Андрей от ДНК: Раждайте, българки, нацията зависи от това!

Стандартът на живот в София е над средноевропейския, сочи проучване
Обновена: 21 юни 2019 09:52 | 21 юни 2019 09:52,
352

35% от българите, които живеят в чужбина, обмислят да се върнат отново в родината си. Основното притеснение на 100% от тях e безработицата и ниското заплащане. Сънародниците ни са били анкетирани в края на май от "Маркет Линкс" и Движение за национална кауза (ДНК).
Още по темата

Всеки трети българин в чужбина готов да се върне, но има условия

"Трябва да си върнем българите от чужбина - това е категорично. Трябват ни жени, които да раждат. Една нация зависи от жените, които раждат. И това трябва да стане до 35-годишна възраст", смята математикът проф. Михаил Константинов.

Телевизионният продуцент и председател на ДНК Андрей Арнаудов допълни в студиото на "България сутрин", че българката ражда горе-долу на средното ниво, на което раждат жените в цяла Европа.

"В проучването ни взеха участие около 2500-3000 души. Целта на това проучване и платформата, която подготвяме, е да свързва местната и държавна власт с хората от Молдова и Украйна. Тя смесва възможностите за работа и представяне на реалните възможности за живот в България, защото ние си избираме мястото къде да живеем, в зависимост какви възможности за развитие ти предоставя", посочи Арнаудов.

По думите му резултатите от анкетата са много оптимистични - 35% от хората биха се завърнали в България - не само в столицата, а и икономиката в страната позволявала това.

Константинов поясни, че стандартът на живот в София е над средноевропейския.
Според него българите имат нужда от сигурност и качество на живот, а не само от високи заплати.

Арнаудов посочи пред Bulgaria ON AIR, че трябва да се изчистят много от легендите за страната ни - за заплати, престъпност, социални дейности и др.

Константинов пък подчерта, че в България разкритостта на тежки престъпления е 90%, което го нямало почти никъде в Европа. Той добави, че са се изравнили потоците на заминаващи и връщащи се от чужбина българи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
286
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До AhaА, то само това и оставаше, да се обяви несправедливо бракът и здравото семейство за виновници по отношение на ниската раждаемост. Бракът дава сигурност, защита и спокойствие - и за хетеросексуалната двойка, така и за децата, родени в брака. Когато е припознато детето, и двойката живее на семейни начала, уви, майката винаги може да бие шута на мъжа и бащата на тяхното общо дете, и по този начин тя да вземе изцяло родителските права и да пречи на бащата да гледа, вижда и грижи за дет
285
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До AhaКакво лошо има в брака? Брака между мъжа и жената дава сигурност и защита на тяхната хетеросексуална връзка, бракът дава сигурност и защита и на децата, родени в брака между мъжа и жената. Мъжът, който има брак с жена си, НЕ припознава детето/децата си, когато те са му родени от законната му съпруга и жена.
284
6
 
0
 
! Отговори
Aha преди 4 години
"някой трябва да им предложи брак и да ги насърчи"стига глупости,2019 e
283
5
 
9
 
! Отговори
родопчанки преди 4 години
Има големи села в Родопите със многодетни семейства. Но те са от старата България и не са покварени от цивилизацията. Те що раждат по двайсе деца ? А гражданките се правят на шушумиги.
282
2
 
13
 
! Отговори
Стара мома преди 4 години
Ей ся отивам директно да раждам, че ще изтърва последния влак (според професора). Може и да нямам мъж, обаче отивам и раждам поне 5 броя следващите 2 години!
281
3
 
18
 
! Отговори
За да раждат жените, преди 4 години
някой трябва да им предложи брак и да ги насърчи, като ги увери, че винаги ще могат да разчитат на него като на сериозен съпруг и отговорен баща.Вместо това, *** Балкански още по времето на соца разправяше наляво и надясно, че се ръководи от правилото "гладиоли - целофан - мушкато - и после бегония!" така научи и синовете си, а днес вече 20-30-годишните му внуци се ръководят от същата максима.Защо обвинявате девойката, че се въздържа да ражда сама, с малка заплата, без жилище и без съпруг?
280
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не съм съгласен, че тези хора, които раждат над 35 и повече години имат нездрави деца! Тоя тъ.пак " професор" е егати и.ди.ота!
279
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Герв е патерици на ДПС доганя всъщност държи дебелата охрана на каишка хмммм
278
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тия от това видео говорят повече за бесарабските българи от молдова и украйна,и за българите в чужбина, а не за българите, които са останали в България. Бесарабските българи - има и свестни хора сред тях, но са малко. Като цяло не са приятни."северомакедонците" - те мразят България и българите, албанците да се разправят с тяхБългарите в чужбина - повечето от тях не се чувстват българи, мразят БЪлгария и българите. Тия гонят дивото, а не ги е грижа за питомното,т.е за тукашните българи.
277
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Арее акъл от опосум не искам. Тоя за реклама и гъ.за си продава.
276
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами раждай ти бе Константинов, защо не раждаш:-) Аз да не съм ти за разплод. Нещо като свинеферма, ама за хора:-)
275
1
 
