Педофилът в Сливен е едва един от 580 осъдени, но в неизвестност

В тъмната мрежа има близо 144 хиляди профила на британци
14 сеп 2019 07:30, Петя Славова
18

Според разследването на BBC Даниел Ериксън-Хъл е само един от близо 580 осъдени педофили, чието местонахождение е неизвестно на британските власти, съобщава Bulgaria ON AIR.

Сред тях са хора с присъди за изнасилване, сексуални посегателства срещу деца и притежание на детска порнография. За проблема се заговори активно през последните години.

Още по темата

През февруари независимо разследване разкри, че стотици британски педофили напускат страната и отиват в държави, в които законната възраст за полов акт е по-ниска, или просто могат по-лесно да стигнат до своите жертви.

А през май от Националната агенция за борба с престъпността обявиха, че броят на британците със сексуален интерес към деца може да е 7 пъти по-голям от официалния.

Стряскащото число идва след разследване в интернет сайтове за педофили в тъмната мрежа. Там са идентифицирани близо 144 хиляди профила на британски граждани.

Ръководителят на агенцията призова за допълнителни близо 3 милиарда паунда за следващите 3 години, които да помогнат в борбата с организираната престъпност.

От неправителствени организации настояват технологичните компании да въведат задължителни механизми за защита на децата в интернет.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
2
 
! Отговори
рфл преди 4 години
Англия е голям съюзник на България срещу Русия. В Англия законът спрямо педофилите е много строг, буквално човек може да бъде арестуван ако на детска площадка реши да помогне на дете да се изправи. Затова тамошната малка групичка педофили няма друг избор освен да бяга в русофилски държави като България, където педофилията е разрешена и се продават 14 годишни колкото иска. Или директно в Просия, най-големия производител на педофилско порно в световен мащаб. В Русия продават и две годишни. Факт.
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те само подражават на богати и изввестни педофили..От които няма нито Един осъден..Е,уж" обесен"има...Така че дребната риба пари не прави.
11
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Онези си го защитават даже и сами му водят децата си срещу заплащане. Изявленията им са красноречиви по въпроса пред полиции и обществрността, когато ги питаха.Следователно, трябва да бъдат съдени и двеъе страни - педофилът и тези "родители", които търгуват с плътта на децата!
10
2
 
3
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Много лошо,спор няма!!!Някак странно е обаче,защото в тия случай е проявен вид РАСИЗЪМ срещи пастора.В общество,където нормалната детеродна възраст е 11/14 г,а само пастора е заклеймен?!Нека помислим само за България.Не е възможно пастора да е забременяла всички непълнолетни майки в махалите ни!!!
9
5
 
0
 
! Отговори
НЕбългарин преди 4 години
Това сме ние ***
8
2
 
8
 
! Отговори
SS преди 4 години
НЕ НАРУШАВАЙТЕ ГРАЖДАНСКИТЕ И ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА НА ПЕДОФИЛИТЕ.ТЯХ ВИНАГИ ГИ Е ИМАЛО.ТЕ ПРОСТО СА БОЛНИ ХОРА.ЗАЩО ЗА ..ТЕ МОЖЕ,А ЗА ТЯХ ДА НЕ МОЖЕ.ЗАЩО НАТРАПВАТЕ ХОМОСЕКСУАНИ ЦЕННОСТИ КАТО НЕЩО НОРМАЛНО,А ПЕДОФИЛСКИТЕ ГИ ОТРИЧАТЕ.ИЛИ СОДОМИТСКИТЕ."ДЕМОКРАТИЧНО Е ДА ПРИЕМАМЕ РАЗЛИЧНИТЕ"НАЛИ ТОВА НИ УЧИ ЕС.
7
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много "хубава работа" ама турска
6
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До колкото разбирам ромска-турският квартал в който живее дори му водят свежо месо по няколко пъти дневно.Добре,че е обратен и няма да хаби момичетата и без тва са кът.
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не е виновен само този, а всички около него, които знаят са замесени
4
1
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
то в тая махала в Сливен всичките са педофили на 13 години раждат *** тях законите не ги закачат казват традиция
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
а ще отнемат ли децата от родителите, които са му ги предоставяли. Защо за това не се говори?
2
1
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
лошото е че маалата в Сливен загуби спонсора си
1
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проверихте ли в Народното събрание за педофила?