Показват картина на Златю Бояджиев на юридически бал

Ще се събират средства за деца с ДЦП
Обновена: 20 ное 2019 22:42 | 19 ное 2019 22:37, Красимир Ангелов
1

Уникален семеен портрет, нарисуван от Златю Бояджиев, ще бъде показан за първи път пред публика на Благотворителния юридически бал, който ще се проведе на 23 ноември в голям столичен хотел. Събитието събира средства за деца, болни от церебрална парализа.

Актьорът Ники Сотиров, адвокатът-художник Румяна Недялкова, Кеазим Исинов, Иван Яхнаджиев, Красимира Михайлова, Илиан Савков, скулпторът Добромир Иван ще предоставят своите произведения за благородната кауза. По време на Благотворителния бал по традиция ще бъдат отличени и най-добрите юристи през отминалата година.

В студиото на "Денят ON AIR" темата коментираха Елка Поромиснка - председател на Асоциацията на жените адвокати, PR-експертът Нина-Никол Хамилтън и художникът Иван Яхнаджиев.

Организаторът на събитието Нина-Никол Хамилтън заяви пред Bulgaria ON AIR, че събраните средства се даряват на децата в момента, в който церемонията приключи.

Идеята е родена през 2013 година и подкрепена от голям брой юридически асоциации.

"Тази идея е уникална по своята същност, не само в България, но и в Европа. Такова съчетание на човещина, която събира артисти, журналисти и цялата общност от юристи, няма никъде другаде", заяви Елка Пороминска.

Според нея допирните точки, които обединяват гостите на събитието, са изявата на човешкото отношение към хората, които имат нужда от помощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кеазим Исинов е много добър художник. Всяко негово платно заслужава да получи повече.