2
 
! Отговори
ЗА ЕЗИКА преди 4 години
"НАДЯВАШ ЛИ СЕ МОМЕ КАЛИНО БАЧА ТИ ГЕРРГИ ДАА ДОЙДЕ"САМОО ЧЕЕ ОКОЛО МЕН НИТО ЧУВАМ,НИТО ВИЖДАМ НЯКОЙ ДА СЕ Е ЗАТИЧАЛ ДА СЕ ЗАВЪРНЕ.МИИТ СА ЗАВРЪЩАЩИТЕ СЕ- ВСЕКА ГОДИНА СЕ ЗАВРЪЩАТ СЕЗОННИТЕ РАБОТНИЦИ КОЙТО СЕ ОКЧИТАТ В ГРАФА:"ЗАВРЪЩАЩИ СЕ ЕМИГРАНТИ"ГЛУПАВА НЕПРОДУКТИВНА ВЕДОМСТВЕНА ИГРА НА СЛУЖБИТЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА.ПО ДОБРЕ Е РЕАЛНО ДА ОТКРИВАТ СЪБОТНИ БЪЛГАРСКИ УЧИЛИЩА ВМЕСТО КУХИ СТАТИИ.НЕ НАШИТЕ ДЕЦА ДА ПОСЕЩАВАТ РУСКИТЕ ОРГАНИЗИРАНИ ОТ РУСКИТЕ ОБЩНОСТИ И МАСОВО ПОСЕЩАВАНИ.
274
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хаха, ама от кого да раждаме? Защото на мен ми трябва мъж , а не донор на днк. Андрей, ако е осигурил дом на жена си и спокойни дни, че няма да остане без пукнат лев на улицата, то голям процент мъже дори не желаят да ти платят таксито. И таксита съм плащала , нощувки и вечери, то само пръстен и цветя остана да си купя. Аз от такива тарикати не мога да се почувствам жена, защото знам , че насреща има един кал..ав индивид.
273
9
 
14
 
! Отговори
Абсурдистан forever преди 4 години
"Трябва да си върнем българите от чужбина"-ама ние не искаме да се връщаме на джипcи територията.Сменяйте името на *** и престанете да ни мислите!!!Най-многобройния (лилав) етнос на територията няма проблем с ражаемостта.Той е настоящето и бъдещето на Мaнгалия...
272
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българки, раждайте за да има кой да изплаща заемите на суджуците, гелосаните, свинарите и дебелаците . Кражбите и некомпетентността. Балъците умряха, терминал 2 работи.
271
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ХансМного правилно и точно! България няма нужда от такива "българи".
270
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименВсички тук спорите с един единствен потребител, който не може да си намери място от завист, че сте навън и успявате.Да, бе, направо завиждам :), коплко сте " успели". Направо си умирам от яд : ). Имам си място, бо.клу.ко, и то ми е в България. А колко са успели тези бивши българи, то им се личи от това дали са успели в БЪлгария - е видяхме, колко сте " успели", няма що.
269
3
 
15
 
! Отговори
xmmm преди 4 години
е как ще живееш в държава която ударно гласува закони с които разбива семейството, абе вие там следите ли какво гласува герберасткото НС по заповед на Вожда ви? Ама не да чакате герберастките медии и тв да ви облъчват.А законите се гласуват от мутри които вие си държите вече 10г. То е ясно че какво се роди българче в БГ с единия крак е в чужбина, нали не мислите че ще останат. Сложете правителство което мисли за българите и няма нужда от агитации. Да ама не, на вас ви харесва герб, дръжте си ги, ваши са си.
268
8
 
13
 
! Отговори
Ханс преди 4 години
В Германия виждаме как българите дето са напуснали България са озлобени. Пишат я БГ, наричат я територия, ***, сънародниците си наричат ***, кухи *** и подобни простотии. Такива "българи" нямат място в България. И по добре е да се изчисти България от некачественото.
267
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До do 272Малцина с атези българи в България, които живеят при родителите си или при родителите на гаджето. Но те по никакъв начин не ощетяват другите българи, камо ли пък държавата.Повечето българи в България живеят под наем или са на кредит, глу.пако! Аз и моето семейство сме така! Това, че си от тези ммалцина българи, които разчитат на мама и на тате- това е друг въпрос, и не те обвинявам. Но ако ти се чувстваш неуспял в България, то това си е твой проблем. Няма да бъдеш по- различен и в ч