Безмилостно, престъпление... Родителите на починалото дете за трагедията

Почернените родители ще търсят отговорност от лекарите
16 ное 2019 21:34,
229
Безмилостно, престъпление... Родителите на починалото дете за трагедията
Снимка: Pixabay

Родителите на 3-годишното дете, починало от риновирус, ще искат да има наказани за трагедията. Почернените родители на починалото 3-годишно описаха лутането си в системата в опит да спасят детето си. Те искат лицата им да останат скрити.

Според родителите детето им е имало остра вирусна инфекция. Впоследствие и сепсис.

Първо отишли в столичната педиатрия, където казват, че в продължение на два часа не им обърнали внимание, след това в болница "Лозенец", където ги върнали за домашно лечение.

Още по темата

Детето обаче се влошило и се върнали в педиатрията. Там чакали близо 2 часа за хоспитализация. От лечебното заведение не приели детето, тъй като нямали свободни легла.

"В приемния кабинет, на кушетката пред тях, моето дете умираше! Те това много добре го видяха. "Нямаме свободно легло". Спешното легло в болницата било резервирано за някакъв човек, за 15 (ноември), който трябвало да дойде. Неколкократно ни помолиха да си тръгнем, защото детето не е в тежко състояние, можело да се придвижва", разказаха родителите пред bTV.

Почти два часа продължават молбите към дежурната лекарка.

"През сълзи я молех, само да видят какво му е на детето и да го вкарат някъде да видят какво му е", разказва разплаканата майка.

"Просто това забавяне доведе до смъртта на моето дете... Не знам как спи тази жена, след като направи това нещо, с нашия принц. Не може ти от една вирусна инфекция да починеш, ние в кой век живеем, това са глупости. Това е безмилостна жестокост, престъпление", смятат почернените родители, които вярват, че шанс за детето им е имало.

"Искам да има наказани, искам да няма други такива случаи, нищо няма да върне моето дете, искам да има правда, защото това беше 3-годишен ангел", категорична е майката.

"Те ни убиха и нас", заключва бащата.

Позицията на педиатрията остава непроменена: Няма забавяне на лечението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
9
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сума народ избиха и все по-нагли стават. И това ***, дето ги защитава и е много отворено зад клавиатурата трябва да е едно от тях, иначе нямаше да се старае толкова да отговаря арогантно, че и да заплашва. Вярно, че свестните са се изнесли. Останали са такива като него с празните главици и космическите претенции.
98
2
 
42
 
! Отговори
Мефи Стофел преди 4 години
Истинска хуманност струи от този медик тук. Определено подхожда с внимание към всеки болен, потърсил помощта му. Ще му се върне трикратно някой ден и на него и на близките му.
97
1
 
57
 
! Отговори
до 110 преди 4 години
"Ако пукне в ръцете им..." Пишеш за починало дете, психо. Заслужаваш да пукнеш в сепрична яма. Както е писал някой по-долу, не сте богове, хора сте, и вас ви застига.
96
79
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Държавата отказа да отнема деца от неспособните родители и това доведе до смъртта на детето. Лекарите и да искат не могат да го лекуват като няма места къде да го лекуват в тоалетната ли да го занесат. Ако пукне в ръцете им ще ги обвинят в убийство и нестерилна обстановка.
95
3
 
34
 
! Отговори
Тед Б. преди 4 години
до 80 До ЛегендатаНа лекарите децата също умитат, представи си. Само в нашия град знам за поне 4 такива случая. Не помогнаха нито връзки, нито пачките, взето под масата. Не сте неуязвими. Ти дано нямаш поколение и приключив без време, но в мъки, така ще направиш нещо полезно за тази изстрадала страна. Биологичен ***, с погребения ще заплашва.
94
5
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На какво лечение е било детето? От къде знаете кога е започнало заболяването, как са го лекували преди болниците, с какво?-------Какво значение има това? Те изобщо не са го приели, казали са, че няма опасност. Ако е било в толкова тежко състояние, защо не са го разпознали, че умира?
93
52
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До теменугаПрави ти братя и сестри в момента!А кои са отговорни за смъртта на детето - според мен родителите. Съдът ги преценява тези неща, но за съжаление в бг е твърде снизходителен към родителите, поради липса на адекватни държавни служби! В Европа това нямаше да се случи, защото много преди лекарите съответната служба щеше да отнеме децата от неспособните родители!
92
3
 
