Нинова върна топката към Борисов: Една оставка не можете да вземете!

Соцлидерката репликира думите на премиера
Обновена: 17 юни 2019 18:00 | 17 юни 2019 17:37, Веселина Йорданова
158
Нинова върна топката към Борисов: Една оставка не можете да вземете!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Соцлидерката Корнелия Нинова отговори на днешната реплика на премиера Бойко Борисов за оставката й през социалната мрежа.

Още по темата
"Днес господин Борисов казал, че на "Позитано” една оставка не могат да ДАДАТ като хората. Не, господин премиер - на "Позитано" една оставка не можете да ВЗЕМЕТЕ като хората", написа Нинова в профила си.

По-рано днес премиерът и лидер на ГЕРБ отказа точно с тези думи да коментира пред журналисти случващото се в БСП. Според него темата не е интересна.

До поредния задочен скандал между двамата се стигна, след като соцлидерката вчера изненадващо отказа да подаде оставка пред Конгреса на партията, с което официално щеше да се оттегли от председателския пост на БСП.

След евроизборите тя заяви намерението си да напусне поста пред пленума на партията, но в крайна сметка направи обратен завой.

"Една седмица след оставката партията беше в ступор, който прерасна в гняв. Структури от страната и членове на софийска организация започнаха да връщат партийни книжки и да искат да напускат партията. Това ме притесни. Дадох си сметка, че това, което градихме три години, е пред разпад. Не подозирах такъв ефект и си дадох сметка, че моята оставка може да доведе до сериозен спад в подкрепата за БСП. Предстоят местни избори, а ще отидем на тях разбити", обясни в неделя Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Корнелия, дръж се моме и само така.
130
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как има още някой, да и обръща внимание на тая бе?!? Хахах егати цирка.
129
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
герб е партия на ромите в България. С такива избиратели как няма да са крадлива партия...
128
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
бре *** бре
127
7
 
2
 
! Отговори
ДЕСНИТЕ В БЪЛГАРИЯ преди 4 години
1915 НАБУТАХА НИ В СВЕТОВНАТА ВОЙНА СЪЮЗНИЦИ НА ВРАГОВЕТЕ НИ ТУРЦИ И НЕМЦИ1916 КРАДОХА ПО ФРОНТОВЕТЕ ОТ ЗАЛЪКА НА РАДНИЯ ВОЙНИК1917 ПРОДЪЛЖИХА ДА КРАДАТ1918 СТРЕЛЯХА ПО ВОЙНИКА С НЕМСКИ ЧАСТИ1919 НА ИЗБОРИТЕ ПРЕТЪРПЯХА КРАХ БЗНС И БКП ВЗЕХА ПОЧТИ ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ1920 1921 1922 ГУБЕХА ИЗБОРИТЕ И СЕ СГОВАРЯХА С ЦАРЧЕТО ШПИОНСКО ЗА ПРЕВРАТ1923 ЗАКЛАХА СТАМБОЛИЙСКИ КРЪВОЛОЦИТЕ1923 КЛАХА ХИЛЯДИ ЗЕМЕДЕЛЦИ 1923 СЕПТЕМВРИ И КОМУНИСТИТЕ ИЗКЛАХА1924 ПРОДЪЛЖИХА КЛАНЕТАТА1925 ОЩЕ ПРОДЪЛЖИХАКЛАХАГЕО
126
4
 
2
 
! Отговори
ДЕСНИТЕ В БЪЛГАРИЯ преди 4 години
1886 - ИЗБИХА РУСОФИЛИТЕ, ГЕРОИ ОТ СЛИВНИЦА И ДРАГОМАН1887 - НАМЕРИХА ГЕРМАНСКИ АГЕНТ ЗА КНЯЗ ДА НИ ТИКА В КАТАСТРОФИ1888 - ПРЕДЛОЖИХА ДА ВЪРНАТ БЪЛГАРИЯ ВИЛАЕТ НА СУЛТАНА - СТАМБОЛОВ1893 - УБИХА АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ, ЧЕ ГИ ОПИСА - ГАНЬОВЦИ1903 - ОСТАВИХА МАКЕДОНИЯ ДА СЕ ПОТОПИ В КРЪВ1908 - СКЛЮЧИХА АНТИСЛАВЯНСКИ СЪЮЗ С АВСТРИЯ И ГЕРМАНИЯ1912 - ПОГРЕБАХА ДЕСЕТКИ ДЕДИ НАШИ ПРИ ЧАТАЛДЖА1913 - ТИКНАХА НИ В МЕЖДУСЪЮЗНИЧЕСКА КАТАСТРОФА1908 - НАПРАВИХА ЦАР БЕЗРОДНИЯ КОБУРГ И ЛИЗАХАА МУ ГЗА1915
125
2
 
