Борисов казал, че ще си отиде от властта, когато "Хемус" е готова

Премиерът доволен от рейтинга ни, от икономиката...
Обновена: 4 окт 2019 13:23 | 4 окт 2019 13:12, Веселина Йорданова
250
Борисов казал, че ще си отиде от властта, когато "Хемус" е готова
Посещение на Борисов в Провадия. Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов заяви, че се работи активно за посторяването на автомагистрала "Хемус".

Според него след това Варна ще стане един от най-добрите градове за живеене.

Още по темата
"Преди година водихме разговор и казах, че ще си отида от политиката, когато "Хемус" е готова. Магистралата се строи активно", коментира премиерът при откриване на нов финансов център на белгийска група с 300 работни места във Варна.

"Неслучайно Световната банка направи център в София, неслучайно Китай взе решение за световния си мозъчен тръст в София. "Хемус" ще я има, Варна е градът с най-голяма перспектива в следващите 5 години заради младите хора, заради инфраструктурата, заради локацията си. Много висококвалифицирани хора се завръщат", коментира премиерът.

Вчера Борисов беше на посещение в Провадия.

"В Провадия солниците са на 6700 години, а светът не го знае. Солта е била най-важна, това са били най-богатите хора, страхотна история. Китайската стена в сравнение със стената на солницата в Провадия е един млад строеж", разказа премиерът на откриването.

Той изтъкна и че неслучайно всички кредитни агенции дават нарастващия рейтинг на България, а икономиката няколко години е с ръст.

Неслучайно ЕС ни даде най-красивия, модерния, умния ресор, каза Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
4
 
2
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До 229Не знам дали ще е "никога" но досега каквото е казал за магистралите го е направил.Аз като варненец се надявам и този път да успее да завърши този 60годишен проект.Ще е от значение за цяла Северна България
225
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами да правят тая мсгистрала по - бързо.
224
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Страх го е да си отиде затова дава мъгляви дати,щото истината за успешното му управление ще лъсне като задните части на ***.
223
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Б. Борисов: Ще си отида от властта когато "Хемус" е готова. Значи никога!
222
0
 
3
 
! Отговори
Антон преди 4 години
Ех, че то държавата ни не била някаква си структура управлявана от неграмотни мутри, бивши комсомолци (както аз си мислех), ами най ми била земен рай! На където и да погледнеш просперитет и щастие! Тц, тц, много съм се бил объркал...
221
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е само Хемус,бе,важна е разбира се изключително,но има и други магистрали започнати,като Черно море Бургас Варна,тя е много трудна,и други и други ,докато не ги завърши няма да сдава,иначе така ще си останем с мечтите за бързи и по кратки пътни връзки.
220
6
 
4
 
! Отговори
учен преди 4 години
БРАВО на Б.Б. ! ЗАЩО скачат с-у него ЧЕРВЕНИТЕ ИЗРО-И ? .Защото НАРОДА го ОДОБРЯВА ...и винаги над 1 000 000 гласуват за него ! За тези .който не знаят - Б.Б. беше 2 мандата КМЕТ на СФ. ..избиран с 50 %+ ..при управлението на серГЕЯ...който му правеше ГЕЙСКИ -ра.с ВЪЛКА блокираха СФ с ОТПАДЪЦИ .пречиха на изграждането на ЮЖНАТА ТАНГЕНТА . като МАФИОТИ - *** изкупиха от собствениците земята по трасето и при отчуждаването РЕКЕТИРАХА Б.Б.-искаха 1 000 ? на кв. м . НАРОДА вижда и е с Б.Б
219
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Nali znaete koga shteshe ide ... i Sled nego shte doide nqkoq Po golqma tikvaTaka she, spete Spokoino i ostavete decata si nemili nedragi tam Kadeto sa
218
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Mnogo ymnici Tuk Za tova sme na toq halOshte 100god. Shte e TakaTaka she yspokoite se robi
217
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Dali decata vi shte se varnat nqkoi den Po magistralata napravena ot vojda ??Shte so ymrete s otvoreno oci
216
0
 
4
 
! Отговори
Az преди 4 години
Aaaaa, bil kazal :))))Naivni robiProst narod Slaba darjava
215
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Dokato chakate Boiko shte ymrete, a decata vi shte izlqzat navan (sorry no tova e istinata)koqto vseki q znaeNo na vas vi xaresva Taka she ne mi pishete ymni komentari,Tuk Mimi
214
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 4 години
Айде млъквайте и отивайте да спите. Не разбрахте ли че нищо няма да се промени, утре се захващайте за работа и заебете тез пасквили щото само си губите времето.
213
2
 
10
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Бележит Историк и Философ е ББ. Знае че солниците са стари като света. Ами те и козите го знаят и ходят да *** сол по разни находища.
212
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да прибере и от Хемус парите и после пенсия в Испания.
211
1
 
4
 
! Отговори
Бойко+Нинова преди 4 години
Аз Бойко искам да кажа,че си падам тайно по другарката Нинова(толкова е силна и хаплива). Дори смятам да й предложа брак на Бузлуджа. Мой кръстник ще бъде Цецо,а нейният Волен Сидеров. Така партия ГЕРБ ще се слее с БСП в едно цяло и вече няма да има значение за коя от двете партии гласувате.Новата Партия ще се казва Българо Социалистическа демократична Партия (БСП+ГЕРБ).Хайде другари, кажете ,,Ура"или ,,Йес". Комунисти и демократи ще са едно и също. Не сте ли горди с ваш Бойко? За народа всичко!
210
1
 
9
 
! Отговори
тиквеник преди 4 години
Аз на тикви не вярвам.Скоро ще празнува, Хелуин наближава, това е празника на тиквата.
209
2
 
5
 
! Отговори
13 преди 4 години
Има минимални световни стандарти, ред условия, които определят разликите между асфалтиран път и магистрала. Както има световни стандарти които отличават автомобил от каруца. Конкретно за магистралата те са много, дори да четете бързо няма да ви стигне час да ги разгледате. Това е все едно да се хвалите с Ферарито и когато поискат да го видят, да ги заведете и да им покажете кон с каруца. В някои държави ще ви пратят в лудница, в други в парламента. В България няма магистрала.
208
0
 
12
 
! Отговори
ШМАТКА преди 4 години
Писна ми вече от тоя лъжец и крадец!
207
2
 
9
 
! Отговори
Боко е преди 4 години
Бойко е като лъжливото овчарче,а народът овчици заблели.