Деси Радева: Пишете ме отговорна за всичко - за НАП, за апартаментгейт

Радева се ядоса, набедили я, че заради нея шефът на НСО се прости с поста
Обновена: 22 авг 2019 08:41 | 22 авг 2019 08:41, Камелия Цветанова
257
Деси Радева: Пишете ме отговорна за всичко - за НАП, за апартаментгейт
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, се засегна от публикации, в които се твърди, че шефът на НСО Данчо Дяков е подал оставка след натиск от нейна страна.

Правителството вчера освободи Дяков от поста, който подаде оставка като посочи за това лични мотиви.

Още по темата
Радева пък заяви иронично, че е "виновна" за всички трусове в държавата чрез пост в социалната мрежа Facebook.

"Приятели споделиха, че днес фактор.бг, оня сайт, обективният, достоверният, собственост на името-на-когото-не-бива-да-се-споменава, излязъл с дописка, че шефът на НСО подал оставка поради натиск от "генерал Деси". От мен, демек. Очаквам включване и от други подобни - обективни и достоверни сайтове", пише тя.

"Хайде да се договорим с фактора и десетките производни нему. Пишете ме отговорна за всичко, с което не сте ок. И за НАП, и за свинската чума, и за търговския регистър, и за апартаментгейт, и за умиращите от студ старци по селата, и за опустяващите села, и за демографската криза, и за неспиращия поток заминаващи от Терминал 2, и за нефелните закони (имаме си даже закон за медиите). Ако щете и за "Ало, Ваньо", и за "Ти си го избра", и за ремонта на "Графа", и за чалганизираната ни нация (тук нямам предвид музикалните предпочитания). Накратко, пишете ме отговорна за каквото не ви оттърва. Не търсете виновни. Пишете мен! Поздравявам ви с нещо лежерно. Дишайте! Дишайте с пълни дробове! Дано помогне да преодолеете жлъчката, дето дъвчете!", завършва първата дама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


257
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая е забравила, че едва изкара изпитите за жена на президента в руското посолство.Писмения го издържала, но на устния повърнала :)
77
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За съжаление, това е една типична Ганьовица. Крайно пpocта, нагла, неадекватна. Тотален срам. Нормална картинка за Люлин и подобни гета, но не и за първа дама. Толкова е далеч от думата "дама", че ми е трудно да коментирам. Нито поведение, нито облекло, нито външен вид... Просто една трагедия. Типична българска картинка- на всяко летище, във всеки световен град ще ги познаете от далеч по неадекватното им поведение и пpocтотията им.
76
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
таз е толкова проста горката
75
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Пази боже сляпо да прогледа!"
74
5
 
12
 
! Отговори
Веско преди 4 години
Не коментирам дали това е начина, но жената повдига едни сериозни въпроси, за които би трябвало да отговорност на бюрократите от трите власти в страната! Пропуснала е и къде отидоха 4 милиарда от КТБ. Щото не е лесно е тъй да се изхарчат от един човек.
73
15
 
19
 
! Отговори
Маринов преди 4 години
Брей, какво самочувствие придоби тази жена! Ама како, я си наведи главата, че си една , домогнала се с всички средства до тук! Я млък, че не знам какво го чака твоя генерал..........................., рано или късно! Жалка фуражка!
72
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И двамата са простакеси. Да им минава мандата и да се махат. Взехте си поука за човек от народа. Великият ви лаф на простолюдието. Разберете, че масово сте ***, необразовани и без потомствен капитал.
71
13
 
25
 
! Отговори
Чехлю Радев преди 4 години
Радев на мястото на пагоните вече трябва да носи два чехъла, защото се оказа мъж под чехъл. И спокойно може да се прекръсти на Чехлю Радев.
70
7
 
16
 
! Отговори
по-полекичка преди 4 години
ай чак толкова внимание не заслужаваш
69
17
 
25
 
! Отговори
Аман бе преди 4 години
Тази "красавица" пак се прави на център на внимание!Кога най-после ще избие селяндурските си комплекси?
68
15
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой да я дресира, за да започне да се държи като съпруга на президент, а не като ***.
67
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тая първа лелка, кака Корни ли и го написа това у фейсо????
66
18
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
каква работа върши точно тази жена, че нещо не разбрах защо се взема толкова насериозно?
65
6
 
14
 
! Отговори
избирател преди 4 години
:)Тя просто е описала,предварително 90% от коментарите на хората!!!Ако вярваме,че тя е такава,каквато я определяме тук с ЦВЕТУЩИТЕ си коментари,ами да спрем да лаем АНОНИМНО и да я ЛИНЧУВАМЕ?!Шегувам се разбира се!Ние сме силни в АНОНИМНОТО,лаене в нета!!!Ние сме силни в недоволството в хленченето.
64
18
 
31
 
! Отговори
timothy преди 4 години
на тая трябва просто да й отрежат достъпа до Интернет.. мине някоя седмица и се включи с подобни *** постове. Така ли възприема ролята на "първа дама"? Айде да му свършва мандата на тоя и да си ходят с жена му откъдето са дошли, аман от простотии.
63
15
 
33
 
! Отговори
anonimen преди 4 години
Става още по-зле,защото влиза в махленски спорове с аудиторията.Много глупава първа дама.Вместо да се заеме с някоя благотворителна кауза,с която да помогне на някого тя се занимава с ФБ изявления.
62
34
 
28
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Браво на Деси! Тази жена е по-смела от целия ни политически елит, който само при споменаване на еизираните теми се насиииира от страх и става глух и ням. А онзи с името е Делян Пеевски - собственик на територията и истина от последна инстанция, с подчинени нему парламент, прокуратура и ВСС. Вече няма смели мъже в тази тъжава-само подлоооги!
61
3
 
15
 
! Отговори
ivailo преди 4 години
Забравила е да спомене Днес бг, тая медия е една от най- честните :)))
60
11
 
19
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
А защо не заведе дело за клевета, като това не било вярно? М?
59
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Застанете на нейното място.Сигурно ще сте други. Богини и богове.Всички сме хора,всички дишаме един въздух,но защо причиняваме болка един на друг? Престъпност,войни..То не ни стигат пожари,наводнения.земетресения...епидемии,болести,глад.Толкова мъка има навсякъде,толкова празни приказки.Ако има Бог,сигурно си почива ...