2
 
! Отговори
ХАХАХХАХА преди 4 години
До АнонименГОСПОЖА ЛЪЖА ОСЪДИ ГОСПОДИН ЛЪЖЕЦ ХАХАХА КОЙ Е ЛЪЖЕЦА ТОЯ КОЙТО СЪДЪТ Е ПРИЗНАЛ ЗА ТАКЪВ ИЛИ ТОЯ КОЙТО Е ИЗКУПИЛ САЙТОВЕТЕ И ЛЪЖЕ НА ПОРАЗИЯ, ЯЯЯ *** ТОЙ Е ЕДИН И СЪЩ.
124
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КОРНЕЛИЯ Е СИЛЕН ПОЛИТИК, ОТКАЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ ДА Е НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ НЕ ПУСНА ОТ БСП ДА ИМА МИНИСТРИ ЗА ДА ЛЕГИТИМИРАТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ КАКТО ТОВА НАПРАВИХА ДРУГИ ПАРТИИ И ИЗЧЕЗНАХА. НАРОДЪТ МРАЗИ ТЕЗИ, КОИТО ПРИСТАВАТ НА ГЕРБ. НАЕСЕН ГЕРБ НЯМА КАК ДА НЕ ИЗГУБИ ПОВЕЧЕТО СИ КМЕТОВЕ И ЗАТОВА СА БЕСНИ ГЕРБЕРСКИТЕ ***. ТЕ УМИРАТ ОТ СТРАХ ПРЕД МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ, НЕ СТАВА КАТО НА ЕВРОИЗБОРИТЕ С 8 ПРОЦЕНТА ДА БИЯТ.
123
1
 
4
 
! Отговори
Марксист Ленинец преди 4 години
До Анонимен 131 Със страх не може да се върне социализма но с бой и с опандизване на виновните може!
122
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Марксист Ленинист. Със страх вече неможе да се върне социализма.
121
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това , че Нинова се страхува от руската мафия. И че протекцията и от Москва. Не е същото за Премиера. Както е много българи не се интересуват от тоя диалог.За тоя преди мен.
120
9
 
7
 
! Отговори
Калоян преди 4 години
Бате Бойко се страхува от Корнелия, защото тя му е истински опонент направо му спира дишането в политиката и ще му вземе властта като стой та гледай и то съвсем скоро. Голем страх Баце, голем страх тресе цялото гербер-астично общество като виждат че още малко и всичко край и далаверата свършва завинаги!
119
12
 
4
 
! Отговори
Марксист Ленинец преди 4 години
Много скоро ще ядете червена тояга по гърба всички вие и ще започнете да пишете в полза на БСП. Корнелия ви бръкна в душичките много яко. Да ви видим тогава!
118
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Госпожа Лъжа се оплете в лъжи!Кой луд пък тръгнал да я връща,ако не е пришпорен и манипулиран!Добре,че още имат овце да им се връзват!След две национални катастрофи и лидерка приватизаторка с хартийки на външно търговски дружества ,пращи от морал!Затова ли специалисти от Либия,Мароко,Алжир не могат да се пенсионират,че са ми окрадени социалните осигуровки ,когато е била директор!Да ограбиш на хората за бъдещите им пенсии,а от трибуната " справедливост сега" е висша форма на безскрупулност
117
4
 
4
 
! Отговори
Време е за промяна преди 4 години
До Анонимен 121: И какво от това, че двама са безпартийни? Избрани са, за да провеждат политика на БСП и ПЕС.За сравнение: Какъв е Тома Биков - бивш пишман-реформатор, който разправяше, че Бойко ще бъде съден. Сега се е покаял и го пускат напред като дежурен лаладжия на ГЕРБ. Принципи ли ще чакаш от него? Интересчия първо качество.А до 119: Никой не иска БСП? Хайде де. А разликата между БСП и ГЕРБ е само 5% - и то получена с рязане на ленти и пиар за държавна сметка в последната седмица.
116
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Нищо не е приключило 7Какво са "спечелили" бе, умен - от петима евродУпетата двама са безпартийни.
115
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам кой какви топки му връща,но Борисов върти като пумпали всички.Направи си предизборната агитация, отстрани носещия вече негативи ЦЦ, елегантно използва наивния Учиндолски референдум за да разчисти кокошарника от бъдещи кандидати за топли парламентарни трътки и безметежен партиен живот от субсидии.Всички негови ходове са реални, а на опозицията -виртуални. А горката Нинова даже и не подозира че мнозинството я възприема като бостанско плашило.Знаем за какво се ползва то - да плаши гаргите.
114
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората предпочетоха ББ пред БСП. ББ не се показа, като особено добър лидер, но никой не иска БСП!!!
113
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПроСТоТо. Та тази "простотия" постоянно печели избори и за 12 път се изпърдя в устата на цялото БСП. Това не може да е случайно май, а?
112
2
 
6
 
! Отговори
Винету преди 4 години
До ами сега. И от какво точно му призля? От това, че БСП остана със същия лидер, за да й вкарва дебел пожарникарски още и още. Или от тъ.пата ти конспирация, която е само в *** ви червени кратуни, защото не знаете в паниката си какво да напишете.