Проф. Константинов: Властта е стабилна, няма промени!

"БСП се опитва да бъде опонент, на изборите ще се види успява ли"
Обновена: 5 авг 2019 14:00 | 5 авг 2019 13:56, Веселина Йорданова
63
Проф. Константинов: Властта е стабилна, няма промени!
Снимка: БТА, архив

Политическият анализатор проф. Михаил Константинов не намира особени промени в стабилността на мнозинството и на кабинета.

Още по темата
По думите му патриотичните формации са неотменна част от българския политически пейзаж. "Ако техните ръководители имат достатъчно разум, имат бъдеще. Ако не, ще се разпаднат", коментира проф. Константинов.

По отношение на БСП професорът заяви, че партията се опитва да бъде опонент на управлението.

"Доколко е успешно, е друг въпрос. Всичко ще бъде проверено на 27 октомври и на 3 ноември тази година", посочи още политическият анализатор в интервю за "Фокус".

Той обобщи и политическата сесия. "Като че ли имаше малко повече скандали от обикновеното, но в общи линии това беше една нормална парламентарна сесия", смята проф. Константинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
Трябва промяна! преди 4 години
Придворният професор заяви, че властта на ГЕРБ+сие е стабилна. Тъкмо тази "стабилност" плаши. Пожарникарят от Банкя може да иска да бъде вечният властник, но и магистратите вече открито заявяват, че искат тяхната власт над "плебса" да е вечна, а тя има тази независимост да защитава хората, не "улицата", г-да магистрати, а не да ги мачка "чрез всички допустими от закона мерки".Писна ни! Такова нещо и Тато не си го е позволявал. постовете върховен прокурор и съдия,шефове на РП и РС бяха избираеми!
53
0
 
1
 
! Отговори
Мнение преди 4 години
Кандидатът за гл.прокурор преди няколко дни отправи недвусмислена заплаха към обвиняващите в неконтролируема от държавата власт на прокурорската гилдия, че тя ще мачка с цялата си строгост всяка такава проява. САдС преди 2 дни отсъди, че при "Златният век" всичко е законно и скандалната фирма може да продължи строежа. Имаме остра нужда от партия, която да прокламира и защитава правото ни на свободно слово, защото ББ обхвана трите власти , последната от тях чрез преки контакти с гл.прокурор.
52
0
 
1
 
! Отговори
Време е за промени преди 4 години
Създаването на на нова партия с многолюден, дай боже предимно младежки електорат, е наложително от няколко години. "Воля" се оказа браншова партия, защитаваща интересите на Марешки, проби в политическия живот и... са закрепи към управляващите. ГЕРБ и променящите й съюзници с общи усилия мачкат БСП и статуквото се запазва вече 11 години. Така че пробивът на Сл.Тр. е отдавна чакан, още повече, че и съдебната власт в лицето на съдии и прокурори се захласна в желанието си да бъде много "независима"
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
професуре, кажи му да живее сто години и одма бегай, защото ще те обвинят че му желаеш къс животтоя все повече зе да мяза на Порошенко, а вече си имаме Зеленски
50
0
 
5
 
! Отговори
въпрос преди 4 години
зашо мнението на фалшивия професор требва да е меродавно
49
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Професоре ,или те бие тока или си платен човек на ГРОБ.Или по просто казано ти си един ***.
48
4
 
8
 
! Отговори
Корекция преди 4 години
Властта е стабилна щото народа е *** ! *** народ - силна власт !
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дишат им във врата,но им правят вятър от туй.
46
1
 
17
 
! Отговори
Л.Иванов преди 4 години
Властта е стабилна, естествено такова ще бъде мнението на изтъкнатия професор. Провал след провал, скандал след скандал- от това по- стабилно няма и няма да има. Въобще дава ли си сметка, например само от скандала с изтеклите данни от НАП какво може да последва! Естествено няма виновни, горят малки бушончета, колкото за заблуда на обществото и на наивниците.В цял свят при такъв ГРАНДИОЗЕН скандал правителството отдавна да си е отишло, само не и при мафията, тя оставка не подава!
45
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов,ако си мислиш че това "титулувано"Нищо ти прави услуга с бръщолевенията си,то означава че си в много голяма Грешка!
44
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че защо да ги сваля!Това да си в положение на таканаречена "опозиция" си е идеално!Вземаш си сигурната депутатска заплата,въртиш си бизнеса и си кротуваш!Реално погледнато тази фалирала държава вече е неуправ,яема!И аз да съм и аз ще се нетискам на стола без да шавам и това е
43
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Професор Константинов за слугинажа. Аз не съм виновен то(слугинажа)ми идва отвътре!
42
6
 
5
 
! Отговори
ПРАВ СИ преди 4 години
До АнонименИМАТ КЪСМЕТ С ИЗМИСЛЕНАТА СИ ОПОЗИЦИЯ И СТОЯЩАТА НАЧЕЛО КРУШОВСКА , КОЯТО НЕ СИ МЪРДА ЗА ДА ГИ СВАЛИ. ДОКАТО ОПОЗИЦИОННИЯ ЛИДЕР СЕ НАРИЧА КОРНЕЛИЯ НИНОВА ЩЕ Е ТАКА. За после не гарантирам.
41
2
 
15
 
! Отговори
АНЕНЕРБЕ преди 4 години
АКО ГО БЕШЕ КАЗАЛ НЯКОЙ ДРУГ , ЩЯХ ДА ПОВЯРВАМ , НО КОНСТАНТИНОВ КАТО ПО ПРАВИЛО ЛЪЖЕ!
40
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На проф. Константинов иксам да му кажа, че в политиката също както и в сеизмологията дългите периоди на стабилност не вещаят нищо хубаво Защото "изведнъж" такъв Народен съд ще ги изплющи управляващите и всички придворни пудели, че светът ще им се види тесен.
39
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Професорът по всичкология и тоже професор по избори на ГЕРБ.
38
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е дали ще се изкаже Борисов или Константинов не е ли все едно и също !
37
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стабилни са ти кинтите,които получаваш за слугинажа.Нищо друго не е стабилно.
36
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Народе, народе, сам си си виновен. Ще поквичиш със закланите прасета, па пак ще гласуваш за същите. И не ми излизайте с лафа" Всичките са .....". Защото не са!!! Има и умни, честни хора, но те някак си не се припознават от нискочелите обитатели на нашите земи. Баба ми казваше: "На прасе няма смисъл да даваш кладенчова вода" То си иска кална.
35
2
 
10
 
! Отговори
Калигула преди 4 години
Добре е да си го повтаряте всяка седмица по личните си сайтчета, може и истина да стане някой ден.