Андрей от ДНК: Раждайте, българки, нацията зависи от това!

Стандартът на живот в София е над средноевропейския, сочи проучване
Обновена: 21 юни 2019 09:52 | 21 юни 2019 09:52,
352

35% от българите, които живеят в чужбина, обмислят да се върнат отново в родината си. Основното притеснение на 100% от тях e безработицата и ниското заплащане. Сънародниците ни са били анкетирани в края на май от "Маркет Линкс" и Движение за национална кауза (ДНК).
Още по темата

Всеки трети българин в чужбина готов да се върне, но има условия

"Трябва да си върнем българите от чужбина - това е категорично. Трябват ни жени, които да раждат. Една нация зависи от жените, които раждат. И това трябва да стане до 35-годишна възраст", смята математикът проф. Михаил Константинов.

Телевизионният продуцент и председател на ДНК Андрей Арнаудов допълни в студиото на "България сутрин", че българката ражда горе-долу на средното ниво, на което раждат жените в цяла Европа.

"В проучването ни взеха участие около 2500-3000 души. Целта на това проучване и платформата, която подготвяме, е да свързва местната и държавна власт с хората от Молдова и Украйна. Тя смесва възможностите за работа и представяне на реалните възможности за живот в България, защото ние си избираме мястото къде да живеем, в зависимост какви възможности за развитие ти предоставя", посочи Арнаудов.

По думите му резултатите от анкетата са много оптимистични - 35% от хората биха се завърнали в България - не само в столицата, а и икономиката в страната позволявала това.

Константинов поясни, че стандартът на живот в София е над средноевропейския.
Според него българите имат нужда от сигурност и качество на живот, а не само от високи заплати.

Арнаудов посочи пред Bulgaria ON AIR, че трябва да се изчистят много от легендите за страната ни - за заплати, престъпност, социални дейности и др.

Константинов пък подчерта, че в България разкритостта на тежки престъпления е 90%, което го нямало почти никъде в Европа. Той добави, че са се изравнили потоците на заминаващи и връщащи се от чужбина българи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
266
4
 
11
 
! Отговори
do 272 преди 4 години
нищо не взимаме наготово от чуждата софра, напротив добре сме дошли че ние им даваме, получаваме само по-прилично отношение и уважение за разлика от БГ която и това не цени.Крайно време е да се погледнете, съвсем сбъркани станахте, злобни и нямате място в природата, той дарвин затова ви изчиства, щото сте кухи и не виждате че причината е във вас и не искате да си оправите оношението към хората, крепите мутри и мутренски закони.
265
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До МяуТова, че са от белите хора, не ги прави по- добри като народи. някакви бледи, белезникави, студени и безразлични. Да ти имам скапаните ти впечатления. И като че ли, няма индийци в Дания, Холандия и Люксембург. Има ги и още как! Като че ли няма западняци от тия държави, които да подкрепят унищожаването на техните си държави. Има ги и още как!
264
2
 
7
 
! Отговори
do 272 преди 4 години
ние другарю не милеем за вас които съсипвате Родината ни, оставили сме ви я да я довършите, ЕС ви каза че ще засели там 2 млн "други" на мястото на нас 2 млн.В чужбина започваме от 0,плащаме скъпи наеми, не стоим до полата на мама и тати които ви гледат децата и отделят от залъка си за вас, оставили сме ви имоти и жилища които вие там заграбвате на безценица, точно такива ще давате квалификации за българите в чужбина, ха, ха. Ама вземете се погледнете най после какви ги вършите вие, а си вижте вашата роля в този процесс.
263
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До do 270Аз това го знам много по- добре от теб! Не сме бабанова република, а държава и страна с достойно минало.А ти като ги знаеш тези неща, защо като напускаш България съдействаш на тези, които искат да я обезлюдят , обезбългарят и унищожат? На никой българин в България не му е лесно, повярвай ми. На нашите предци не им е било лесно. Но ако българите останат в България, раждат в България българчета, живеят в България, може и нещата да се променят за добро. Има надежда за нас и България.
262
8
 
11
 
! Отговори
Мяу преди 4 години
Няма нужда от много ***. По малко хора, но качествени, отколкото като в индия и бангладеш. На който му трябват слуги, да си купи на робския пазар. Люксембург, Лихтенщайн, Дания да не са натъпкани с народ пък имат висок стандарт ???
261
1
 
3
 
! Отговори
do 270 преди 4 години
А браво "тази политика е за цяла европа"!!!Позна!И ти я налага Запада в уж равноправния съюз нали?Защо запада?Ами учи история,виж кои са,какво общо имаш с тях? За тях си бананова република, а Запада(меркел по комунистически надупена) са слуги на либерастодемократите на сащ, финансирани от демократа сорос и шайка, които и в сащ саботират вече 2г републиканеца бай Дончо, който не им цепи басма и като сложите сега пак *** бай дончо ще ви скълца и вас и няма да се церемонй. Света е за нормалните, а вие в БГ крепите откачалки и продажници.Колко сте кухи за жълти стотинки не е за вярване.
260
7
 
