Малкият Йоско иска да ходи: Как да му помогнем?

11-годишният капитан на отбора трябва да се лекува
12 авг 2019 17:45, Петя Славова
11
Малкият Йоско иска да ходи: Как да му помогнем?
Снимка: Facebook

Малкият Йосиф, който е едва на 11 години, има нужда от помощ. Момченцето страда от прогресивна мускулна дистрофия, която не му позволява да излиза навън и да играе с другите деца. Здравословното му състояние се усложнява и вече трудно слиза по стълбите.

Детето трябва задължително да замине за лечение, преди да е свършило лятото. Ето и посланието му в социалните мрежи : Здравей!
Аз съм Йосиф и имам нужда от твоята помощ. Напоследък не излизам много да си играя навън и не се виждам с моите приятели както преди, въпреки че е ваканция.

Едното ми краче вече отказва да ме слуша и ме лишава от толкова много неща. Аз не му се сърдя, знам, че то не е виновно. За всичко е виновна болестта, както мама я нарича “прогресивна мускулна дистрофия”. Тя ме натъжава и ми отнема всичко малко по малко. Аз обаче няма да й се дам така лесно, както на нея й се иска! И знаете ли защо? Защото знам, че имам всички вас!

Защото знам, че има лекар, който може да я спре! Иска ми се това да стане възможно най-скоро, за да можем заедно да спрем болестта и крачето ми да спре да се променя. Ние с вас сме един екип, един отбор. Аз вярвам, че ще успеем заедно. Повярвайте и вие, помогнете ми и вие.. Моля ви.. А аз ви обещавам, че няма да спра да се боря!

Благодаря ви!

Ваш,
Йосиф, на 11 години, капитан на отбора

Paypal: https://www.paypal.com/donate/?token=BCXM6V-DWqmev8AUIR-g0Rkb8mhl8Q5u5kxeM17knEYqSEARkzbDk2HC68Ci09YBPNf_ym&country.x=BG&locale.x=BG

Титуляр: Йосиф Станимиров
IBAN: BG95FINV91501317303133
SWIFT: FINVBGSF
Банка: Първа Инвестиционна Банка

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Ели преди 4 години
Ми няма как да му помогнем, защото лечение няма.Може да се забави процесът и дотам.Не знам кой ви е дал напразни надежди, но лечение няма!!!!!!!!!!!
10
0
 
2
 
! Отговори
paypal линкът преди 4 години
Линкът към paypal не работи! Моля оправете..
9
0
 
4
 
! Отговори
Държавата Лайнярия преди 4 години
Ето едно неуспоримо доказателство за името на държавата ни в момента, нито повече нито по-малко. "Дуржава" която не може да се грижи за гражданите си в истинска нужда, НЕ, това не е България.
8
0
 
2
 
! Отговори
скептик преди 4 години
За съжаление, лечение на мускулна дистрофия (а те са много видове) няма. Дано не е опит да се вземат пари от родителите с даване на напразни надежди.
7
0
 
1
 
! Отговори
Лия преди 4 години
Напишете и DMS номер.
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз искам да му помогна - да се откажем от ф-16 и да помогнем на децата ни...Скапана държава с лакоми тикви...
5
1
 
8
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
КУРАЖ НА СЕМЕИСТВОТО НА ДЕТЕНЦЕТО ДАНО ПОЛУЧАТ ПОМОЩ
4
0
 
12
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Йоско, Йоско...В грешната държава си се родил ,мило дете...
3
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако предположим, че една операция/манипулация струва $100000, то на цената на тея самолети, дето тея дни са ги платили, ще могат да се излекуват или поне даде шанс на 12 000 човека!!!А сега ще се радват основно американските оръжейни фирми (и нашите хора, дето са гушнали задължителните комисионни). Ние, нормалните хора, голяма файда от тях едва ли ще имаме.
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слухтящия неандерталец с чакрите, да си продава асансьора, за да не вади от готовите откраднати и да даде пари за лечение на детето.
1
1
 
9
 
! Отговори
Б.Тиквата преди 4 години
Да купим още самолети!