Филип Димитров: Оставам същия оптимист за България!

Не сме допуснали големи грешки в прехода, категоричен е той
146

"30 години по-късно оставам същия оптимист за България! Трудни бяха онези времена, но важното е че определихме вярната посока", заяви в предаването "Опорни хора" по телевизия Bulgaria ON AIR бившият министър-председател Филип Димитров.

По думите му България има всички шансове да продължи по пътя, който е избран.

"Мисля, че през последните години резултатите от следването на този път са очевидни, независимо от проблемите", категоричен е Димитров.

"Понякога хленченето ни е в повече! Не обичам да говоря за грешките на прехода. Факта, че сме стигнали до тук, означава че не сме допуснали големи грешки. Всичко трябваше да се случи именно по този начин", заяви още политикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този не съсипа ли селското стопанство за през 1991-92г?Обикалял из странта и давал нареждания. Това да се приватизира, онова да се закрие, третото да се продаде... До колкото си спомням по негово време се ликвидираха много стопанства и после дойдоха гладните години и празните магазини. Хората имаха спестени много пари, но в магазините нямаше нищо. Чакахме на опашки за един хляб. После ни спретнаха и хипер инфлацията и ограбиха спестяванията на хората. Този допринесе за всички тези събития.
2
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точно такава бананова република ли трябваше да станете? Не искахте ли да сте по-богати, като европейците?
1
11
 
15
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 4 години
Ако не беше поискал вот на доверие, ДПС нямаше да те изиграе и днес България щеше да е друга.