тези които са хомофоби има голяма вероятност да са неосъзнати хомосексуалисти. Това е - нищо повече, нищо по-малко.
21
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе щом група меки китки е толкова страшна... Как пък не направиха шествие против корупцията, против престъпността, против комунистите, окопали се с десетилетия по високи постове, срещу беззаконието... Как пък група меки китки с плакати се превърна в най-големия проблем... Заради гейовете ли милиони избягаха от България? Заради гейовете ли сме последни по доходи в ЕС. Заради гейовете ли свободата на словото се е сринала в последните години. Заради гейовете ли няма справяне с престъпността??????
20
47
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Левски е гей ,разбирайки това организацията го предава на турците и не им пука за него .Като масон Левски е участвал в оргии .
19
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ти настина си нямаш идея за процеса. Имаш ли някакви доказателства или просто "така ти се струва", или "така го усещаш", или "не ги ли виждаш""Пич, човечеството се крепи на възпроизводството между мъж и жена, всичко извън нормата не е в състояние да се възпроизвежда като гейовете заради естественият подбор. Трябва ли ти публикация в научния ти журнал за да повярваш в това.
18
20
 
2
 
! Отговори
От преди 4 години
До 33Ти настина си нямаш идея за процеса. Имаш ли някакви доказателства или просто "така ти се струва", или "така го усещаш", или "не ги ли виждаш"
17
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ами пробвай да публикуваш нещо което не е истина в научен журнал. Явно нямаш никаква идея нито как става, нито хилядите процеси на проверка на данните."Достатъчно е само да даваш парите и ще ти свирят музиката, която си поръчал.
16
11
 
2
 
! Отговори
От преди 4 години
До АнонименАми пробвай да публикуваш нещо което не е истина в научен журнал. Явно нямаш никаква идея нито как става, нито хилядите процеси на проверка на данните. Естествено, че има проучвания които се опровергават, но докато не се опровергае, е п-верятно да е истина от колкото лъжа.
15
8
 
1
 
! Отговори
От преди 4 години
До АнонименТи някога въобще търсил ли си че знаеш? Естествено че има, ще казвам ли иначе че няма?
14
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази година за разлика от предишните, педерастите и НПО-тата са доста активни из форумите. Не си мислете, че не ни прави впечатление резкият скок.
13
16
 
5
 
! Отговори
От преди 4 години
Приятелю, опорки няма, а серизни проучвания. Ако искаш мога да ти пратя линк към журнала в който е правено проучването, но ти едва ли знарш какво е научен журнал. Като гледам някои хора на фактите викат опорки.