Търсят се 198 войници за 13 града у нас

Документи се приемат до 30 септември
30 авг 2019 14:06,
35
Търсят се 198 войници за 13 града у нас
Снимка: архив "Булфото"

За 22 войнишки длъжности има свободни места във формирования от гарнизон Шумен, съобщават от Военно окръжие-Шумен.

Още по темата


Общо за нуждите на Сухопътните войски е обявен конкурс за 198 вакантни войнишки длъжности във военните формирования в: Шумен, София, Стара Загора, Хасково, Ямбол, Карлово, Свобода, Белене, Асеновград, Мусачево, Горна Оряховица, Смолян и Пловдив.

За гарнизон Шумен желаещите могат да кандидатстват за длъжностите - младши специалист по съхранение на въоръжение и техника, притежаващ свидетелство за управление на моторно превозно средство категория "С"; електромеханик - акумулаторист също с категория "С"; помощник - гранатометчик, младши изчислител; автоматчик и номер от разчет на тежка противотанкова гранатохвъргачка.

За всички свободни места документи се приемат до 30 септември във Военно окръжие - Шумен. Конкурсът ще се проведе в периода 25 ноември - 18 декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: от ВарнаПо принцип армейските коли са с дизелови двигатели.Хеле пък обещавам да почерпя този, който ми намери танк с бензинов двигател!И това на фона на истерията с дизеловите коли как ви изглежда?Трябва да обезоръжат всички армии по света заради опазването на чистия въздух и борбата с глобалното затопляне!И да предложат закупуването на танкове с електрически двигатели, ХА-ХА-ХА!!!
27
0
 
1
 
! Отговори
от Варна преди 4 години
Вчера се качвам на моста и една бангия Джета или Пасат ли беше от времето на ГФР, с военни номера вдигна такива пушеци (направо евро----5), че направо намалихме да се подобри видимостта след нея. Сигурно бързаха да запишат някой кандидат, докато не е размислил?
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То след Царската напрактика нямаме армия ама БАПоне базово ниво да подържат по зле от БНА няма как да станат
25
1
 
5
 
! Отговори
Тактик преди 4 години
БА е комична, по-рано беше трагична, понеже казармата беше задължителна.Отдавна са вдигнали бялото знаме.
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
това вече не е престижна длъжност,няма и престижна държава,която да защитаваш,тия 240-тте в парламента не бих ги пазил,български съграждани в държавата малко има,тея с индийската жилка също не бих пазил,давайте да местим територията,не можем ли етническите българи да се отделим в някаква част от страната,вече сме малцинство и няма да е трудно,тази територия бих я пазил,стига да ги няма 240-тте и подобните на тях,време е за чистка,не за мултикултури
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Malakite ot voenen otchet maaat...
22
0
 
12
 
! Отговори
НРБ преди 4 години
Да наемат децата на политиците от парламента/големи патриоти/!!!
21
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За 700 лв ще си намерите едно дърво и го боядишете войник
20
0
 
15
 
! Отговори
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ преди 4 години
МОДЕРНОТО въоръжаване и набирането на воиска и нейното продължително обучение--ще доведе до още по-голяма бедност в страната и все по голям отказ от социална политика която напълно ще изчезне--следователно от тук ще избягат още повече младежи и др и накрая опита за въоръжаване ще завърши с фиаско защото хората който наистина работят като работници ще избягат ,а тук ще останат само кръвосмучещите инакрая и те ще избягат щото няма да има откъде да лапат...това е естествен разпад..
19
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много,много ще ги търсите продажници !
18
1
 
18
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
БА е една наемническа войска. Плаща й Българската държава. Ако некой друг и плати, много повече, тази армия просто изчезва, разпада се. Ако основата на понятия "Дълг", "Родина", "отговорност", "чест" я остойностиш финансово, ти превземаш държавата отвътре. Воинът не може да има манталитет на наемник, той трябва да има маналитет на Победител. Единствнеото хубаво на БНА, беше, че еманципираше българският мъж, та сега, такива кат мене, могат да оправят жените;))) и да се оправят без жени в домак..
17
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
До ветеран ЗАПЛАТА ДА НО БЕЗПЛАТНО ХРАНЕНЕ НЕ. КОЙ ТЕ ИЗЛЪГА, ЧЕ В АРМИЯАТА ИМ СЕ ДАВА БЕЗПЛАТНА ХРАНА. ДАЖЕ ВСЕКИ СИ НОСИ ОТ В КЪЩИ ИЛИ ХОДИ В БЛИЗКО ЗАВЕДЕНИЕ ДА СЕ НАХРАНИ.
16
4
 
9
 
! Отговори
ветеран преди 4 години
Аз веднага бих се записал войник, ама няма да ме вземат.Тъй де, щото като се пенсионирам скоро и пенсията за нищо няма да ми стига, а в казармата хем пари към пенсията, хем безплатно ядене...
15
5
 
21
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
На мен ли ми се струва или "великите сили" натискат повечето държави от източния блок да се въоръжават за евентуален натовски конфликт, в който ние ще платим оръжията и ще осигурим мишените?Освен тея нещастници дето се търсят за войници, самолетите, ами и 1.5 милиарда за бронирани машини.Не, че не съм фен на сигурността, но при толкова належащи проблеми от социално естество в държавата, такъв тип харчове не са точно инвестиция с възвращаемост.
14
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СтратегАко плащат като трябва ще се намерят желаещи за войници. Има хора,оито за нищо не стават,и се записват,за да ги обучат поне на това.
13
3
 
19
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
Платената армия в България катастрофира жестоко;))) То, не яе по сац-а имаха желание, *** тогава немаше "хър-мър"
12
2
 
12
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 4 години
Цар Киро : има войници, колкото искате.Същото е като ипотечните и бързи кредити - по пет на човек .Яжте и пийте .Аллах е българин
11
0
 
23
 
! Отговори
Пен преди 4 години
Един приятел каза ,че са им вдигнали заплатите ама що така никой не се хваща не знам....
10
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Войнишки или военни длъжности!? Някой май не е служил в казарма!
9
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До -------------7малка.