Не си дадохме сметка за зверствата на фашизма и комунизма

Теди Москов за грешката на прехода
16 ное 2019 21:21,
71

Грешката на прехода е, че не се намериха хора, които да го разчетат правилно, заяви режисьорът Теди Москов пред "Опорни хора".

Това е и грешка по принцип на историята ни, заяви режисьорът.

"Не си дадохме сметка нито за зверствата на фашизма, нито на комунизма", каза Москов пред Bulgaria ON AIR.

Във всичките му спектакли има политически нюанс, обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименСталин бил съхранил християнството? А ве червеноид,Сталин взривяваше храмове,убиваше духовници,забраняваше християнската религия.Нашите комунисти взривиха " Света Неделя" с 200 жертви.Комунизма е червената чума,а фашизма кафявата!
36
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А за демократичните зверства дадохме ли си сметка или трябва да стигнем до 45г "демокрация" за да схванем че живеем далеч по-зле...
35
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Последните 30 г ???Та те минаха пак под диктовката на комунистите като Москов ,но със син политически нюанс .Нищо не се е променило ,нищо .Просто днес съюза посиня .
34
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има ли по-голямо зверство от систематичното унищожение на българския етнос в последните 30 години?
33
6
 
14
 
! Отговори
Помяр Сороски преди 4 години
жалки *** на САЩ и мерзки еврей - това бяха тези т.н. "герой" на предодацелия Български народ ви ненавижда гадове мезки заради средновековния кошмар в който живеем сега !!!
32
11
 
9
 
! Отговори
бяха комунисти преди 4 години
преди това, ленинисти, сталинисти, хрушчовисти, брежневисти... а сега са ....., все любители на диктатурата и все нещо не дооценили, но други биват екзекутирани и други попадат в затворите.Сега станаха социалисти, герберисти, атакисти и какво ли прилагателно си закачиха, но едно им е общото - всички обичат матушката Рус, дали открито или прикрито те са наследствени рубладжии, но все някой друг е виновен, а те ни лук мирисали ни лук яли, а парите ги няма, не само от КТБ, ораха и пенсиите!
31
15
 
15
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 4 години
Абе петолъчниците. Вие не разбрахте ли, че от проклетия ви 9/9/1944 до сега управляват комунисти! А единственото спасение от комунизма е бягството! И хората ще продължават да бягат, защото търсят нормален живот и достойно заплащане на труда си! Затова и българите продължават и ще продължават да бягат!
30
18
 
22
 
! Отговори
bobov преди 4 години
Антикомунизъм е тежко и неизлечимо психическо заболяване.
29
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до Ккккккккк,аз не съм видял нито една държава управлявана от комунистически режим да е добре. Ватнниците сега са влюбени в Китай, втора икономическа сила били. Но са 1.5 милиарда, а САЩ с 300 милиона са два пъти по-богати. Ако в САЩ имаше 1.5 милиарда брутния им продукт щеше да е 100 трилиона, 10 пъти повече от Китай. Русия въобще не я включвам, Южна Корея ги издуха.
28
13
 
15
 
! Отговори
Ккккккк преди 4 години
Аз не съм виждал нито една държава управлявана от комунистически режим да няма звества. Комунизма като цяло се гради на атеизма като цяло системата е измислена от Карл Маркс и е фашистка система
27
13
 
11
 
! Отговори
При цар Борис. преди 4 години
Раждаемостта е стигнала 179 хиляди на година. Никога не сме я стигали пак. Като идват комунистите за няма и десет години пада до 100 хиляди, плюс 110 хиляди аборта(6 млн. До падането на соца). Браво другари. Сирийците от 1960, бяха 4.5 милиона, след 1990 12 милиона. Деца в Турция има 4.1 млн сирийци. През 2018 бяха 3.6, ама родиха 500 хиляди за 1 година. Така е, като вкарвате жените да работят, вместо деца да раждат. Смотани комунисти.
26
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Четете, ватницци. Учете английски и четете, щото сте още в миналия век и продължавате с неолигичните обвинения и отрицание.
25
4
 
25
 
! Отговори
(-_-) преди 4 години
Всяко време си има зверствата.. Ако се направи една съпоставка, то за тия последните 30 години, полека без зверства си отиде един цял народ!
24
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уф, аре стига. Цял свят продължава напред, ние пак назад гледаме
23
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как аджеба оцеляваха българите през царско време, във всяка къща имаше 3-4 деца, Дойдоха комунистите и натъпкаха хората в панелки откраднаха им земята и парите семействата се свиха на 2 деца и сме имали прираст. Може ако са броели и виетнамците, те пък ядаха кучета от глад по общежитията от хубавия комунизъм.
22
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 23,ти на 150 години ли си, бе. Комунистите че се изкарате безсмъртни.
21
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никакви зверства не видях за 35 години живот преди 1989 година, но не мога да кажа същото за след 1989 година. Да припомня ли и как свалиха правителството на Ал.Стамболийски през 1923 година и колко хора изклаха тогава и в следващите години на зверства?
20
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 20,то и комунизма не беше безплатен, но те си мислят, че е бил безплатен. Вече 30 години не успяваме да го изплатим комунизма, а продължават да ни ограбват през АЕЦ-те, Лукойл и т.н.
19
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
докато не разберете че демокрацията е фикцияи никъде по света не я е имало до тогава ще тънете в мизирияима интереси - лични семейни национални - това е тия дето управляват света си имат семейни интересии постоянно хвърлят пари за облъчване с демокрация на наивниците и плащане на тарикатите дето управляват наивницитетова е много е кофти ама това е истинататака че ако искате малко да ви светне- всеки който започне да ви говори за комунизъм и фашизъм го чуквайте по главата
18
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гладувате щото не работите демокрацията не е безплатна, при демокразията си теглите кредити и се оправяте сами. Ако искате комунизъм и сте готови да бачкате за 2 лв на ден и да имате 60 лв пенсия или 3 долара заплата като Куба и Венецуела. Не, мерси. От много акъл и експеременти съвсем ще се затриете идете във Куба и Венецуела и вижте със собствените си очи идете във Германия и вижте и кажете разликите.