Коларова: Активите на Слави Трифонов са в минало време

"Излизането му на политическата сцена се очаква отдавна"
Обновена: 7 авг 2019 09:53 | 6 авг 2019 23:09, Веселина Йорданова
155

"Излизането от Слави на политическата сцена се очаква отдавна, именно заради това може да се каже, че част от неговите активи са в минало време. Най-големият му политически актив беше успехът на референдума, но по основните му теми има предприето политическо действие и второ, обществените нагласи са преосмислени и променени по отношение на една такава тема като мажоритарния вот", коментира политологът доц. Румяна Коларова в "Денят ON AIR" новата формация "Няма такава държава", която ще бъде учредена през есента.

Според нея тепърва ще излизат факти, които ще са в минус на политическия авторитет на Трифонов. Тя е на мнение, че публичнта фигура на шоумена печели от скандалите и до голяма степен се храни от тях, докато те изяждат рейтинга на един политик.

"Искайки или не искайки, ще бъде принуден да стои малко встрани. Той трябва да намери фигури, които наистина са нови и имат друг вид репутация. Винаги има желаещи да влязат в политиката, но те невинаги могат да гарантират успеха на една партия, затова този експеримент тепърва ще подлежи на оценка от политическите анализатори", обясни Коларова пред Bulgaria ON AIR.

Тя бе категорична, че местните избори не са арената, на която Трифонов може да получи политическа тежест, защото на тях хората гласуват спрямо ситуацията в самата община или област.

Коларова е на мнение, че името на партията - "Няма такава държава", е избрано неслучайно. Тя го определи като много разпознаваемо и съдържащо протестен елемент.

Политологът коментира ветото, което Румен Радев наложи на Закона за военното разузнаване. Държавният глава не е съгласен с промените, които ще позволят цивилно лице да оглави разузнаването. Досегашното изискване беше той да е военнослужещ.

"Президентската институция е лична, тя е персонална. Там не можем да търсим някакъв вид приемственост. Президентът Радев е нещо като бяла врана. Това вето е в логиката на всички досега. То е просто "НЕ", каквото и да направи парламентът", заяви Коларова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И тази е "експерт" от дружината на бай Мишо Бръмчалката.
109
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коларова ти си платена партенка на бандитска партия Герб!!
108
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лаят кучетата, защо ли?! Повечето известни хора у нас са компрометирани, както и самият ни народец. Който не му се вярва да поговори с чужденец по въпроса! Затова партията би следвало да се казва "Няма такъв народ"
107
0
 
1
 
! Отговори
пенко преди 4 години
ПОЛИТИЧЕСКАТА НИ "ЛИЛИ ИВАНОВА" СПОДЕЛЯ : " О... С ЕДИТ ПИЯФ ПЯХМЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ПЕСНИ НА МИТИНГИ НА "СЪПРОТИВАТА " !?!?!?!?
106
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А бре....., откъде ги копаете тези набедени за експерти ?
105
0
 
14
 
! Отговори
Панчо преди 4 години
Що ли не си отидеш при Филип и Костов ,а се правиш на родена от Борисов , другарко Коларова ? Писна ни от комсомолци -седесари !
104
1
 
17
 
! Отговори
do 105 преди 4 години
Всички, които са управлявали досега трябва да бъдат ХВЪРЛЕНИ НА ЛЪВОВЕТЕ. така, поправих те.
103
4
 
2
 
! Отговори
Изнервен преди 4 години
До 107 анонимник. Пич, върни се в трети клас да научиш граматиката и правописа и после ела да дращиш тук.
102
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 106. Има, има. Ще го видиш пак на местните избори.
101
1
 
4
 
! Отговори
Винету преди 4 години
До 104. Това откога го пишеш? Сигурно от 2013. Сега сме 2019 и ГЕРБ продължават да са на власт. Същото го писа и преди евроизборите, нали? Не разбраха ли такива кухи кратуни като теб, че с ялови призиви по сайтовете не става.
100
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бабче ,теб ли те е страх или за внуците треперяш,на държавна работа ли са
99
1
 
7
 
! Отговори
до 85 преди 4 години
Каква промяна може да се очаква?"Преоблякъл се Илия - пак в тия".Не бива да бъдем експериментални мишки на случайни хора, които не мислят с главите си, а само слушкат господарите срещу пари.Няма нужда от лозунги, а икономически планове на партията на трифонов.Политиката не е чалга, както някои добиха впечатление за последните години!Думба-лумба, та гол тумбак чифте пищови...Не всички са по чалгата в живота, в политиката, икономиката, образованието и навсякъде!Без илюзии!
98
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ето още една платена фенка на борисов срещу 100 лева ама глад нормално е та в момента мишената е слави колко е лош слави и на фона му боико изпъква релефно ако гласувате за него тои отново ще даде по 40 лева на пенсионерите просяци ще режи ленти на бутафорни пътища които след месец плачат за основен ремонт ще смъмри комунистите че те са прът между гениталите му и затова тои е със завързани ръце и не може да огрее навсякъде затова СЛАВА НА ПРЕМЪДРИЯТ ИЛИ ГОЛЕМОМЪДИЯТ НЯНМА ЗНАЧЕНИЕ
97
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
като броя минусчетата тук, герб май са увеличили щата или плащат повече, ако си мислят, че някаква баба със скъпи очила ще повиши доверието в тях, бъркат ! няма кой повече да им се върже !
96
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички, които са управлявали досега трябва да бъдат изхвърлени от политиката. Не можем да чакаме, тия които 30 години ни давят в блатото, да ни измъкнат оттам
95
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ СИ ОТВИВАТ bye bye
94
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мдаа, дойде Симеон - 800 дни, повярваха му, после нищо...След това имаше един Бареков, повярваха му донякъде ....после пак нищоСлави е поредния... ... кой е следващия месия?
93
5
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
До 82, 84. Ами като гледам нямаш нищо против да бъдеш излъган, окраден и пре.бан от поредния селски тарикат.
92
7
 
16
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Защо лицето Станислав Трифонов не използва истинското си име?
91
4
 
13
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
До дам.. Ами като нищо няма да свърши защо ще гласувате за него бе, раппон? После пак ще ревете, че ви е излъгал поредният "месия".