23
 
! Отговори
теменуга преди 4 години
Къде е отворкото, дето се хвърляше да защитава "медиците", отговорни за убийство на дете? Да не е с маалата да прави като вятъра на тумба братчеди. Те като не стават за друго, поне един дудучец могат да врътнат. И да взимат с тях и ку4ките, дето са ги оку4или.
91
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лекар не е равно на роб. В белите държави си уважават лекарите-------В конкретния случай за какво да уважаваме лекаря, който е извършил първия преглед на детето?
90
1
 
19
 
! Отговори
др.Менгеле преди 4 години
Не са положили хипократовата клетва . А са мои последователи.. мои хора
89
3
 
36
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Всеки вика докторчетата ама станал нашия шофъор и иска доктора за без пари да е господ.-------В конкретния случай колко пари са трябвали на убийците с бели престилки, за да си свършат работата?
88
2
 
43
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Законът, който приеха в НС поставя лекарите в привилегировано положение и те фактически могат да си правят с вас каквото си искат. След като детето веднъж е прегледано, лекарят, който го е прегледал, носи отговорност. Който е направил първия преглед, да влиза в затвора. Те почнаха всяка седмица да убиват по един човек!
87
20
 
10
 
! Отговори
Лекар преди 4 години
Ще ви лекувам, както си искам като много разбирате лекувайте се сами да не мислите, че в тая държава някой за нещо носи отговорност наказателна Далече сте от истината затворите са за кокошкари, а не за крупни мошеници. Темида отдавна е сляпа, изчезвайте и се оплачете на Фермата или Господари на Уеба ако искате, защото държава няма.
86
4
 
35
 
! Отговори
Розово конче преди 4 години
Затова който има малко повече парици да ходи на редовни прегледи в Турция или Австрия. Плащаш си, но получаваш отлично медицинско обслужване, вкл най-съвременни изследвания и, ако се наложи, лечение. Може и по-назапад, но там вече трябват много повече. Тук също си плащаш, но си плащаш за правото да умреш в болница или да не си платиш и да умреш пред нея.
85
2
 
25
 
! Отговори
Престъпно невежество преди 4 години
Като знам кЪв съм инженер, ме е страх да отида на лекар!
84
4
 
29
 
! Отговори
Балканджи Мъдьо преди 4 години
Всичко ще се оправи, когато бъде пречукан с някой *** предмет първият представител на "най-хуманната професия", защото е решил, че медицинската му диплома го е направила имунизиран срещу всякакъв вид смърт, вкл. и насилствена. Като "лекаря" или какъвто е там, дето заплашва с погребения. Всеки ще свърши по този начин, разбира се, но нали затова е медицината, да отложи този момент максимално. Тия даже и здрави хора уморяват, камо ли да им се довериш за сериозно лечение.
83
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами няма вече кадри, затова и няма места. Всеки иска да взима кинти но да не носи отговорност, просто лекарската професия в българия не е атрактивна. Малко заплащане, опасност от всякакви агресивни типове, неблагодарници, неуважние. Всеки вика докторчетата ама станал нашия шофъор и иска доктора за без пари да е господ. Това е кадърните ходят в чужбина, или в часните клиники, некадърните остават и взимат рушвети. Общо взето като всички други сфери. Никой не си върши работата огледайте се
82
2
 
27
 
! Отговори
ддддд преди 4 години
Какво има да се учудваме, всичко що годе кадърно се е изнесло през най-близкия терминал. Останали са некадърницита, защото в по-хубавия свят не става с връзки и рушвети. Като някой от пишещите тука, един психар, друг мрънкач, трети наглее и отлично представя съсловието на самозабравилите се лекари.
81
1
 
25
 
! Отговори
доктор по философия преди 4 години
Бащата, като се поосвести малко след трагедията, да се сети, че и мърселивите парзти в бяло също имат деца. Да знаят, че не са въобще вездесъщи. Пък току виж някой вземе, че се опомни и започне да си върши работата.
80
5
 
6
 
! Отговори
Йоце преди 4 години
Пилешки мозък, пиша си да се забавлявам с кретьовци като теб! Ти си ми супер. Чакам агенцията за борба с пишещи срещу Йоцето да ми се включи!хахаххахахахаххахаМерси, че те има и мога да се забавлявам по алтернативен начин !