Нинова върна топката към Борисов: Една оставка не можете да вземете!

Соцлидерката репликира думите на премиера
Обновена: 17 юни 2019 18:00 | 17 юни 2019 17:37, Веселина Йорданова
158
Нинова върна топката към Борисов: Една оставка не можете да вземете!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Соцлидерката Корнелия Нинова отговори на днешната реплика на премиера Бойко Борисов за оставката й през социалната мрежа.

Още по темата
"Днес господин Борисов казал, че на "Позитано” една оставка не могат да ДАДАТ като хората. Не, господин премиер - на "Позитано" една оставка не можете да ВЗЕМЕТЕ като хората", написа Нинова в профила си.

По-рано днес премиерът и лидер на ГЕРБ отказа точно с тези думи да коментира пред журналисти случващото се в БСП. Според него темата не е интересна.

До поредния задочен скандал между двамата се стигна, след като соцлидерката вчера изненадващо отказа да подаде оставка пред Конгреса на партията, с което официално щеше да се оттегли от председателския пост на БСП.

След евроизборите тя заяви намерението си да напусне поста пред пленума на партията, но в крайна сметка направи обратен завой.

"Една седмица след оставката партията беше в ступор, който прерасна в гняв. Структури от страната и членове на софийска организация започнаха да връщат партийни книжки и да искат да напускат партията. Това ме притесни. Дадох си сметка, че това, което градихме три години, е пред разпад. Не подозирах такъв ефект и си дадох сметка, че моята оставка може да доведе до сериозен спад в подкрепата за БСП. Предстоят местни избори, а ще отидем на тях разбити", обясни в неделя Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама курнело да не си подавала оставка в централата на герб? :)
70
12
 
6
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Бсп са гадове: Е, ще си останеш б.оклук. Изборът си е твой. Типичен гербаджия. "Аз сън п'рост и вие сте п'рости, затова ще се разберем". Много точно го е казал. Рядко му се случва.Не че има връзка с темата.А до Сата Н.: Идват общински избори. И ГЕРБ пак ще загуби подкрепа но ще запази повечето общини. И пак "Голяма победа". Няма как да е друго. Във всеки град, село и паланка се е наместил един гербаджийки далавераджия със шуробаджанашката си дружинка . И ще се бори да оцелее както може.
69
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази не дойде ли от СДС ? Как една млада седесаpка успя да дойде от Крушовица купи едно предприятие и си смени партията, някога дали ще разберем.
68
4
 
8
 
! Отговори
Krom преди 4 години
Тея имат "книжки"!? Да паднеш възнак! Инак обаче, под натиска на "лавино-образната любов" на тея с книжките, тя великодушно реши да се "жертва", и като същинска Цола Драгойчева да остане начело на Партията, докато не започне да се изпуска в памперсите. Друг по съкратен начин това да се разкаже е поговорката "..заклела се с.виня л.айна да не яде..". Тая е такова зло клише, че всеки ден в който се е вкопчила във властта е в услуга на Борисов. Прав е човека, темата е безинтересна.
67
2
 
5
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 години
Ама подаде, налиДа така е!! Не услужлива памет!
66
3
 
15
 
! Отговори
Бсп са гадове преди 4 години
До нищо ново. Няма защо да си оправям ника, той касае моето отношение към червената пасмина от Позитано и такива охлюви като теб, които им симпатизират. А прозвището червени бок.луци не е измислено от мен, а още в началото на прехода от СДС.
65
7
 
9
 
! Отговори
Бойко и Слави преди 4 години
Това за един лев субсидия партиите го дължат на референдума на Слави. Тогава никой не го взе на сериозно, и партиите, заети с изборите, просто не го коментираха. А ето че банкянският тарикат Бойко много добре се възползва от него. Сякаш Слави за да му помогне го направи.За Бойко парите не са проблем - Цецо му е събрал достатъчно суджук за следващите избори. Като остави опозицията без субсидии се надява да спечели служебна победа. Както винаги - д'ребен бянкянски х'итрец.
64
3
 
5
 
! Отговори
Дядо Соци преди 4 години
Чета коментарите и се радвам че проглеждаме най после.
63
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ortodoksalni teroristi... frenska gilotina za vas...
62
2
 
4
 
! Отговори
Валери преди 4 години
До 57. Глу.пости си написал. И с кое ги сравняваш тези постижения - с периода след катастрофата Орешарски. Това е малко като вица за албанските танкове, които се увеличили със 100% - от един на два.
61
8
 
13
 
! Отговори
Хм! преди 4 години
Скоро ще завали още по-силен дъжд от върнати червени партийни книжки след фарса с оставката на Нинова. И последните наивни овчици в БСП-то прозряха каква двулична кариеристка е Корнела.Апропо, другарко Нинова, никой не е искал да ти вземе оставката. Ти сама я даде в изблик на съвест, но после явно ти е минало.
60
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Kurneliq kurneliq impeksova
59
0
 
7
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Бсп са гадове: Никой не завижда на б.олкуци. Ако не ти харесва да изглеждаш като такъв си оправи псевдонима. Но изглежда ти идва отвътре.Не че има връзка с темата.
58
9
 
13
 
! Отговори
Българин 1 преди 4 години
С този ход Нинова гарантира следващата си загуба от ГЕРБ - тринадесета !!!
57
9
 
11
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
Корни, корни, колко си смешна и жалка, примрял е Боко за твоята оставка. Ти си му много удобна с глу.павите си ходове и ще те мачка, докато го има.
56
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Намаляването на субсидиите за партиите е популистки ход, заяви пред БНР бившият служебен премиер и шеф на НС проф. Огнян Герджиков. Рязкото намаляване на субсидиите на партиите ще се отрази зле на жизнеспособността на партиите у нас, посочи той. "Може би има нужда от известно редуциране с лев-два е разбираемо, но от 11 да се направи на 1 лев, това показва липса на всякаква устойчивост в регулациите в тази материя", категоричен е юристът, подкрепен и от друг експремиер - Георги Близнашки."
55
9
 
12
 
! Отговори
Напразни надежди преди 4 години
Откакто Корнелия Нинова е председател, БСП излъчи президент, получи два пъти повече депутати на парламентарните избори и един евродепутат повече на тези избори. Старите "вечни депутати" още от времето началото на прехода, естествено са против нея. Единствено в БСП и точно Корнелия Нинова ограничи броя на мандатите на депутатите. Надяваха се да издигнат на нейно място някой като Георги Гергов, за да направи коалиция с ГЕРБ и да крадат заедно но не би.
54
6
 
9
 
! Отговори
Бсп са гадове преди 4 години
До 49. Мале колко си жалък в завистта и злобата. Казал съм ти го няколко пъти и няма да спра. Бок.луци са червените гадо.ве и това трябва да се повтаря постоянно, за да не се забравя.
53
4
 
3
 
! Отговори
Социалист преди 4 години
Апартаментите в София са по 200 хил лв и то най мижавите. Само с една заплата как да живее човек в столицата? Затова социалните лафчета са за залъгалки на електората, а реално със социлистически приоми ще си копате боб на село при тези цени в града.
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 50. Ама подаде, нали?