Обжалват оценка на момче, преминало будна кома

Проблемите започват, когато е на 2 години след поставена ваксина
31 окт 2019 11:34, Анисия Иванова
16

22-годишно момче, преминало през будна кома, не може да получи необходимите си часове лична помощ. За това сигнализират майките от "Системата ни убива". За проблема обвиняват Агенцията за социално подпомагане.

На Георги Старчев са отпуснати 148 часа лична помощ, макар че според майка му трябва да му бъде даден максималният брой – 168. Георги е бил в будна кома, страда от епилепсия и редица съпътстващи заболявания. Не може да прави абсолютно нищо сам, разказва в свой репортаж Bulgaria ON AIR.

А проблемите започват още, откакто е на 2 години, след като му поставят ваксина. Получава гноен менингит, а състоянието му се влошава с всеки изминал ден.

На 14 август майката на Гого подава документи до Агенцията за социално подпомагане, за да оценят сина ѝ. Чака около 2 месеца социалните да изготвят оценката. Не е доволна от резултата и подава жалба.

От социалното министерство твърдят, че след жалбата отново са направили оценка на Георги на 24 октомври, този път за 168 часа. Решението ще бъде връчено на майка му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
3
 
3
 
! Отговори
ЛОШО преди 4 години
Ваксините са нещо през което трябва да мине всяко Дете . В България стана страшно - всеки родител знае това . Ваксините в България са произведени в Незнайна Лаболатория , повечето са внесени от Турция и произведени от ИДИЛ в Сирия .Та да ви кажа - Трябва Децата да се ваксинират , но с Ваксини от Сертифицирани Производители за Територията на България .Знаете как Петър Москов се опита да внесе Ваксина от Турция - ДАНС го спря - тя беше Отровна .И сега Москов има Имение на Босфора .
11
4
 
3
 
! Отговори
Опа преди 4 години
До Анонимен 12По-полека с хейта. И гледай на теб да не ти се случи случка (не казвам "на децата ти", щото е ясно, че такъв деца няма)
10
12
 
6
 
! Отговори
анон преди 4 години
Всяка ваксина първо лично да се пробва от здравния министър и семейството му, след това да се пуска за хората!
9
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Класика - ваксина, будна кома, инвалид, ревяща гладна майка тюлен и лошите общество, което се стиска, а не мята пачки.
8
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Майките се оплакваха, че им трябвала чужда помощ, за да отидат до магазина и на фризьор. Сега май всички са се писали като лични помощнички и вземат парите за чужда помощ и все пак намират време за фризьор.Всичко е пари.
7
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Познавам една, която гълташе хинин+коняк и вдигаше тежки кофи за да абортира. Сега гледа дишащ труп, но ако я питаш, казва, че е от ваксина.
6
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"след като му поставят ваксина." анти анти-ваксърите: не било от ваксината, било от пюре. мале мале...
5
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 2 години като не проходи и не проговори, ясно е че има нещо сбъркано през 9-те месеца.
4
4
 
9
 
! Отговори
Нещо друго преди 4 години
Забравяте нещо друго. Всичко това се случва, след като дните преди да се разболее детето е яло пюре.И както казва колегата под мене, това не е плашене, това реално се е случило.
3
2
 
3
 
! Отговори
? преди 4 години
До Анонимен 3ко каза ко?ти сам разбра ли си?
2
5
 
18
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
ЗДРАВНАТА СИСТЕМА КОЯТО ГО Е ДОКАРАЛА ДО ТОВА СЪСТОЯНИЕ С ФАЛШИВИ ВАКСИНИ-(ТОЙ Е БИЛ НА 2 ГОДИНКИ ТОГАВА) СЕГА СЪЩАТА ТАЗИ "СИСТЕМА' НЕ ИСКА ДАЖЕ ДА МУ ОТПУСНЕ 20 ЧАСА ПОВЕЧЕ ! КАКВА ГАВРА С БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА И МЛАДИ ХОРА!-- ТОВА Е ЗДРАВНА ГАВРА- ТЕЗИ СА ЗА СЪД И ЗАТВОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
12
 
25
 
! Отговори
д-р Хаус преди 4 години
До 2 годишна възраст всички ваксини отдавна са поставени. За реимунизации е още рано, това се прави след 4-5 години. Стига сте плашили хората с тия имунизации. Опитвала се е да се отърве от него през бременноста, а сега олеле...