Деси Радева: Пишете ме отговорна за всичко - за НАП, за апартаментгейт

Радева се ядоса, набедили я, че заради нея шефът на НСО се прости с поста
Обновена: 22 авг 2019 08:41 | 22 авг 2019 08:41, Камелия Цветанова
257
Деси Радева: Пишете ме отговорна за всичко - за НАП, за апартаментгейт
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, се засегна от публикации, в които се твърди, че шефът на НСО Данчо Дяков е подал оставка след натиск от нейна страна.

Правителството вчера освободи Дяков от поста, който подаде оставка като посочи за това лични мотиви.

Още по темата
Радева пък заяви иронично, че е "виновна" за всички трусове в държавата чрез пост в социалната мрежа Facebook.

"Приятели споделиха, че днес фактор.бг, оня сайт, обективният, достоверният, собственост на името-на-когото-не-бива-да-се-споменава, излязъл с дописка, че шефът на НСО подал оставка поради натиск от "генерал Деси". От мен, демек. Очаквам включване и от други подобни - обективни и достоверни сайтове", пише тя.

"Хайде да се договорим с фактора и десетките производни нему. Пишете ме отговорна за всичко, с което не сте ок. И за НАП, и за свинската чума, и за търговския регистър, и за апартаментгейт, и за умиращите от студ старци по селата, и за опустяващите села, и за демографската криза, и за неспиращия поток заминаващи от Терминал 2, и за нефелните закони (имаме си даже закон за медиите). Ако щете и за "Ало, Ваньо", и за "Ти си го избра", и за ремонта на "Графа", и за чалганизираната ни нация (тук нямам предвид музикалните предпочитания). Накратко, пишете ме отговорна за каквото не ви оттърва. Не търсете виновни. Пишете мен! Поздравявам ви с нещо лежерно. Дишайте! Дишайте с пълни дробове! Дано помогне да преодолеете жлъчката, дето дъвчете!", завършва първата дама.


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
5
 
0
 
! Отговори
Pilot до Азис преди 2 години
Сзисчо не пиши за неща , които не разбираш ! Супер си е Деси евала на Радев ! И е абсолютно права , тя ли им е виновна на търбусите, а аз бих добавил има ли още независими медии в БГ !
163
9
 
7
 
! Отговори
Азис преди 2 години
СЛЯПА Е ЛЮБОВТА...рекъл е народа..Такъв достолепен мъж,какъвто е президентът ни..да се остави една фльорца да му завърти главата и развали прекрасното му семейство?!? Ей те тва не го разбирам...
162
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Климактериум какво да правиш!?
161
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Протоколът на институцията пак проспа нещо? Ама мерси госпожо за тази иЗкреност.
160
10
 
25
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
Тая страда от липса на внимание , цял ден се драпа пред компа и се чуди как да се направи на интересна !
159
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АЛЕКСАНДЪР ДУГИН- ФИЛОСОФЪТ- СЪВЕТНИК- БЪЛГАРИЯ НАША, ЗАЩОТО ПРЕЗИДЕНТЪТ НАШ, А КОЙ НЕ НИ ОБИЧА Е ПСИХИЧНО БОЛЕН, ЗАЩОТО РУСОФОБИЯТА Е СЕКТА- НЕ МЕ ТРИЙТЕ ЦИТИРАМ ДРУГАРЯТ ДУГИН- ВИЖ В ЮТУБ.
158
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Десунгер, точно такива като теб (простаци), за съжаление преобладаващи в БГ, ни накараха да напуснем страната. Всъщност - голямо БЛАГОДАРЯ!
157
7
 
16
 
! Отговори
бай Иван преди 2 години
И тая, е като оная Мая,***! Не бива да я критикуваме,а само да и подскажем,че не бива да изразява мнение по политически въпроси,а само по кулинарни!
156
8
 
20
 
! Отговори
sorry преди 2 години
Деси,Деси,че и Радева,струва ми се,че луфта ти идва вече голям,след онова слизане от "Луфтханза' направо си се разхлопала.Годинките не прощават на никого.
155
10
 
28
 
! Отговори
Знаещ преди 2 години
Тая кифла се е взела на сериозно....
154
6
 
22
 
! Отговори
Р. Радев преди 2 години
вкъщи ще се разправяме!
153
28
 
11
 
! Отговори
Koly kucia преди 2 години
Браво на първата дама,подкрепям я в думите и.
152
2
 
4
 
! Отговори
Кибер Боко Киборга преди 2 години
Дърпай шнура, умори хакер.
151
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ХАЙДЕ ДА СЕ ДОГОВОРИМ С ФАКТОРА И ДЕСЕТКИТЕ ПРОИЗВОДНИ НЕМУ- ТА ВЪПРОСЪТ МИ Е КОЙ Е ФАКТОРЪТ И КОИ СА ДЕСЕТКИТЕ ПРОИЗВОДНИ НЕМУ....ДИШАЙТЕ И ДЪВЧЕТЕ ЗЛЪЧКАТА- ГОСПОДИ, КОЛКО МНОГО КУХИ ФРАЗИ, ГОСПОДИ....
150
7
 
0
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 2 години
ПЕСЕНТА НА ВИТОШАРАСАМО ОТ СПОРТИСТ В ПЛАНИНАТА ТИ ЩЕ СЕ СПАСИШ, ЗАЩОТО ДОЛУ Е ПОЛИЦИЯ ГОРЕ Е МИЛИЦИЯ И НАВСЯКЪДЕ Е АВИАЦИЯ БЕЗ КОМУНИКАЦИЯ.
149
5
 
3
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 2 години
БОЙКОУСПОКОЯВАЩИ ЗА НАС СА БЕЗ ПАРИ. И ВИЖДАМ ВЕЧЕ АЗ БОЖЕСТВЕНА ГЛАВА (ДА КАЖА ТУК ПОХВАЛНИТЕ СЛОВА). ТРИ ПАПИ ПО ГЛАВАТА ГО ГАЛИЛИ И БОГОВЕТЕ НИМБА МУ БЛАГОСЛОВИЛИ.
148
4
 
2
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 2 години
СКАНДАЛИ ВИХРЯТ СЕ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА И ВСЕКИ СИ РАЗВЯВА ДОКУМЕНТА.
147
2
 
8
 
! Отговори
Дуро преди 2 години
Макар и на 50 ,Деси-то нагледно иска да покаже-кой какъв е на физкултурника,гимнастикаи тн.На мен това ми звучи,като вица за Иванчо,козата и пръча.Все пак си мисля,че приказката-по делата ще ги познаете е по точна!Пишете и!
146
6
 
25
 
! Отговори
Фернандел преди 2 години
Никой не е гласувал за тая, никой не е гласувал и против нея. Да се скрива
145
6
 
23
 
! Отговори
ЕВО преди 2 години
Радева,Радева не е хубаво да се вземаш за нещо голямо,та макар и в малка,ограбена България.Колкото до писането,ще ти го...напиша-напразно си работила,живяла и крачила в президентството!Дано да успееш да го разбереш,ако не сега,то поне малко,малко по късно!