XXL мечта: Напук на килограмите модел участва в модни дефилета

Веселка Маринова иска да нахлуе в средите на световния шоубизнес
103
XXL мечта: Напук на килограмите модел участва в модни дефилета
Снимка: Нова тв

"Несъвършенството е красота" - този цитат на Мерлин Монро отговаря за манекенка, която не се съобразява с общоприетите норми и гони мечтата си.

Веселка Маринова иска да нахлуе с гръм и трясък в средите на световния шоубизнес, но тя е по-различна от останалите модели.

"Видимо е, че съм по-пълничка, но се харесвам по този начин. Не е само до визия, а да имаш хъс. Наскоро участвах в модно дефиле и снимам като модел за няколко марки за по-пълнички хора", каза пред Нова тв Веси Маринова.

Тя обясни, че дори да не иска да се променя на този етап, като по-пълен човек е принудена да се ограничава.

"Не можеш да си лежиш по цял ден, а да се бориш за мечтата си. Нямам хранителен режим, но си позволявам всичко в малки количества", каза още Маринова.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: моделкилограми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
4
 
! Отговори
Свиневъд преди 4 години
Модел била, може ама на месокомбинат Родопи или на KFC. Къв е тоя тюлен ве.
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Момичето беше младо, красиво, стройно, нежно, фино. Може да е станало 100 кила след това от шока, не знам; на мен ми стана гадно, представям си на нея.
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До LanИ аз лично слушах как един късаше по телефона с момичето, на което предния ден лично гледах как прегръщаше скута. И аз останах без думи, но с много трайни впечатления. Винаги вярвам на това, което чувам и на това, което виждам, макар понякога да се разминават - Слушам и не вярвам на очите си.
71
0
 
6
 
! Отговори
Жена преди 4 години
Няма лошо да е модел девойката. Аз например, като си избирам дреха ми се ще да я видя как стои на жена със средно, нормално изглеждащо тяло (М, Л размер). На манекенките всичко им седи супер, обаче като се видя аз в нас с конкретния *** и никак не ми се ще да изляза така на улицата :)))Тъй ,че съм за да има средни модели- защо само много слаби и високи или пък бодипозитивни, когато масово жените сме по-ниски и със средно, към нормално тегло.
70
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде стига, бе, 14-15-годишна ще изяде 4 дюнера. Аз едвам изяждам 1.
69
2
 
9
 
! Отговори
Lan преди 4 години
58, Виж тук грешиш! Лично видях много сладка тийнейдъжрка (14-15г), съвсем леко пухкава как набива голям дюнер и обяснява на нейната приятелка, че са й писнали, ама иска да прилича на Ашли Греъм! И за това яде по 4 големи дюнера и 2 пържени картофи + яденето вкъщи, за да качи по-бързо килограми...Останах без думи просто. Модата е мода и за съжаление все нездравословна, даже повече от свръхслабата мода.
68
0
 
9
 
! Отговори
Д-р Емилова ли? преди 4 години
До Додо: Д-р Емилова във Варна е една шарлатанка, която редовно плюска по коктейлите! А отварата й от билки е по-вредна от тревата пред блоковите пространства!
67
0
 
9
 
! Отговори
123 преди 4 години
Нито е "пълничка", нито е "пухкава", нека не се заблуждава, "на корито хранено",както казва великия Чудомир,леко деликатно и с финес
66
5
 
5
 
! Отговори
т преди 4 години
До WWFЗа съжаление, времето лети бързо, на 30 години вече трябваше да показваш на синовете си как да сглобяват електрическа верига от лампа и ключ.
65
6
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Представяте ли си тая да ви пръднe? Маалииии...цела торта може да метне!
64
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 57Над 180 см, 65 килогарама започавт да идват малко.
63
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някои жени позират на корицата на FHM.Тази ще позира на корицата на KFC!
62
0
 
3
 
! Отговори
до бодипозитивизма преди 4 години
Мерси,анонимен с бодипозитивизма, отдавна не е имало по- свежи коментари, освен, че ми откриха нови хоризонти с новата гуру мантра, не бях чувала за нея,но и чувството за хумор, с което приемате поредната кретения на инфлуенсъри, ютубъри, коучове, кобилкини и т.н.
61
2
 
10
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Свръхтеглото е затлъстяване и е болест. Стипулатите на Новия Световен Ред налагат културен и морален релативизъм, затова грозното бива декларирано за красиво, ненормалното за нормално, неправилното за правилно...и затлъстелите хора за модели и манекени. Тази девойка да посети Д-р Емилова във Варна, да свали 20 кг, да види тогава колко по-добре ще се почувства, а и истински модел може да стане, вместо за посмешището, което е сега.
60
7
 
1
 
! Отговори
Хахаха wwf преди 4 години
Чичак си разбира се, за някое 18- 20 годишно миньонче. Още по- зле,че на 30, и при сегашните дашни и разкрепостени мадами бичиш на сухо.Мъка, същата жалка картинка като стокилограмовите, не заради болест,а липса на воля и характер инфлуесънрки или там както им казват с две думи- чували с ....
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имаш ли някакво сносно оправдание защо го гледаш всичко това---Какво оправдание? Знам повечето от един фитнес канал в Ютюб, казва се Obese to Beast. Той е на едно много приятно и добро момче, което в миналото е било много дебело, отслабнало е и сега се занимава със спорт и прави видеа за упражнения и хранене. Та той коментира и бодипозитивните.
58
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До WWFМалкия, и ние имаме изисквания, и то не са уменията да ни премятат из въздуха
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Виж ся, еталон дето ме наричаш, аз ти говоря за съвсем реални хора, ти си живееш с телевизора, говоря за реални неща които се случват в реалността, а не в програмите на телевизиите.
56
1
 
0
 
! Отговори
верно ли преди 4 години
До Анонимен 61Имаш ли някакво сносно оправдание защо го гледаш всичко това?
55
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не говорим, че самите бодипозитивни толкова се карат помежду си, че едвам се търпят едни други. За едната по-слабите дебели не трябва да се обаждат, защото не са достатъчно дискриминирани, за другата пък белите дебели не трябва да се обаждат, защото черните дебели са по принцип по-дискриминирани, независимо колко са дебели. Та от това състезание Кой е по-дискриминиран от нас самото им движение се разпокъсва, прераства в скандали и постоянно губят поддръжници.