Радев и Радева на прием при кралица Елизабет ІІ в Лондон

Президентът ще ръководи делегацията ни за Срещата на върха на НАТО
98
Радев и Радева на прием при кралица Елизабет ІІ в Лондон
Снимка: архив, БулФото

Президентът Румен Радев ще ръководи българската делегация за участие в Срещата на държавните и правителствените ръководители на страните-членки на НАТО.

Още по темата
Тя ще се състои на 3 и 4 декември в Лондон, Великобритания. На Срещата на върха ще бъде отбелязана 70-годишнината от създаването на Алианса, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Изграждането на съвременни отбранителни способности, финансовите средства, отделяни за отбрана от държавите-членки, засилването на ролята на Алианса в борбата с тероризма, стратегическите приоритети в областта на кибер отбраната, както и политиката на отворени врати на НАТО, ще бъдат сред обсъжданите теми.

В рамките на посещението в Лондон държавният глава Румен Радев и съпругата му Десислава Радева ще участват в прием, даван от Нейно Величество Елизабет II – кралица на Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, в чест на държавните и правителствени ръководители на страните-членки на НАТО и техните съпруги.

В рамките на различни формати българският президент ще разговоря с министър-председателя на Великобритания Борис Джонсън, както и с президента на САЩ Доналд Тръмп. Очаква се по време на форума президентът Румен Радев да проведе и двустранни срещи.

В делегацията, водена от българския държавен глава, ще бъдат Екатерина Захариева, вицепремиер и министър на външните работи, и Красимир Каракачанов, вицепремиер и министър на отбраната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
2
 
! Отговори
ГОСТ преди 4 години
До АнонименХа,ха,ха имало протокол ...
79
1
 
10
 
! Отговори
Summit преди 4 години
Нямаше да е излишно да проявяват малко повече сдържаност!Много се съмнявам всички държавни и правит. глави да си водят ненагледните половинки.Но ние сме уникални!Няма значение,че сме първи в почти всички негативни класации.Да минава сладко мандата!!
78
1
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Мисия Лондон 2
77
9
 
3
 
! Отговори
пенсионер преди 4 години
е, поне ще има за какво да се плюнчите, завистници неграмотни35872
76
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГОСТИМА ПРОТОКОЛ ЗА ПОДОБНИ СРЕЩИ - ВЗЕМЕТЕ СЕ ОГРАМОТЕТЕ ПРЕДИ ДА ФЪФЛИТЕ !
75
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименA БОКО КЪВ Е - ПОСЛАНИК НА МИРА ? ЧЕ ТОЙ НЕ СЕ СПИРА БОКО С ЕКСУРЗИИТЕ
74
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Екскурзиант......
73
6
 
11
 
! Отговори
ГОСТ преди 4 години
А Десито,като каква се явява на тази среща? Нинова защо сега си мълчи ? То нейните хора обиколиха света ,ама тя си трае за екскурзиите на Деса.
72
3
 
7
 
! Отговори
Бунгар преди 4 години
То...Императори...сега Кралици...Не станаха ли много приемите за Парламентарна Република. Ползата за България от подобни визити е нулева.Единствено може да послужи за просвещение на присъстващите...и сега чакаме отчета на Президента Радев за успешната му визита и срещи със Световни политици. Хубаво е да не попадаме,където не ни е мястото.
71
7
 
16
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
Какво ще прави Десито Радева на срещата на НАТО и при кралицата ?Тази се е залепила за мъжа си като гербова марка. То бива , бива , ама как веднъж не пропусна.
70
2
 
20
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
След като видях, как Баце е награбил Урсула,как се опита да награби и Тръмп,как бе награбил и шашардисаната Херо Мустафа, за момент си представих, как би награбил и Английската кралица, ако го изпуснат да иде там...
69
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Хан КрумИ друг път съм ти писал да не цапаш името на ювиги хана, велик воин и законотворец!Но не, днес си много мотивиран - показваш висока култура:"...че мен това, лордовете, това кралицата на Англия ихтибар са ми правили? ...перефразирам думите на Бай ***.". Той перефразира, значи! Ами ако някой заядлив културтреугер рипне "Казва се перифразира!"?Признавам, за мен беше шок да чета това изделие, човекът бил чел Алеко!Но не знае, къде да слага пълен член!
68
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Mr STARBUCKSStarbucks e американска верига кафенета, която доказа на света, че и от най-хубавото кафе може да се направи пикня. Наливат го в големи картонени чаши с допълнителна гофрирана лента, да не си изпари някой пръстчетата и не жалят водата. Някякъв хитрец ги беше осъдил за бая голяма сума, че се бил опарил!
67
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най-големия кеф ще ми е ако Тиквата гушне бабето и то пукне горкото
66
17
 
20
 
! Отговори
MKS преди 4 години
Голям майтап! Руската *** ,ще ръководи делегацията ни във НАТО! Дали ще им предаде поздрави от Путин? Радева както каква ще го играе там?! Съветник ли , или аксесоар?!
65
7
 
14
 
! Отговори
Георги преди 4 години
Нека да си почине малко бат Бойко, той се сандърдиса да обикаля :D. Да подрежда елхата, да приготви киселото зеле.. то и за това си трябва време. Не може само от банкет на банкет, от маса на маса
64
10
 
22
 
! Отговори
Циркаджии преди 4 години
Пижо и Пенда
63
2
 
7
 
! Отговори
ДА ТЕ СВЕТНА ..РВ преди 4 години
БИЗНЕСА С КАФЕ , СЕ ЗАРАЖДА НА ГРАНИЦАТА НА ИТАЛИЯ И АВСТРИЯ!
62
2
 
3
 
! Отговори
ЗА ..РВ преди 4 години
МНОООООГО ТРУДНО .....ХА,ХА,ХААААААААААА...А , ТИ.... МНОГО ЛИ ВЕРВАШ В ДУМИТЕ НА ПАРТИЯТА...??!
61
1
 
2
 
! Отговори
третокласник преди 4 години
Старгъз, капучино е австрийска напитка от края на 17 и началото на 18 век. Пич на теб ти е простено да не знаеш, със сигурност си с някаква престижна диплома. А аз с тоя трети клас се налага да чета туй онуй. Дънинг - Крюгер покриваш го.