Марешки: Внасяме законопроект - неграмотни да не гласуват

Милиарди потъват за здравеопазване, посочи той
Обновена: 6 ное 2019 23:09 | 6 ное 2019 22:41, Анисия Иванова
61

Няма как с ниска избирателна активност да правиш реформи. В сектор здравеопазване милиарди левове потъват, а хората няма с какво да се лекуват. Това каза в студиото на "Денят ON AIR" лидерът на "Воля" Веселин Марешки.

По думите му лекарствената система у нас е в колапс.

"Няма денонощни аптеки в малките населени места, а където има - те най-често работят незаконно", обясни той.

"Мен хората ме припознаха като алтернатива, примерно в Благоевград кандидатът ни, въпреки прогнозите на социологическите агенции, беше трети. Не е проблем дали бием ние, или наш кандидат, а дали се оправя животът на българите", посочи още събеседникът пред Bulgaria ON AIR.

По думите му каквото и да се гласувало - със стари артисти нов театър не можело да бъде направен.

Марешки обясни, че е подготвен нов законопроект от "Воля" и предстои внасянето му в НС. С него се иска неграмотните да не могат да гласуват, както е тези, които не си плащат данъците.

По думите му измамата с партията на Слави Трифонов била тежка, тъй като бил непоследователен. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
5
 
9
 
! Отговори
бай Иван преди 4 години
Другарите няма да се съгласят,защото ще изчезнат от парламента!Кой образован нормален човек,ще гласува за тия,които окрадоха и прогониха младите от родината им.Кой трезво мислещ ще гласува за партия ,наследница на престъпна партия- БКП? Кой честен човек,ще гласува за БСП ?
11
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който не може да пише да гласува с пръстов отпечатък.Топи в мастило и натиска. И вече зависи с кой пръст, дали подкрепя или неС.палец за да . не подкрепям никого с друг пръст . Примерно среден.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 10 е то няма да има гласове за никоя голяма партия хаха. Но си е вярно.
9
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 1: значи ГЕРБ ще запишат 0. Егати кефа!
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има логика но и има много ***,които гласуват за НАТО и САЩ,ГЕРБ те мислят че това е една дойна крава и ще дава само пари.Неоретирани колко искаш викат ура за ЕС слагат знамена защото вземат пари.Няма мислещо общество какво и да се направи ГЕРБ печели ,няма противодействия ,колко да се говори няма да има резултат само пари и разходи.
7
3
 
23
 
! Отговори
Решението е преди 4 години
1. Забрана на неграмотните както и турските граждани да гласуват. Тоест прекратяване на купените гласове и изборния туризъм.2. Въвеждане на 100% електронно гласуване на базата на криптирана блокчейн система при която фалшицирането на изборите е невъзможно. Изборния процес е напълно автоматичен а грешките при преброяването са сведени до 0! Резултатите излизат автоматично в края на изборния ден заедно със подробна статистика.
6
2
 
10
 
! Отговори
Утопия преди 4 години
На изборната бюлетината всеки да изпише само една дума - непротивоконституционствувателствувайте" и ако е вярно написана - вотът му за партиите ще е валиден и приет.
5
3
 
14
 
! Отговори
ПопУлист преди 4 години
Това е единствения начин да се накара интелигентната част от населението да отиде да гласува .Иначе с тази либерастка толерастия където буквално куцо, кьораво и сакато за една безплатна бира20-30 лева или кебапче решава съдбата на страната . Няма да е зле да се сложи лимит като напрмер средно образование или плащане на осигуровки и данъци.И задължително ЯВНО гласуване.Всеки да знае къде му е преброен гласа.Ама това предложение било от популизъм само и нямало как да стане реалност... Мн Ясно ...
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имало 400 хил невалидни бюлетини!!!
3
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не е лошо. Жалко, че тоя е такъв мафиот.
2
3
 
19
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Ама Магарешки продава тонове хапчета на неграмотните и не реве...
1
0
 
14
 
! Отговори
уфсъ преди 4 години
Няма кой да гласува Виж фейса и как пишат вътре с по няколко правописни грешки на всяка дума.