Масони, но не какви да е, а... на скъпи мотори!

Рокерите се събраха пред църквата "Света Неделя"
43

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Зрелище в центъра на София. Масони със скъпи мотори изненадаха пешеходците около църквата "Света Неделя“.

Рокерите се събраха там, за да тръгнат на път.

Те са част от първата българска масонска мото-организация - Masonic Riders Bulgaria, създадена през 2018 г. и само няколко месеца по-късно превърнала се в приемник на Световната масонска организация Widows Sons – Синовете на вдовицата, от основоположника за целият свят Widows Sons Илинойс.

Това са най-бързо развиващият се чаптър (така се нарича документа за признание) на Синовете на вдовицата, вероятно не само в нашия регион, но и в света.

Говорейки за Балканите, всъщност са единствената организация тук, получила за момента чаптър от американските си братя в нашите ширини.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: моторимасони
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
2
 
2
 
! Отговори
Иво преди 4 години
Чудя се, колко от вас си направиха труда, да прочетат, с какво точно се занимават тези момчета! В нета има информация за тях. Предполагам, че повечето от Вас ще се почувстват много тъпо от собствените си коментари. Ако имаше повече, като тях нещата в тази държава, щяха да изглеждат доста по-различно. Няма да коментирам заглавието!
39
0
 
0
 
! Отговори
Гост преди 4 години
И кой е по скъпия мотор колега ако е BMWто, знаеш ли на кой е
38
2
 
0
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Този журналист е пълен лаик по отношение на моторите.На снимките се вижда само един по-скъп мотор,другите са масови харлета и други за по 7-11000лв..Това скъпи мотори ли са бе драскач?
37
4
 
7
 
! Отговори
Истина преди 4 години
Масонството е религията на Луцифер . Луцифер е човекоубиеца от хиляди години . Всеки масон се кълне за вярност пред Луцифер . Наричат го още и Великия архитект на вселената . Всички масони си продават душата на дявола за власт и пари . Всички осъзнато мразят Господ .
36
5
 
7
 
! Отговори
Бай Ганьо масон преди 4 години
Тия *** само се прецакват един друг. Цена за 'брат' за каквото и да е излиза със 100% надценка. Просто принципът е 'аз съм си платил да ги доя другите, ама ха!' Пълни глупости са, че си помагат. Просто се прецакват един друг с пари. По-евтино излиза човек сам да си оправя нещата без 'безценната' им помощ
35
4
 
6
 
! Отговори
До анонимен 22 преди 4 години
Пич, личи си, че си запознат и ти е писнало от циркаджийските им номера. Не си единствен. Наистина нашите са само селски тарикати и странното е, че си вярват на налудничавите теории на конспирацията. Не е истина каква проста пасмина се титулува масон у БГто
34
3
 
11
 
! Отговори
Бивш масон преди 4 години
Тези може и да се окажат нормални масони, така поне изглеждат, че другите духовно извисени кукувци, дето се водят масони по нашите ширини са баш за психиатрия. То извънземни, то Дънов, то зодии и вълшебни камъни... Тотални откачалки!
33
4
 
4
 
! Отговори
Помня преди 4 години
За масонството не знам , ама като гледам моторите и ми става едно такова мъчно , мъчно за социализма. МЗ, ЧЗ,ИЖ,Ковровец и още много уникати на миналото.Капитализма прави чудеса.
32
18
 
10
 
! Отговори
:) преди 4 години
Чета коментарите и ми става мъчно за всички злобни, прости и завиствили хора в тази държава! Хайде прочетете малко за масонството и тогава коментирайте!
31
4
 
14
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
типично е за слабите индивиди оставащи ежедневно незабелязани да се присъединяват към някаква група която да им създава усещането че са по силни и по специални от останалитесилния индивид няма нужда от братства групировки клубове...защото не го е страх да се справя сам със всичкоднес вече сякаш всеки който се е хванал в няколко хилядарки повече се пише масон архон или преритва за някаква титла за да почеше его и за да има усещането че е над другите
30
6
 
17
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 4 години
Добър масон е само мъртвият масон
29
3
 
11
 
! Отговори
baphomet преди 4 години
Хората от заделяли от последния си залък да спестят некой лев за мотор и членството пък вий как ги оплюхте.
28
0
 
13
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
- Мотористи на зидария няма ли?
27
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом и Българи влязоха в организация, като масонска ложа и т. Н. Масонството го чака мощен крах, ама много мощен. *** и идея си няма кой е Луцифер ама инак мотора лъскав.
26
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези масони са по-скоро комплексари, повечето са за затвора..
25
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
като човек, който 30 години събира информацияза тайните общества, мога само да кажа, че тези масони са от ниските нива, и нямат идея каква е философията на високите. 33 степен масон - означава поклоник на луцифер, и носител на светлината. един от най известните масони - Албърт Пайк, който е написал масонската библия, която е задължително четиво за всички масони описва всичко много добре в книгата си. няма значение от каква религия идваш, изкачиш ли се нагоре, приемаш луцифер като свой бог.
24
0
 
10
 
! Отговори
Dinosaurus преди 4 години
До 30 години: Като дойдат "Нощните вълци" на Путин не се юрваш да обясняваш политиците от коя точно партия колко точно години ни продават! Щото са 45 години + поне още 10 от твоите 30, когато успеят да докопат властта, та станаха....почти 60. А вълците са също с луксозни мотори - но са руснаци!!! Чий го дирят у нас а? Нашите - масони, руските - мутросони.
23
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Масоните са жалки, средностатистически сатанисти. От онези, които за луксозен живот и малко власт са готови да продадат всичко и всеки.
22
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То *** и пульо станаха масони - само членския внос да внасяш и айде - чирак, калфа - к'вото си избереш там от списъка. Просвещението от много десетилетия е напуснало лобистките им ложи. Сега са просто свърталища на разни селски тарикати, които си търсят финансов гръб за някоя далаверка.
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стани шеф ли им е шеф?