Седмокласничка колабира и почина в училище във Враца

Учителите се опитали да й окажат първа помощ
Обновена: 9 дек 2019 13:59 | 9 дек 2019 13:58, Нели Христова
28
Седмокласничка колабира и почина в училище във Враца
Снимка: Wikipedia

Момиче в седми клас е починало след като е колабирало в училище, съобщават от "24 часа". Трагедията се е случила в врачанското училище  СУ “Христо Ботев".

Около 9 часа сутринта момичето е колабирало в междучасието между първия и втория час. Веднага е повикана линейка, а учителите се опитали да окажат първа помощ на детето. За жалост, когато медиците пристигат, момичето вече нямало пулс.

Полицията веднага започна разследване на обстоятелства, довели до смъртта на ученичката.

От гимназията потвърдиха за смъртния случай на своята възпитаничка и пратиха съобщение до медиите, в което ръководството моли за разбиране и етика при отразяването на случая.

„Взети са своевременно всички необходими мерки от наша страна - се казва още в съобщението. - Уведомени са институциите, провеждат се разговори от специалисти. Психолози работят с учениците.”
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Образовайте се , не се вади езика а брадичката се издърпва нагоре и главата назад , ако няма пулс се прави сърдечен масаж .
22
0
 
23
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Душичка невинна! Бог да я прости !
21
3
 
4
 
! Отговори
Това училище... преди 4 години
Изглежда много хубаво отвън.
20
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде стига глупости вече!Банални сте!Светла му памет на детето и кураж на близките!Журналята - ако нямате новини - не пишете нищо.
19
30
 
5
 
! Отговори
До 18 преди 4 години
Точно тъй трябва да е. Ако бяхме истинска правова държава, тя нямаше да се занимава с училище. А щеше да е женена вече и да седи вкъщи на топло,е цвъка деца и това е. Но уви, те били еманципирани и независими, всичко можели да сторят по-добре от мъжете, и то на токчета. Още едно мъжко изобретение между другото.
18
18
 
10
 
! Отговори
ллллллллл преди 4 години
Еми, така става. Като няма един учител - мъж!!! Можеш да извади езика на детето, а сега? Нежните учителки гледали като някакви па$тки.
17
4
 
35
 
! Отговори
Жалко за детето... преди 4 години
...нека почива в мир! Съчувствия към родители и близки!И, моля, нека не превръщаме тази толкова тъжна новина в повод за взаимно оплюване, това е въпрос на уважение към паметта на покойното момиченце!
16
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ти, 15, специално, какво си "гледал" не те знам, но никой тук не е наясно какво се е случило и дали изобщо нещо е можелож да се направи.Изложихте се достатъчно със статията. Спрете и с глупавите коментари и очистете всичко, след като нищо не знаете и нямате какво да кажете на хората.
15
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съвсем си се смахнал, брадва ли си, топор ли си. От статията че нищо не става е очевидно. Не се старай да го докарваш от към коментари, че е още по-излагащо.
14
9
 
2
 
! Отговори
Брадвата преди 4 години
До Брадвата,По принцип и за тебе има решение - излишните мазнини, които имаш в главата, катализатор, кибрит. Ако ме разбереш, ще е по-лесно за тебе. А, колкото до темата, кой друг да помогне на момичето? Или само да гледаме, щото е по-лесно?
13
8
 
3
 
! Отговори
Брадвата, преди 4 години
вземи се самозаколи, вместо да пишеш глупости. Анонимен, безинтересен си. Особено на фона на такава "новина" - гадна и пошла, както вече писа някой по-долу.
12
10
 
16
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 години
Всичко днес е политика ако не знаеш. Това учениците да учат псевдо история вместо истинската ни история е политика наложена ни от *** организации. Това децата да се явават на хиляди излишни изпити а в същото време да пробутваме неграмотните роми също е политика както и това да има десетки фалшиви вузчета и филиалчета и всичкото завършващо да ги правим студенти . Политика е наши стоки в чужбина да са с по-ниски цени от тукашните такива а знаем там какви са доходите . Лъжите от медии също.
11
22
 
14
 
! Отговори
Брадвата преди 4 години
Колкото до учителите... Длъжни са да правят сърдечен масаж до пристигане на мед.-екип. Само че те само са гледали.
10
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
П.о.ш.л.а. (г.а.д.н.а.) новина без доказателства от следствието!
9
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен 8, преди 4 години
Не се опитвай да политизираш на базата на нещо, което дори не е новина.Няма държава по света, в която да не умират и деца от болести и травми, за които никой не е виновен. Статията, доколкото това може да се нарече статия, просто бе несполучлив опит за писане. Мислете, следващия път, преди да постнете такова нещо.
8
11
 
29
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 години
Даваме ли си сметка в каква държава живеем и какво правят властимащите за народа си?Ако детето е със здравословни проблеми няма начин родителите да не знаят за това. Но ако допуснем че има употреба на наркотици тогава тази причина няма да бъде оповестен а публично а ще се пробута на яве първата причина.Продава ли се дрога около училищата ? Продава се. Знае ли се че и полицията е част от играта? Знае се. Но дали и власт имащите и те не са част от играта с дрогата аз казвам твърдо да.Жалко за 14 г
7
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За теб е нормално дете в шести клас ей така да си умре в училище? Големи моралисти сте!И ти не си чувал до сега, че се умира на всякаква възраст?И че от това новина е грозно да се прави!Нито има данни за насилие в училището, нито за несвършена работа от страна на медицински кадри. Какво научихте от новината? Защот я разпространихте тази случка? За да си пълните сайта с вайкащи лели?Имайте поне малко уважение към хората! Няма какво да изнасяте на показ чисто лична трагедия. Клюкари.
6
2
 
26
 
! Отговори
5, преди 4 години
Съвсем се изложи. Какво общо имат тук учителите и който и друг да било?Това не е новина. Това е трагедия - лична, за близките на детето. Какво научихте от нея? Едно голямо нищо. А останалите научихме това, че журналистика в България няма. Има жалки жълтини.Хайде сега, да ви видя поредната обективност - спрете ми достъпа до медията, както обичате да правите, когато някой ви посочи оцапаните ***!
5
11
 
20
 
! Отговори
До Анонимен 4,5, преди 4 години
Нормално е човек да почине на всякаква възраст. Дори бебета умират. И, ау, колко странно, много чедсто не е плод на нечия грешка! Много хора се раждат болни или се разболяват тежко и нелечимо. От всеки такъв случай се опитвате да правите новина?***!Когато нямате никакви данни за насилие или човешка грешка, спрете да обсъждате глупости и да разнасяте клюки. Поне да бяхте разбрали причината, преди да бришете. И за учител важи същото. И за всеки човек. И това ми били журналисти!
4
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За теб е нормално дете в шести клас ей така да си умре в училище? Големи моралисти сте!