Кошлуков призна пред СЕМ: БНТ е в практически фалит

Дълговете на телевизията ще достигнат 44 милиона лева
Обновена: 12 юни 2019 14:09 | 12 юни 2019 14:07,
48
Кошлуков призна пред СЕМ: БНТ е в практически фалит
Снимка: БулФото

Ние сме в практически фалит. Трябва да спасим БНТ. Това каза временно изпълняващият длъжността генерален директор на обществената телевизия Емил Кошлуков пред Съвета за електронни медии, съобщава 24 часа.

По думите му, до края на годината се очаква дефицитът на БНТ да достигне 44 милиона лева.

Още по темата


"Развалихме договори, сключени от ръководството, за милиони. Това са договори за закупуване на програми, за реклами, които са вредни и опасни, прекратени са съмнителни обществени поръчки", допълва още Кошлуков.

Той, заедно с управителния съвет на обществената телевизия, представя отчета на медията пред СЕМ.

Емил Кошлуков е един и от основните кандидати за заемането на длъжността на постоянен генерален директор на телевизията. Очаква се решението на регулатора да бъде взето на 5 юли тази година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още по темата: бнтСЕМЕмил Кошлуков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
14
 
! Отговори
само питам преди 4 години
Може ли бившият затворник Кошлуков да е директор на Националната Телевизия,а предишният шеф да е бъдещ затворник?
25
6
 
11
 
! Отговори
До 22 преди 4 години
Ти добре ли си!?! Те в История.бг. канят повече ***(професори), отколкото на събора ,,Бузлуджа,, където *** ги черпи по бира-скара:)
24
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КОЙ узурпира БНТ!
23
0
 
18
 
! Отговори
Дельо Хайдутин преди 4 години
Е как нема да е зле, щом Кошлука и е директор!
22
9
 
15
 
! Отговори
Мдаа преди 4 години
Какви са тези предавания бе?История.БГКултура.БГЧетене.БГ и подобни в които се натрапва само какви злодеи са *** как турците са ни първи приятели!Всички тези предавания са правени от един алкохолик с очила приятел на Сорос!ужас
21
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тази институция ще се убие и разпродаде на безценица, защото българския *** не може без да краде и без да унищожава.
20
0
 
20
 
! Отговори
Един преди 4 години
Кошлуков, ясно е, че БНТ е яко зле, щом е опряла до това ти да я представляваш, в даден момент. Това, че ти си лице на телевизията, е много по-голям пасив от 44М лева дефицит.
19
2
 
19
 
! Отговори
виждаме ви преди 4 години
С 4000 служители на хранилка,масово пияници и шеф-дясна ръка на г-н Сорос няма как да не фалира "Сорос" ТВ!БНР и БТА(Бойко) са същите!
18
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А като е във фалит защо храниме още 4 програми на БНТ бе Кошлук. По всички тези програми няма нито едно предаване което да е гледано. Защо се плащат заплати на нищо правещите. Искате ли да ви плащаме данъците да си взимате заплатите. Затваряйте я и да заминава в небитието и без това никой не я гледа.
17
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И къде са тези 44 000 000 бе Кошлук. Това са наши пари отгладувани за да си платим данъците и да храним бажанашко шуронайската роднинска телевизия. А в отплата няма кой да прати една камера да отрази протеста на майките и бащите които протестират против стратегията за детето. Това национална телевизияла и е или Мутренска бе Кошлук. То и фамилията ти е като теб.
16
1
 
14
 
! Отговори
майтап,бе Уили! преди 4 години
Това,че БНТ е пред фалит няма да учуди никого.Интерес в случая може само да предизвика схемата,начин по който е докарана до фалит!Технологията за докарване на едно предприятие до фалит ,както вече е известно,е разработена много отдавна и така фалираха много предприятия!Въпросът е само прилагането на тази технология да се повери на подходящите хора!Вече се вижда и кои са подходящите хора,но държавата е в капан поне за 50 г.- аз лично не виждам как сега може да се излезе от този капан!
15
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ВСЯКА ГОДИНА БЛИЗО 80 МИЛИОНА ДЪРЖАВНА СУБСИДИЯ (ПАРИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ) ОТИВАТ ЗА БНТ С КОИТО ПАРИ ДЪРЖАВНАТА ОБЩЕСТВЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ ДА НИ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ С ЮДЕО-МАСОНСКА НАТОВСКА И ЕС ПРОПАГАНДА И ПАК БНТ СТИГНАЛ ДО ФАЛИТ..ХА ПОЗНАЙТЕ СЕГА ДАЛИ ВЛАСТТА НЯМА ПАК ДА ИЗВАДИ ЕДНИ 70-80 МИЛИОНА ДА СПАСЯВА ТАЗИ ПРОПАГАНДНА МАШИНА НА САЩ ИЗРАЕЛ, ЕС И НАТО В ЛИЦЕТО НА БНТ
14
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво сега???? Чакате да ви спасяваме с нашите пари??? А защо да ви спасяваме??? За да храним цяла армия некадърници и връзкари??? Поне да бяхте интересни и гледаеми, а сте станали една *** радиоточка от миналия век. Допотопна телевизия.
13
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да фалира, и без това не е обществена, а правителствена телевизия.
12
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кошлуков,в старозагорския затвор е бил известен като Сиси дългото бедро.Това каза навремето по една телевизия един от фолемите политически затворници на комунизма Юли Галев,същия е бил по едно и също време с Ема Кошлукова.,така Галев наричаше Кошлуков...Те такива сега са ни управниците и (репресираните),а истинските политически затворници на онова време като Петър Гогов,Илия Минев и Галев бяха низвергнати и отхвърлени
11
4
 
21
 
! Отговори
asduih преди 4 години
Аз се чудя защо станаха Гебаджийска телевизия...като им гледаш новините ти става ясно...Няма свобода на словото в България
10
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво, после ще я приватизират за 1 лев ли?стига с тоя кошлук
9
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На кошлука това му е специалитета - да фалира телевизии.Сега се прави на учуден. Разкарайте го, и телевизията ще тръгне.А иначе му в гот да получава двойна заплата като "мениджър" и като "журналист".
8
0
 
20
 
! Отговори
песимиз преди 4 години
Видяхме го и тоя през годините, мазник и тарикат. Като се почне от скачането му 89-а та до сега винаги на първо място гледа да си оправи собствения интерес пък тогава другото. Щом като са го сложили там значи се изпълнява някаква политико-икономическа поръчка, друго е изключено.
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кошлуков .... навремето беше известен с нещо из политиката. и един читав политик не излезе от него време.