21
 
! Отговори
Moghul преди 4 години
Този опосум, милионер, с дете в късна възраст изведнъж се загрижи за нацията. Истината е, че по-малко деца се раждат в цивилизованият свят и това е нормално. Световното население е почти 8 млрд, като 89-та е било 5. Нормалните хора искат, ако имат дете, то да е щастлива, да му осигурят добро образование и детство. Други решават, че е прекалено трудно, а то е, и си живеят като харчат за коли, екскурзии. Нормално е. На никого не му се живее в Мумбай, и не иска да гледа изтормозени деца.
259
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 269Ти , като си безродник от какво се оплакваш? Това е призив за българите, които са в България. А не за вас, бившите българи, живеещи в чужбина. Защото е важно да се раждат българчета в България и те да живеят в България. Друг е въпросът въобще дали самите българи искат да имат деца, независимо от каква ли не кампания. Няма родолюбец извън родината си, това и самите западняци ти го показват. Но такива ку.кувици , взимащи наготово от чуждата софра са много от бившите българи.
258
1
 
11
 
! Отговори
do 267 преди 4 години
ти не ги мисли тия дето напускат дали са *** ами кажи защо вие там унищожавате бг етноса,тия закони дето герб приемат срещу българите и в защита на малцинствата се приемат с ваше съгласие, заводите дето се откриват в БГ са за турците да има работа за тях да заселват БГ а българите не ги взимат там на работа, на вас какво точно ви пречи да си градите държавата.Бягаме от такива мижитурки като вас.
257
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До do 263Свали си розовите си очила, безроднико. такава убийствена политика не е само за България , но и за цяла Европа. Но западняците не нападат и не обиждат родините си, и не напускат държавите си, както правите вие, бивши българи, продажници и родоостъпници.
256
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Андрейчо ,който "успешно" се намърда при "недосегаемите" дава акъли , сам да си отговори - има ли някакъв смисъл "шуто" ,което сътворяваха с другия "богопомазан" Иванчо и с какво то допринесе за израстване на нацията ни във всякакво отношение , двамата явно се имат за капацитети с добро образование ,значи ако искат да са пример стават селски учители , или там доктори , ...в която област мислят ,че ще са полезни и така показват на "безродниците" какво е истински патриотизъм- другото е басни
255
3
 
6
 
! Отговори
do 263 преди 4 години
я, аз защо не знам българи без близки в чужбина, и защо които сте останали в БГ не сте българи защото всички закони които герб приема са анти-български с ваше одобрение.Върви безумен геноцид над бг етноса в собствената им държава под ръководството на надупените на ЕС герб и вие сте съгласни. Че какви българи сте тогава!Престъпници сте там в БГ, не българи!
254
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ВанкатаБългария няма нужда от ***, затова бившите българи и техните небългарски ко.пелета я напускат. И асз се радвам за вас, че напускате България, защото от безродни бо.клу.ци като вас България и българите , останали в България НЯМАТ нужда.Между другото, и западняците на Запад ви презират и ви мразят, нищо, че си мислите, че сте приятели с тях, защото вие, *** НЕ заслужавате внимание и уважение.
253
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стандарта въобще не е висок , само цените са високи.
252
4
 
3
 
! Отговори
инициатива преди 4 години
Българка от български етнос да ражда безплатно във българските болници, всички прегледи и грижи да са безплатни и да не дължи потребителски такси българчета от български етнос да се приемат с предимство в детските градини и училища по избор и да е безплатно. Българчета да посещават безплатно български музеи, да се занимават със спорт и изкуство безплатно. Български бащи да получават допълнителен финасов бонус, че отглеждат българчета.
251
1
 
6
 
! Отговори
mdaa преди 4 години
Я се скрийте, намерили пак откъде да цицат парички и щели да "връщат", а направете нещо за вас си, и като ви гласуват герб такива закончета се размърдайте, за това харчете пари,ама герб не дават за такива предавания пари а финансират удобни за тях.
250
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГОСТПрестани да сравняваш бившите българи, живеещи в чужбина за лична изгода,чийто техни деца НЕ са българчета, с тези българи, които живеят в България, раждат българчета в България и техните близки са в България.
249
6
 
4
 
! Отговори
mdaa преди 4 години
тези другари знаят че причината не е само заплащането нали? А чипа който не искате да си смените?? И държавата която е оставила българина на "грижата" на БХК и пидобни.Кой иска да се създава семейство и да отиде в затвора заради "вербално насилие" над жена си, защото герб приеха законче нали с дпс.Идва поколение което така е облъчено още в училище и масово мъжете ще бъдат пращани на топло щото нарекъл "кифла" жена си,а тя му казала ***.А за отнетите деца защото му обясняваш че има биологичен пол и това не е правилно, и да ги дават в гей семейство че да се научат.Я се скрийте, намерили пак от
248
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Б.лгаристанеца е безродник и предател
247
10
 
20
 
! Отговори
Ванката преди 4 години
До Анонимен 255Ами аз се радвам, че децата им няма да са българи - тази страна не заслужава децата си и трябва да изчезне. Страната, която прокуди младото си население, а останалите тук са подложени на всекидневни мизерия, стрес, агресия, простотия и несигурност, за какво трябва да я има!?