Ден на траур във врачанското училище, където почина дете

Все още се изясняват причините за смъртта
10 дек 2019 08:38, Петя Славова
4
Ден на траур във врачанското училище, където почина дете
Снимка: Wikipedia

Днес е ден на траур в врачанската гимназия "Христо Ботев" , където вчера почина 13-годишно дете.

Още по темата

От училището потвърдиха смъртния случай на своята възпитаничка с извънредно съобщение:

"Информираме Ви, че на 9 декември в Средно училище "Христо Ботев"- Враца има смъртен случай с ученичка от 7 клас. Взети са своевременно всички необходими мерки от наша страна. Уведомени са институциите, провеждат се разговори от специалисти. Психолози работят с учениците.

Предвид трагедията и нашата скръб Ви молим за разбиране и етика към опазване психическото и физическо състояние на децата и учителите като не ги притеснявате с въпроси".

Лекарите от Спешна помощ пристигнали за минути, но не успяват да спасят момичето. Причините за смъртта все още се изясняват.

Седмокласничката почина в междучасието, припомня Bulgaria ON AIR. Причините се разследват, а инцидентът е записан на камери. От училището посочиха, че ученичката не е споделяла за хронично заболяване и не се е оплаквала от здравословни проблеми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Къде беше Боко питам аз?Къде беше тая тиква в този момент?Вместо да реанимира момичето той пак се е шляел някъде да ни харчи парите.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Предвид трагедията и нашата скръб Ви молим за разбиране и етика към опазване психическото и физическо състояние на децата и учителите като не ги притеснявате с въпроси"Нямаме никаква новина. Имаме за сега една лична човешка трагедия, която не е ясно защо ни натрапват намиращите се на писане тук в този сайт.Още не се знае нищо за причината, така че няма за какво да пишете. Не ровичкайте из раните на хората, лешояди такива. Горният цитат се отнася основно до вас.
1
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бързат да се оправдаят.....Защо са отнели и задържали телефоните на децата часове наред?