Андрей от ДНК: Раждайте, българки, нацията зависи от това!

Стандартът на живот в София е над средноевропейския, сочи проучване
Обновена: 21 юни 2019 09:52 | 21 юни 2019 09:52,
352

35% от българите, които живеят в чужбина, обмислят да се върнат отново в родината си. Основното притеснение на 100% от тях e безработицата и ниското заплащане. Сънародниците ни са били анкетирани в края на май от "Маркет Линкс" и Движение за национална кауза (ДНК).
Още по темата

Всеки трети българин в чужбина готов да се върне, но има условия

"Трябва да си върнем българите от чужбина - това е категорично. Трябват ни жени, които да раждат. Една нация зависи от жените, които раждат. И това трябва да стане до 35-годишна възраст", смята математикът проф. Михаил Константинов.

Телевизионният продуцент и председател на ДНК Андрей Арнаудов допълни в студиото на "България сутрин", че българката ражда горе-долу на средното ниво, на което раждат жените в цяла Европа.

"В проучването ни взеха участие около 2500-3000 души. Целта на това проучване и платформата, която подготвяме, е да свързва местната и държавна власт с хората от Молдова и Украйна. Тя смесва възможностите за работа и представяне на реалните възможности за живот в България, защото ние си избираме мястото къде да живеем, в зависимост какви възможности за развитие ти предоставя", посочи Арнаудов.

По думите му резултатите от анкетата са много оптимистични - 35% от хората биха се завърнали в България - не само в столицата, а и икономиката в страната позволявала това.

Константинов поясни, че стандартът на живот в София е над средноевропейския.
Според него българите имат нужда от сигурност и качество на живот, а не само от високи заплати.

Арнаудов посочи пред Bulgaria ON AIR, че трябва да се изчистят много от легендите за страната ни - за заплати, престъпност, социални дейности и др.

Константинов пък подчерта, че в България разкритостта на тежки престъпления е 90%, което го нямало почти никъде в Европа. Той добави, че са се изравнили потоците на заминаващи и връщащи се от чужбина българи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
3
 
35
 
! Отговори
Диана преди 4 години
Те българките пак си раждат децата , но в по - бели от нашата държави.Тук е подходящо за раждане и отглеждане само на *** бебета.От тях става най -добрия електорат за управление и гласуване през последните 30 години , г-н професоре от ГЕРБ.
5
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боже, колко тъ пота има на този свят и конкретно в България!? Някакъв пияндур ще ми обяснява колко да раждат жените! Колко деца имаш ти, андрейчо???? София имала над средноевропейски стандарт на живот???? ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!! УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ! ХАХХАХАХАХАХА!!!!!!!! Егаси професора! Да не сте пили до зори с андрейчо??????
4
26
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българките не искат деца, искат чичо паричко и да не ги занимаваш с глупости..... Кухи шейки
3
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Tozi profesor neshto nee dobre
2
4
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Яки мозъчни промивки! Ромите изпълняват мечтите ви и раждат. Не сте ли доволни?
1
6
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Милионер, създал единственото си дете на 40+, да мотивира за повишаване раждаемостта сред един от най-бедните народи?!!!