Да помогнем на Цецо да живее. Спешно!

Младият човек има нужда от подкрепа
20 юни 2019 16:18, Петя Славова
17
Да помогнем на Цецо да живее. Спешно!
Снимка: Личен архив

Цветан, или както всички негови близки наричат Цецо, е прекрасен млад човек и истински приятел, който само преди дни е диагностициран със злокачествен рак на кръвта!

Всичко започва през март, когато се появяват необичайна умора и затруднения при извършване на ежедневните  занимания. За Цецо нормалната разходка и дори връзването на обувките се превръщат в истинско предизвикателство.

На 15 юни му е поставена страшната диагноза: ОСТРА В-ЛИМФОБЛАСТНА ЛЕВКЕМИЯ. В момента Цецо е настанен в онкологичната болница в София, където се опитват да стабилизират състоянието му.

Веднага след като състоянието му го позволи, Цецо трябва да замине за Германия, където ще му бъде извършена животоспасяваща трансплантация на стволови клетки.

Всеки ден на забавяне може да бъде фатален за нашия приятел! Той няма време за губене, заради това ви моля да отворите сърцето си и да помогнете на Цецо, защото ние /неговите приятели/ и вие /непознатите с огромни сърца/ сме единствената надежда на Цецо!

Цецо иска да живее, но животът му бе оценен на непосилна за неговото семейство сума!

Можете да помогнете на Цецо тук или на банковите сметки по-долу.

ПОЩЕНСКА БАНКА АД – ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ
Дарителска сметка на името на ЦВЕТАН МИТОВ
IBAN BG27BPBI79404088161601 BGN

ОТ ЧУЖБИНА: EUROBANK BULGARIA
IBAN BG09BPBI79404488161601
BIC: BPBIBGSF

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Мила преди 4 години
Дано да има късмет момчето да събере парите и да се излекува.Доброкачествен рак няма, това го знае всеки средно интелигентен човек. Очевидно, обаче "журналистката", написала тази статия, не го знае. Препоръчвам й, да прочете малко за тавтологията!
9
0
 
5
 
! Отговори
Б. преди 4 години
Аз дарих 50 лева от линкът по-горе в статията ("Можете да помогнете на Цецо тук").Дано хората успеят да съберат паричките за момчето,......сумата я видях и е ужасно голяма :( а за болестта не ми се мисли.Дано господ да му даде сили на него и на семейството му и всичко да се оправи.Хора всяко левче е от значение ако имате възможност дарете.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ме разбирайте погрешно но докато ние вършим работата на държавата ще има още много подобни случай на Мими .Пожелавам на момчето скорошно и успешно излекуване.
7
0
 
1
 
! Отговори
Бау преди 4 години
До СМСНе прочете ли, че е спешно? По-добре утре си размърдай дЪто до банката
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
къде сте бе богаташи?
5
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А, къде е Държавата ни, която трябва би трябвало да се грижи за здравето и благополучието на своите граждани???
4
1
 
5
 
! Отговори
Рали преди 4 години
Всеки по лев да даде ще е пак нещо!
3
0
 
4
 
! Отговори
хъммм преди 4 години
Няма лошо да има такива мероприятия, което няма да е лошо ще е да се централизира като се създаде или използва някаква система от тези взаимопомогателните в интернет.Задава се сумата която е необходима , в реално време виждаш до къде са стигнали и ако (не) се събере , да се оповестява.Като цяло тези системи взимат някакъв процент , но за сметка на това контролират и уведомяват хората , какво е станало с парите , или ти ги връщат ако не се осъществи проекта.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Журналистите колко дарихте?
1
2
 
30
 
! Отговори
Приятел преди 4 години
Трябва да си помагаме!!! Заедно сме по-силни! Хора, отворете си сърцата, дори и малка сума да дарите е доказателство, че има шанс! Когато държавата я няма, трябва сами да си помагаме!