Защо млади хора изчезват след тайно парти в гората?

Свидетел проговори пред Bulgaria ON AIR за частните техно партита
Обновена: 29 авг 2019 12:49 | 29 авг 2019 12:47, Красимир Ангелов
87

Полицията продължава да издирва 28-годишния Иван Йорданов. За последно той е забелязан в гориста местност край варненското село Любен Каравелово, където е бил със свои приятели на тайно техно парти, на което са присъствали около 150 души.

Още по темата
От полицията не изключват употребата на алкохол и наркотици на подобни събирания.

Свидетел на подобни нерегламентирани партита, които се организират в тайни групи в социалните мрежи, разказа пред Bulgaria ON AIR, че на тях се срещат хора от всякакви възрасти - от тийнейджъри до 50-годишни.

"Била съм на палатка, когато се случват такива партита около мен. Основната им цел е да се забавлява човек по всевъзможни начини след употреба на каквото и да е. Местните се радваха на техните посещения, защото оборотите на магазините скачаха десеторно.

Храните бяха изкупени, алкохолът беше изкупен и се продаваше на техни импровизирани сергии на десеторни цени", заяви свидетелят.

Какво още каза той вижте в следващото видео на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
3
 
! Отговори
Звигойн Фон Дьо Тен преди 4 години
Гледата опулено кат шашаво и бие с телото, то горе, то долу, то настрани, то улево и гледа опулило се ка шиле...бие се на на пръто избиеме маслото на Президет да го....
76
0
 
4
 
! Отговори
Звигойн Фон Дьо Тен преди 4 години
Айгърят се до безпаметство и ....една полекиня така ме изтощи завалийката щех да умрем и аз , на Каваците за московската олемпиада, като ме заклещи ми строши кокалете...то лудо, луда работа...невидело
75
0
 
4
 
! Отговори
Версия преди 4 години
Защото ги организира някой, който иска те да изчезнат. Кандидат-престъпниците са много - турци, руснаци, сърби, гърци, македонисти, комунисти и пр. - все "отбор юнаци" с глупави калпаци
74
5
 
2
 
! Отговори
Оптимист преди 4 години
Кой знае с кое гадже се гушка в гората. Не го мислете...скъсал е синджира и сега наваксва. Жив и здрав е ;)
73
4
 
10
 
! Отговори
Димитър Попов преди 4 години
Благодаря на всички, които се включват в търсенето! Благодаря на всички, които помагат всеячески в борбата да намерим Иван! Благодаря Ви! Вие не сте само хора, Вие сте човеци! "Человека трябва да бъде человек!" Отново благодаря на всички, които помагат както могат! Хейтъри, обръщам се към вас! Вие не сте хора, не знаете какво искате! Слушате сляпо масовото мнение, без да познавате никого. Имате едно от мен: ***! Хора, бъдете човеци, вслушвайте се в думите, в чувствата си човешки!
72
3
 
11
 
! Отговори
Приятел преди 4 години
Драги съграждани! Приятел съм на изчезналия и семейството му. Кажете ми като ЧОВЕЦИ, като човек на човек! Може ли приятелите ти да не знаят къде си отишъл, да не знаят какво се случва с теб, къде се намираш? Кажете ми...? В какъв свят живеем? Човека да не брани човек, дори непознат. Видях из медиите сума ти коментари какво било и какво не. На хейтърите, които са в мрежата и слушат сляпо медиите, без да се в слушат в хората, бих казал с чисто сърце: ***!!!
71
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гъбите нещо са го хванали не както трябва
70
3
 
10
 
! Отговори
защо не е вдигнат хе преди 4 години
Защо не е вдигнат хеликоптер да го търсят? Когато дядката Сертов самоизчезна беше вдиган хеликоптер многократно. Млад човек по-маловажен ли е от един дядка?
69
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хмм... ,казвате яденето им било свършило.Гладен се не седи.
68
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да напомня, че една такава техно маниачка я бяха изклатили и удушили в Борисовата градина в София, та бяха едни разследвания и дела....Чуете ли техно, значи има яко друсане с каквото падне.
67
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
защо ли - балиго.
66
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Безделието е майка на всички пороци! Малко се Бие в тази държава.
65
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо е тази тайнственост? Съдържание на статията - някакви хора от техно сцената правели купони сред природата и си купували за тях ракия от селската бакалия, а сигурно се и друсали. Обаче случайни свидетели, анонимност и конспиративност все едно някой ще го трепе сицилианската мафия. Дано да се намери и оправи момчето.
64
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Евро -атлантическите ценности в действие
63
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И защо изчезват? С това заглавие очаквах да ми кажете. Чунким свидетел имало...А вие просто ми повтаряте същата новина.
62
3
 
14
 
! Отговори
Варненка преди 4 години
Любен Каравелово е населено само с българи, ама от другите.
61
28
 
17
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 4 години
Много голяма част от русофилите шмъркат лепило и бронз за ония старите отоплителни пееччкии със сребърен цвят ,,Вулкан,, И когато им мине идват тук и пишат простотии и ги засичам във фейсбука при руските групи в БГ и си уговарт са тайни срещи на яз.Копринка да се молят на своите тотеми замаскирано под етно фестивал-Тувински шамани уж дошли да ни покажат чудесата си а то наркоманско и прдераско сборище и се дупчат край езерото докато луната се отразява на повърхността на езерото докато си го дупч
60
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вижте му снимката как изглежда с тоя празен поглед ,тоя не е тука. Не знам какво взима може да е на гъби или да диша лепило такъв поглед имаха едно време сиганетата лепиларчета с торбичка бронз или лепило за дишане.Имах за съседи цяла такава фамилия-то бяха паркизани,диазепами,лепила,ракия спирт.Редовно се губеха за месеци.
59
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе недейте да си мисличете, че само от дизайнерски дроги ще трипва 2-3 дни.В БГ няма истинско LSD, я вземи 10 картончете от Германия и Холандия и виж колко ще те държи.Нещо кофти му се е получил трипа на момчето, особено ако е взел повечко. Жалко.Няма нищо лошо в такива партитата, само истински "фенове", без фейкъри, чист въздух, без полиция.Повечето от инцидентите стават по клубовете.
58
2
 
21
 
! Отговори
Кратун преди 4 години
Любен Каравелово? Рома лееее.