Нинова върна топката към Борисов: Една оставка не можете да вземете!

Соцлидерката репликира думите на премиера
Обновена: 17 юни 2019 18:00 | 17 юни 2019 17:37, Веселина Йорданова
158
Нинова върна топката към Борисов: Една оставка не можете да вземете!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Соцлидерката Корнелия Нинова отговори на днешната реплика на премиера Бойко Борисов за оставката й през социалната мрежа.

Още по темата
"Днес господин Борисов казал, че на "Позитано” една оставка не могат да ДАДАТ като хората. Не, господин премиер - на "Позитано" една оставка не можете да ВЗЕМЕТЕ като хората", написа Нинова в профила си.

По-рано днес премиерът и лидер на ГЕРБ отказа точно с тези думи да коментира пред журналисти случващото се в БСП. Според него темата не е интересна.

До поредния задочен скандал между двамата се стигна, след като соцлидерката вчера изненадващо отказа да подаде оставка пред Конгреса на партията, с което официално щеше да се оттегли от председателския пост на БСП.

След евроизборите тя заяви намерението си да напусне поста пред пленума на партията, но в крайна сметка направи обратен завой.

"Една седмица след оставката партията беше в ступор, който прерасна в гняв. Структури от страната и членове на софийска организация започнаха да връщат партийни книжки и да искат да напускат партията. Това ме притесни. Дадох си сметка, че това, което градихме три години, е пред разпад. Не подозирах такъв ефект и си дадох сметка, че моята оставка може да доведе до сериозен спад в подкрепата за БСП. Предстоят местни избори, а ще отидем на тях разбити", обясни в неделя Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
15
 
18
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Не очаквах,че герберските...*** са на смени,щото ...дневната свърши.Явно Цецо в...сянка продължава да ги надъхва...успешно.
10
8
 
3
 
! Отговори
До климактериум преди 4 години
Таман, по-малко внимание ще обръща на долните ви подмятания.
9
19
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на Нинова, добре изигра диктаторчето!
8
24
 
22
 
! Отговори
До сега и в бъдеще преди 4 години
Досега Борисов бие на всички избири комуноидите като мачка у дирек
7
24
 
24
 
! Отговори
Нищо не е приключило преди 4 години
БСП е единствената реална опозиция. Малките партии са само патерици на управляващите. БСП излъчи президент, получи два пъти повече депутати на парламентарните избори и един евродепутат повече на тези избори. Всички други парламентарни партии, в това число и ГЕРБ са загубили подкрепа. С пиар за държавна сметка и рязане на ленти в последната седмица Бойко успя да ги спаси и този път от загуба. Да видим докога.
6
8
 
12
 
! Отговори
Напротив! преди 4 години
Всички се радваме, Нинова, че една част от двете Пандори продължава да унищожава БСП.Но другата ще се изложи в ЕП.Ст.Данаилов много добре обясни. И мъжете разбират за какво става дума.
5
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунистка...С една дума ти става ясно, колко и е морала...
4
19
 
23
 
! Отговори
Милиони на вятъра преди 4 години
Георги Гергов наскоро получи от Бойко 43 милиона лева държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която на никого не е нужна. И за какво? За да мъти водата в БСП. А засега не си е оправдал парите.
3
21
 
18
 
! Отговори
каунь преди 4 години
Гладам я таз Нела и са сещам що имало насилие срещу жени. Таз ко ми е у дома по три пъти на ден ша я пукам от лабуть !!!
2
24
 
25
 
! Отговори
я гледай... преди 4 години
Уфф, писна ни от тази Нинова.Провали се и не си затваря устата.Борисов работи и няма желание и време да се занимава с теб.
1
17
 
22
 
! Отговори
климактериум преди 4 години
Менопаузата настъпва!