Прощаваме се със Стефан Данаилов

Поклонението е от 11 ч. в Народния театър
2 дек 2019 07:58, Елка Василева
21
Прощаваме се със Стефан Данаилов
Стефан Данаилов. Снимка: архив, БТА

Поклонението пред Стефан Данаилов е днес. То ще започне в 11 ч. в сградата на Народния театър „Иван Вазов“.

Големият български актьор почина миналата сряда - 27 ноември, дни преди да навърши 77 години.

Още по темата

В дългогодишната си творческа кариера Данаилов е изиграл повече от 150 роли в киното, театъра и телевизията, които му носят множество български и чуждестранни награди.

Той беше професор в НАТФИЗ, депутат в няколко парламента от левицата и министър на културата в правителството на Сергей Станишев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: Стефан Данаилов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
11
 
1
 
! Отговори
жаго преди 4 години
пияница, потрошил милиони от нашите пари в оргии...аре бегай.
16
0
 
13
 
! Отговори
Механджийски преди 4 години
1991 г. Искам Америка на Киран Коларов. Пуснете го да видите какво се казва истинска игра, при това в тандем с вечната Невена Коканова... Стефане R I PА плювалниците винаги ще ги има, но тяхното мнение е като хартийка във Wc
15
2
 
10
 
! Отговори
АНОНИМЕН 007 преди 4 години
СМИРЕТЕ СЕ, НЕЩАСТНИ ЗАВИСТЛИВЦИ!!!!
14
0
 
8
 
! Отговори
Механджийски преди 4 години
До 11 В тиквата ти, целият щаб на ЦРУ ли се помещава?... Мисля, че ти е време за дневното хапче.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дилата на дарбата Божир е надмогваща...
12
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изключително точна, респектираща кристално точна интонация във всяка дума. Слушаш го със затворени очи и усещаш душата му наблизо. Покорен си. Настръхваш. Силата на дарбата Божия е винаги дмогваща и най-силната злоба. Срива я. Поклон пред българския Актьор Ламбо! Вечна му памет!
11
16
 
4
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Не са превземайте селяни прости!!!Животът не това което е, и хората не са това, за което се представят или пропагандата пише за тях!Комунист морал няма, рецитират измислени идеали, а на всички славата и богатството се дължи на костите и имотите на храта,които са избивани без съд и присъда в общи гробове, и са хвърлени в реките,заравяни са в лагерите на смърта Ловеч,Белене и Скравена!Милиони роби всеки ден за жълти стотинки са работели в заводите,а като се приберат нямат пари за 1кг. салам!ЦРУ
10
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Боко 9Ти Боко не си анонимен и за сметка на това си прилично анти-мъдър.
9
5
 
11
 
! Отговори
БОКО преди 4 години
Колко злоба в някои от анонимниците прежедеговорищи. Даже на завист смърди. Кой знае колко са посредствени - ниски плешиви чички с малки.......
8
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички пишете Бог, Бог, Бог ... но комунистите не вярваха в Бог.Малко неудобно се получава някак си.
7
29
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Посредствен като актьор. Славата, която постигна се дължи единствено на външният му вид. На това, че се е родил красив мъж.Бог да го простси.
6
28
 
9
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Ламбо почивай в мир, поне да беше се извинил за репресиите на БКП, срещу обикновенните земни българи , като лидер на БСП!!Агент Даниъл Бранкети!ЦРУ!!!
5
34
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
0 талант, обикновен партиен хрантутник, "артистичните" му времена беше така, депутатските му също. Нито като артист беше нещо, нито като депутат, запомнихме че се лекува в Германия, вместо в "любимата" си Рашка. Лицемерието при всички *** е безобразно! Да почива в мир и дано скоро да спрем да четем за "великия, невиждан до сега артист"
4
5
 
42
 
! Отговори
Един истински мъж преди 4 години
Уважавам го като голям артист,красив и харизматичен.Остана верен на принципите си и не се пребоядисват като много други.Дълбок поклон пред Стефан Данаилов.
3
32
 
14
 
! Отговори
Г. преди 4 години
Вярно доста хора са се отъркали у него, особено женички. Днеска ще се изредят парцалесите на соца да поплачат за големия любовник. Много малък мъж, нагъл до безобразие, големи хвалби как си е "походил".
2
4
 
28
 
! Отговори
Яшар преди 4 години
Лека му пръст на Бат Стефчо! С това име ще го запомним всички, които го харесват и уважават, а не измислените от медиите мастер и ламбо!!! Е успя и доста народ да се отърка в славата му, от което не стават по-харесвани, колкото и да са изненадани от това!
1
4
 
33
 
! Отговори
Стефан Мирчев преди 4 години
Жалко наистина жалко.Този човек беше много талантлив. Можеше да по остане още 10 - 15 години но не.Поклон и съболезнования на всички опечалени