Коларова: Активите на Слави Трифонов са в минало време

"Излизането му на политическата сцена се очаква отдавна"
Обновена: 7 авг 2019 09:53 | 6 авг 2019 23:09, Веселина Йорданова
155

"Излизането от Слави на политическата сцена се очаква отдавна, именно заради това може да се каже, че част от неговите активи са в минало време. Най-големият му политически актив беше успехът на референдума, но по основните му теми има предприето политическо действие и второ, обществените нагласи са преосмислени и променени по отношение на една такава тема като мажоритарния вот", коментира политологът доц. Румяна Коларова в "Денят ON AIR" новата формация "Няма такава държава", която ще бъде учредена през есента.

Според нея тепърва ще излизат факти, които ще са в минус на политическия авторитет на Трифонов. Тя е на мнение, че публичнта фигура на шоумена печели от скандалите и до голяма степен се храни от тях, докато те изяждат рейтинга на един политик.

"Искайки или не искайки, ще бъде принуден да стои малко встрани. Той трябва да намери фигури, които наистина са нови и имат друг вид репутация. Винаги има желаещи да влязат в политиката, но те невинаги могат да гарантират успеха на една партия, затова този експеримент тепърва ще подлежи на оценка от политическите анализатори", обясни Коларова пред Bulgaria ON AIR.

Тя бе категорична, че местните избори не са арената, на която Трифонов може да получи политическа тежест, защото на тях хората гласуват спрямо ситуацията в самата община или област.

Коларова е на мнение, че името на партията - "Няма такава държава", е избрано неслучайно. Тя го определи като много разпознаваемо и съдържащо протестен елемент.

Политологът коментира ветото, което Румен Радев наложи на Закона за военното разузнаване. Държавният глава не е съгласен с промените, които ще позволят цивилно лице да оглави разузнаването. Досегашното изискване беше той да е военнослужещ.

"Президентската институция е лична, тя е персонална. Там не можем да търсим някакъв вид приемственост. Президентът Радев е нещо като бяла врана. Това вето е в логиката на всички досега. То е просто "НЕ", каквото и да направи парламентът", заяви Коларова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Прогнозата ми тоя път е, че Слави Трифонов, ще е поредния от когото хората ще бъдат много разочаровани след време. Обикновенно познавам
89
22
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коларова,твоите активи са в миналото.На Слави са в бъдещето.
88
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Писна ни от подобни лапачи дето подкрепят тази мафия Герб !
87
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Един от СеверозападаБеше жалка пародия на инервю.
86
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Един от СеверозападаИ герб първия път имаха програма, в която имаше здрав разум. Излишно е да казвам, че нищо не изпълниха, а коалиционните им споразумения звучат по-зле и по- неадекватно от тезисите на Тодор Живков. За съжаление.
85
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази персона от снимката и от компютъра мирише на застояло и вкиснато. Отврат!
84
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Твърд нож се остри с мекия брус. Промяна ще има. Безкрайни празници няма. Някой трябва да плати сметката.
83
8
 
22
 
! Отговори
дам... преди 4 години
Дори да изкарат още един куп такива Коларовки и Коларовци, Станислав Трифонов ще събере доста протестен вот от разочаровани симпатизанти. Друг е въпросът какво би могъл да свърши после той.
82
4
 
25
 
! Отговори
Тази пък преди 4 години
колкото е грозна, два пъти повече е долна и продажна. Да се скрие, че плаши децата.
81
8
 
23
 
! Отговори
Fena преди 4 години
Доста бивши откровени политически проституtки се изредиха да плюят по Слави. Значи на тези дето им плащат им се пече яйце на дупето! Хубаво! А за куrвите като Коларова? Винаги е имало хора, които като не могат да правят нищо друго, се продават......
80
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сякаш пък активите на очиларката Коларова, която от нятягане и прославяне на Борисов доби още по долен облик са на висота?Ако сравнявам Слави с тази, въпреки, че и той прекалява спрямо тази е чист ангел.
79
1
 
3
 
! Отговори
отзаде наобратно преди 4 години
До Анонимен 76А Бойко когато дойде имаше ли!?А Иван Костов имаше,нали!?Да ти имам аргументите!
78
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото и да плюете по Слави,от мен има 11 гласа!Слави е промяна,а дали ще се случи е друг въпрос!Ако не стане,няма!Но поне ще сме направили нещо по въпроса!Че тия червени герберасти и бесеп/едера/сти са ми дошли до гуша!
77
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И Коларова и Слави са един дол дренки.И двамата са от миналото. За какво се притеснява Коларова и останалите - че Слави ще им наруши спокойствието. Ами възможно е. Та нали същият този опростачен народ избра и продължава да избира Бойко и компания въпреки всички идиотщини,които вършат. То не бяха суджуци, не бяха апартаменти, вили, тераси, пари с неизяснен произход.Да не говорим за премиера, който е с мутренско минало.Един Слави няма да изберат.Ще го изберат като стой та гледай.Те са от един сой.
76
1
 
6
 
! Отговори
кокона маруца преди 4 години
До ЧиновникМилият на кака!Ми ти,какиното,от кое сложнолюдие си?Я обясни по-подробно!?
75
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 74 Мда, а Бойко защото е най-моралния човек. Че и невероятен политик....
74
3
 
9
 
! Отговори
пенко преди 4 години
ПЛИТКО ЛОГЪТ КОЛАРОВА Е ВЪВ ВРЕМЕТО СИ -"КАТО ОТ БИВОЛ КИРИЯ И НА СТАР КОН КУШИЯ " !!! НЕ ТРЯБВА ОСТАРЕЛИТЕ ДА СЕ НАПЪВАТ МНОГО !!! ВИДЯХТЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ С АЛЕКС АЛЕКСИЕВ !?!?
73
2
 
19
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Самата Коларова е в минало време, както и нейният ментор Плевнелиев.
72
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И дойде новият плешив спасител на плебеи...Чудно ми е, за 30г не се ли научихте, че хора, които нямат ясна представа от управление на бюджети, ресурси, кадри и тн нямат място в политиката?
71
8
 
11
 
! Отговори
Абракадабра преди 4 години
И какво му е новото на този отвратителен дългуч? Ако е за шоу, то Бойко се справя по успешно.