Борисов иронизира: На "Позитано" и оставка не могат да подадат!

За премиера темата е не случващото се в БСП, а в технологиите
Обновена: 17 юни 2019 11:26 | 17 юни 2019 11:26, Веселина Йорданова
236
Борисов иронизира: На "Позитано" и оставка не могат да подадат!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На "Позитано" 20 даже и оставка не могат да подадат. Така премиерът Бойко Борисов лаконично отговори на въпрос как ще коментира процесите в БСП.

Още по темата
Борисов заяви, че темата не е интересна и на дневен ред е технологичната - за суперкомпютъра, който ще заработи у нас.

Лидерът на БСП Корнелия Нинова, която вчера обяви пред червения конгрес, че остава на поста си, пък благодари на "всички честни, искрени и безкористни социалисти за позицията по отношение на случващото се в БСП".

"Вчера не ставаше дума за главата на един председател, ставаше дума за съдбата на една партия, за морала в нея и за почтеността в политиката. Вашият морал и почтеност победиха парите и задкулисието. Има в България една партия, за която идеите са по-силни от сребърниците. Върнахте ми надеждата, че с вас можем да направим промяната в България. Продължаваме заедно. Приемете моето уважение, социалисти", написа Нинова в профила си във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
2
 
3
 
! Отговори
До 134 преди 4 години
И от къде ги знаеш тези неща ?!Давай,докажи ги !Излез от анонимност и пледирай с доказателствата си !
127
9
 
4
 
! Отговори
Шопа преди 4 години
"Честни искрени,безкористни социалисти....." Е па нема такова жУвотно!
126
3
 
15
 
! Отговори
1 преди 4 години
др.борисов,ти щом можеш да подаваш оставка,подай я ,че малко народа да си отдъхне от един "умник".
125
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов,най-добре е да не подават оставки,защото една смачкана опозиция е предпоставка за тотална диктатура,каквато е твоята цел.
124
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ използва цялата държавна машина за да победи на изборите,включително раздаване на милиони от нашите пари на свои хора.Отделно купените ромски гласове,отделно явната подкрепа и помощ на крайния преброител-Мишо Константинов.
123
1
 
12
 
! Отговори
Хм преди 4 години
До 123Къде пък видя в БГ национално ориентирана власт???Такава има в Унгария и хората там са го оценили!Тука има пладнешки грабеж и пълен слугинаж навън,за да не ги закачат.То и Баце се правеше на българския Орбан,ама разликата между тях е от небето до земята...
122
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Плана на Бойко да приватизира и БСП се провалиха с гръм и трясък.Неговите хора-дъртите милионери се изнизаха като пр..я из ***.
121
6
 
10
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Баце дали щеше да е толкова курназ,ако Пеевски не го беше подпрял от*зад със 80-100хил. гласа които иначе са собственост на ДПС?Колкото до ***,тя може да бъде бъзикана най-вече за обещаваната "победа"нещо съвсем нереалистично.щото дори и ДПС да не бяха се намесили,резултатът щеше да е от равен до 1-2% предимство за ГЕРБ.
120
2
 
7
 
! Отговори
ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ преди 4 години
Ами те не знаят, ти пък вземи да им покажеш...
119
0
 
3
 
! Отговори
123 преди 4 години
Борисов иронизира: На "Позитано" и оставка не могат да подадат!---------Малцина се досещат в какво се състои кризата на българската политика/власт.Първо:- В национално ориентирана власт.Второ:- В липсата на конструктивна опозиция.Трето:- Реална борба срещу корупцията във висшите ешалони на власта и държавните ни институции.
118
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Муцко Физиономиев Мимиков.Неспокойна физиономия,що така?
117
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а тоа па едни проверки за къщи за гости не може да направи. или да уволни Пламен Георгиев.
116
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тюю, язък за 50-те милиона дето ги даде на Гергов! Свинарят пак не успя...
115
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ЦиркБлаженни са вярващите ...
114
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кефи ме, как ги цели 10 години хахахаха
113
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До *** любопитна 119Мддаааа..........когато нямаш акъл и НИЩО смислено не можеш да противопоставиш, минаваш на личности..............абе, ти да не си от гробаджийската партия??? Аааа.....ясно, на вас вече ви е простено, вие сте на доизживяване (10 годинки ви стигат), с нищо не можете нито да ни удивите, нито впечатлите, нито изненадате! Явно позора ви е пълен! Остава ви да се съюзите с д-я-в-о-ла, но мисля че и това няма да ви помогне задълго!
112
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дай им пример ти, бе, Боци!
111
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Бсп е в будна кома..114Ха-ха-ха-ха-ха-ха..............."Герб и СДС обединени..........".............хи-хи-хи.........куц и сляп обединени..............Боже, до къде още може да падне държавицата ни!!! Е, до свинар-цар сме падали, но мислех, че по-долу е невъзможно! Мдддаааа.........заблуждение!
110
9
 
11
 
! Отговори
Курнелия любопитна преди 4 години
Малката *** пита майка си:- Мамо, мамо защо съседката се казва Цвети ?- Защото майка и много обича цветята и е искала Цвети да прилича на цвете.- Мамо, мамо, а защо съседчето се казва Явор ?- Защото майка му обича дърветата и е искала да прилича на явор.- Мамо мамо, а защо аз се казвам *** ?- Я бягай да си играеш и стига ме разпитва
109
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До антикомунист 109Нали?? Ако знаеш колко противно вече звучи това "журналист"!!! Веднага ми излиза асоциацията с "черен, мръсен ***"!!! Ха-ха....че гледайте само сериите "умирай трудно"-2-3....и ще видите с каква ненавист са описали това продажно "съсловие"!!! Така че не се учудвай на слагачеството, падне ли бойко от власт те първи ще почнат да го плюят и заклеймяват!!! Абе, приказката за "КОЙ поръчва музиката........." ти е ясна!!