Глобата за изкачването на Мусала ще се плати в стотинки

Слави Панайотов ще организира протестно шествие в София
8 авг 2019 01:00, Анисия Иванова
129

5000 лева на стотинки обмисля да събере влогърът Слави Панайотов за глобата си, наложена му, заради масовото изкачване на Мусала, съобщи Bulgaria ON AIR.

В края на миналият месец група от близо 1500 души, водена от Панайотов, покори върха.

Още по темата


От "Национален парк Рила" веднага обявиха, че това е зона, в която не е позволено струпването на много хора.

Санкцията пък е между 500 и 5000 лева. Слави Панайотов определи плановете за управление на националните паркове като архаични и съобщи, че готви протест.

"На същия ден имаше още две немалки групи, които тръгнаха преди нас! Стотици други се организират в интернет за масови изкачвания на Мусала всяка година! И дали наистина правим нещо лошо на планината? Мисля да организирам нов поход, но в по-градска среда – от МС до НС!", категоричен е той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
3
 
2
 
! Отговори
сопа трябва преди 4 години
Първо походи, после бомбички докато накрая обществото не го усмири.Тази ***, дето се опитва да привлече вниманието върху себе си трябва да бъде санкционирана догато е в зародиш.Такива, макар да могат да четат и пишат, са толкова примитивни, че глабата не може да набразди гладкия им мозък. Трябва принудителни действия като обществено-полезен труд.
110
2
 
4
 
! Отговори
главоч преди 4 години
Още един главоч който си въобръзява че е интересен.Просто екосистемата на се възстановява по-трудно при такива масови походи.Предлагам да отъпчат тревата пред жилището му същите 5000 човека и да видим кога ще се възстанови.
109
2
 
3
 
! Отговори
123 преди 4 години
Поредния човечец с комплекси, поискал да стане известен по някакъв начин, влогъри блогъри и секва гад недоносена се бори за 3 минутки слава.Като искаш да се гледаш по телевизията направи нещо полезно - помогни на някой човечец в беда, засади дръвче, ама тогава вяма да си сензация. Що изобщо пишете за тия комплексари , имащи се за нещо по-по-най от другите хора правещи неща без да си поемат отговорността и все другите са виновни!
108
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много ми е интересно какво ще постигне, ако си плати глобата на монети парите са си пари, а той само ще се прави на интересен.
107
3
 
13
 
! Отговори
злобливи хора преди 4 години
Бива ли да злобеете така на момчето и да се карате все едно сте старци на 70 поб.ъркани от соц, и да спамите *** коментари като 16 годишни по форумите?А 'фанете се засрамете малко?Направило момчето инициатива, дай са да го накажем. Да му бръкнем в джобчето, че си позволило да изкара пара от тубата, а не е като повечето от вас - 70 IQ на клиничен де.бил!Че планината не е ли на нас, Българите? Или във вашето мислене, всичко е на царя, или на партията майка, преди БКП, сега Герб?
106
1
 
3
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Анонимен"Егати, архаични били планове за управление на НП... ЗЗТ и ПУНП съществуват, както впрочем и всички закони, за да не се налага да се обяснява и на най-про.сти.я кое е редно и кое не е."Значи ЕКСПЕРТЕ според закона ако не сте роднини или официално бракувани 3 човека са ГРУПА ОТ ХОРАИ така като си толкова запознат със законите имаш долна граница 3 човека - КОЛКО АДЖЕБА Е ГОРНАТА ГРАНИЦА? Като групата стане колко човека ще наруши закона.Да си знаят да ходят на порции по планините!
105
0
 
1
 
! Отговори
Бай Кольо преди 4 години
До Я па ти..Що зле ли ще бъда?
104
0
 
1
 
! Отговори
Бай Кольо преди 4 години
До Ти да видиш..В Банкя също може.
103
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Егати, архаични били планове за управление на НП... ЗЗТ и ПУНП съществуват, както впрочем и всички закони, за да не се налага да се обяснява и на най-про.сти.я кое е редно и кое не е. Докато еволюират мисловно, просто трябва да ги спазват; ако не са способни на това - да ги дресират с глоби, както ще стане в конкретния случай.
102
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак същата и пак тъъъпо заглавие! Помислих, че ще глобяват всеки, който сам или с двама-трима души реши да се качи на първенеца на България!
101
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А в Рим забраниха да се похапва на Испанското стълбище! Протест! Моята мечта беше да изям една фунийка джелато точно на едно стъпало на Испанската стълба!Хора, обикновено, не винаги, правилата имат смисъл! Прав е Ташунко, там времето се мени за минути и само който не е бил във високата планина, когато святка и гърми, а и тече ледена вода от небето и по земята, може до дрънка за права и свободи! Най-страшното, което ми се е случвало в планината беше на Пирин, на слизане от Газей - мълнии!
100
0
 
4
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До Бай Кольо 100 Ти си като кебапчията дето казал : Моята мечта е да продам на всеки китаец по едно кебапче.
99
1
 
8
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
На Мусала не може , а на Бузлуджа може.
98
0
 
6
 
! Отговори
Бай Кольо преди 4 години
Стотинки или левчета, парите са си пари.Стотинките са официално разплащателно средство.Искам един милиярд човека да ми дадът по 10 стотинки , да видим кой ще е зле.
97
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Август месец ни е брулил т.нар. леден дъжд при 12 градуса температура. АВГУСТ месец да зъзнеш от студ на Мусала. Този ги повел като на излет.
96
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Свинщина в парла-мента
95
2
 
20
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
До "Майка", номер 90. Уважаема госпожо, нямам нищо против идеята на Слави Панайотов да изкачва връх Мусала, който аз лично съм изкачил поне 15 пъти през живота си. Против това съм, че не е спазил разпоредбата. Можеше да се случи голямо нещастие с много на брой начинаещи, по гуменки, ризки и къси панталонки. Знаете ли какво става при лятна градушка на 2925 м. надморска височина? Пътечките стават пързалки, светкавици плющят на няколко метра...С планините шега не бива. Глобата да стане 15000 лв!
94
0
 
2
 
! Отговори
Аз преди 4 години
До АнонимеН 95Защо? Защото Законът трябва да се спазва ли?
93
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като не му харесва закона, да протестира преди да го наруши. Поредния лиглзо, който не може да си понесе вината и почва да реве в интернет.Сети се да протестира чак като му бръкнаха в джобчето.
92
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма лошо да има разпоредби. Лошо има да се съблюдава произволно тяхното изпълнение. Трябвало да не се събират групи - добре, да направят пропуск в подножието, да следят за бройката, да се допитат до еколозите за точни цифри и тн. Сега е контрол - никакъв и санкционираме който хванем дето вдига публичност. Иначе идват автобуси всеки ден с хиляди, ама видиш ли тур-операторите не се пипат... Такова поведение дразни, господа управляващи.