Украинец е предизвикал тежката катастрофа на Хаинбоаз

Навлязъл е в насрещното движение
Обновена: 5 окт 2019 10:15 | 5 окт 2019 10:00,
37
Украинец е предизвикал тежката катастрофа на Хаинбоаз
Снимка: BulFoto архив

Автомобил с украинска регистрация е предизвикал пътния инцидент от снощи, при който загинаха четирима души в Прохода на Републиката – Хаинбоаз, съобщиха от МВР, пише bTV.

Още по темата


След извършен оглед на местопроизшествието става ясно, че чуждият гражданин е навлязъл в насрещното движение.

Последвал е челен удар с идващия автомобил, в който пътуват баба, дядо и двете им внучета. И четиримата загубиха живота си.

Украинският гражданин е задържан за срок от 24 часа. Очаква се от прокуратурата да му повдигнат обвинение.

Заради катастрофата между град Гурково и село Пчелиново проходът беше затворен. В района често се случват пътнотранспортни произшествия. Освен това, в снощния инцидент пътят беше мокър заради проливни дъждове.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
5
 
! Отговори
ret преди 4 години
Не разбирам толкова ли е трудно да вземат една статистика къде какви катастрофи стават най-често и да вземат мерки. На участъци, в които редовно има навлизане в насрещното, не могат ли да сложат мантинела между двете платна? Където има опасни пешеходни пътеки, да ги вдигнат над платното примерно и т.н.? Живи хора сме и всеки прави грешки и затова би трябвало инфраструктурата да елеминира максимално човешкия фактор. Ето - 4 човешки живота са отнети, 2 от които на деца! Затворът какво ще помогне?
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Там има ограничение 40-50 км/ч, пътят е строен преди 40г. Хора, инфраструктурата е много по-виновна! Не може за път, предвиден за 10 пъти по-малко трафик, да не се мисли алтернатива!
30
0
 
3
 
! Отговори
У.Ю. преди 4 години
Украинец или българин с украинско гражданство? Украинците всичките са българи с все казаците и татарите, но само преселените от нашата България някога си го признават.
29
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако беше руснак тоя шофьор...............представям си каква врява щеше да се вдигне по медиите!!Колко лоши били руснаците................но нали е украинец, новината се споменава между другото!
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Украинците хич не са стока.................знаем ги тях!!!
27
0
 
10
 
! Отговори
55 преди 4 години
Трябва да се каже с каква кола е бил украинеца.Не е трудно да се сетим. БМВ. Докога ще търпим малоум.ните водачи на бмв?
26
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този из.род украински е странно, че не е бил пиян. Не го вярвам. Почерпете го и го пуснете. Ако съм на мястото на бащата на децата, ще направя всичко възможно да се срещна с този убиец и да проведа с него едноминутен разговор. Вече е нетърпимо това по пътищата. Не бяха турци, не бяха румънци, карат като луди! Убиец на четирима, двама от които невинни деца!!!! Съболезнования към родителите, няма по-голям ужас от това.
25
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Асфалтът си е асфалт, но пък джигитът си е джигит.
24
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 22Жалко е за всекиго.С какво са заслужили тези трудови хора, изживели един достоен живот, да го приключат по такъв ужасен начин, горейки като факли?
23
0
 
2
 
! Отговори
МАтанасова-fakti.bg преди 4 години
Аз "говоря, не приказвам": - https://dnes.bg/stranata/2019/10/04/tragediia-trima-zaginaha-na-pytia-v-prohoda-na-republikata.425130?utm_source=referral&utm_medium=articles&utm_campaign=internal_links - коментари #6,7,8
22
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Отново чужденец шофьор. Българите явно сме много по-добри шофьори, отколкото ни се внушава.
21
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За бабата и дядото нее толкова жалко те са изживяли живота си ама за дечицата е жалко. Как ще го преживеят родителите им Бог да им помага това е непрежалимо. Чих го търси тая Урка на наша територия да не би да си влизат свободно без визи. Ало сеяндурските управници вижте какви ги дробите. Ако съм на бащата на мястото ще измрат доста хиени.и без това живота му приключи.
20
3
 
13
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
До Елемаг 5 Разбира се че украинеца е смотан. Не е като руснаците.
19
1
 
28
 
! Отговори
А какво стана преди 4 години
с безотговорната нагла кифла-потенциална убийца, която караше в насрещното платно, защото бързала да заведе детето си някъде?Ако социалните все още не са й взели детето,ако все още не са й отнети завинаги шофьорските права,ако не е дадена под съд за умишлено излагане на риск на живота на други лица,ЗНАЧИ НАИСТИНА НЯМАМЕ ДЪРЖАВА и е крайно време ние, обикновените граждани да напомним на управляващите по неприятен за тях начин, че не са поставени на постовете си, за да останат там вечно!
18
1
 
37
 
! Отговори
сравнение-2 преди 4 години
След като ме задмина успях да видя,че ТИР-ът е турски.Двамата униформени така и не посмяха да се обърнат!От което ми стана много обидно,защото държава в която полицаите и служителите на ДАИ се обръщта с гръб и се правят насила на невидели до никъде не стига.Те получават прилични заплати и би трябвало да работят съвестно,а не както тези двамата!
17
2
 
21
 
! Отговори
сравнение преди 4 години
как така всичките тези чужди тираджии в Сърбия са абсолютно стриктни-спазват ограничения,спират на знак"Стоп",не паркират както им дойде,а в България не е така?Изглежда тук имат протекции.Особено турците са ужасни.Преди година и половина на изхода на Видин шофирах и спазвах ограничение-50 км/ч.Първото което видях бе как двамата униформрни се обърнаха с гръб към мен.Отзад идваше ТИР с над 100 км/ч,а отпред колона от автомобили.Ако не бях отбил веднага вдясно и спрял ТИР- би ни убил!
16
0
 
49
 
! Отговори
Хо преди 4 години
Отново може да се търси вина и в родната милиция и редът за плащане на глоби. Защо в Гърция и Турция карат като писенца? З9ащото в Гърция като нарушиш и ти свалят номерата, а глобите са астрономически и няма да си получиш автомобила докато не ги платиш, а в Турция глобата се пише в паспорта на собственика и докато не се плати автомобила не напуска прeделите на страната. Тук е " Ко ши праим сега" ако ги хванат.
15
20
 
10
 
! Отговори
МАтанасова-fakti.bg преди 4 години
В другата статия за катастрофата от вчера, в коментарите някой-явно знаещ истината т.е. нещо конкретно, намеква за качествата на асфалта около Гурково и Пчелиново. Тези 15 галфона, коментирали подолу, няма да разберат. За тях е важно украинецът да е пияница, мафиот, деградат... Колко ли от тях(коментиращите) са таксиметрови шофьори, или военни?!
14
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки ден на А4 от Виена до Будапеща има катастрофа. Наблюдавам отдавна - или са румънци или унгарци! Напоследък украинците драпат за първото място. Чакам, кога австрийците ще им забранят да шофират в Австрия. Румънец = нонстоп в лявата лента. Унгарец=зиг-заг по цялата магистрала. Украинец=превишена скорост и неадекватно каране. Тези диваци явно имат друг правилник за движение. Руските тирове изобщо няма да коментирам....
13
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наказанието за алкаша каквото и да е няма да върне живота на хората!.Но добре е да се осъди на бавно и мъчително дране!