Манолова се хвали, оставала омбудсман завинаги

Телефонът й звънял денонощно, въпреки че подаде оставка
10 дек 2019 13:36,
42
Манолова се хвали, оставала омбудсман завинаги
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

След кметските избори бившият омубдсман и кандидат за кмет на София Мая Манолова създаде гражданския си проект "Изправи се.БГ".

Манолова заяви, че ще продължи да бъде омбудсман на хората, дори и след като е подала оставката си.

„Гражданската формация „Изправи се.БГ” събира хора, които не искат да мълчат, а желаят да са активни и изправени. Обединихме се за да отстояваме демократичните права. В рамките на кметската кампания ние стъпихме върху ценности, без да се замисляме за ляво и дясно”, каза Мая Манолова пред "Нова тв".

Още по темата

Манолова обясни как нейната организация ще защитава свободата на словото. Тя посочи, че ще защитава всеки един журналист, който бъде свален от ефир.

"Независимо, че си съм си подала оставката, аз винаги ще продължа да бъда омбудсман завинаги. Хората ме приеха, като защитник на техните права и този който ще им помогне. Телефонът ми звъни денонощно” разказва Манолова.

"Това няма да бъде партиен проект, няма да има партия. Ние обаче, имаме политически искания срещу мръсния въздух, срещу застрояването на Витоша и срещу липсата на места в детските градини", завърши Манолова.

"Решението на парламента за партийната субсидия от 8 лв на глас е резултат от уйдурма - точно това, за което Борисов ме обвиняваше по време на изборите", отсече Манолова.

Според нея сюжетът в парламента е илюстрация на съглашателството между ГЕРБ и БСП и оправданията за стабилност и гласуване на бюджета по никакъв начин не оправдават именно това решение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
4
 
! Отговори
Мая преди 4 години
Не мога да си представа че сутрин няма да ходя на фризьор, няма да ми отвара вратата-Заповядайте госпожо! Вие не можете да си го представите това усещане на Божественост! Водата във ваната на 45 моля!
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама Корни как те хлъзна само а....Тъпо парче си Майче, плямпало безидейно.....
31
0
 
4
 
! Отговори
ПлувайПлувайНеЕриба преди 4 години
Че кога и как стана "юрис" Галева - тя е учила 4 г. в Москва "История на Комунистическите Партии". Голяма неяснота има около точното й образование и квалификация. Крие се упорито!Като се връща обаче от Москва младата Партийна строителка( или к.трошачка) първата й работа е да влезе в БКП през 1990 г. Напълно в унисон с настроенията по митингите в София тогава,.. по времето на Орешарски също. :-))
30
0
 
5
 
! Отговори
Дани преди 4 години
Тя'манолова само платформи и дай'голям юрист няма що. За всичко си прави платформи но кому е нужно това просто се прецака с кариеристичните си навици. Нищо не става от нея само една алармаджийка
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пyмиa на квадрат!
28
1
 
10
 
! Отговори
ИзправиСеСтомана преди 4 години
Гледам до писоарите в пенсионерския клуб залепили снимка и призива на Мая - "Изправи се бе,... кво висиш!". Бай Стамо се оплака, че призива не действа, но ако го отърка върху снимката на Мая, поне не му капе върху обувките.
27
2
 
10
 
! Отговори
РъкопляскайтеНаМолец преди 4 години
И какво сега - прожекторите загаснаха, пиесата свърши с трагичен финал, публиката си тръгна отегчена, даже не ръкопляска на фалшивата главна актриса. Неочаквано обаче Галевица надава писъци като изоставено дете - "къде сте тръгнали, аз и друга роля ще ви изиграя, ако трябва и на курт ще се въртя, важно е да съм на сцената.... заради вас разбира се. Искам прожекторите да светят, страх ме е от тъмното. Пипируда съм- ша умра на ламбата. Ръкопляскайте де,.... но внимателно!
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ти си се хвали , ама заплатата, заплатата...
25
2
 
12
 
! Отговори
беееее, преди 4 години
Нахална и натрапчива като всички социалисти/комунисти.Сбогом,сбогом Мая ИзБегалева....
24
1
 
18
 
! Отговори
BG преди 4 години
Майче, голям шамар ти забиха ! Ти си си виновна .
23
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
кюстендилската хрущялка остана от 2 стола та на земята
22
4
 
15
 
! Отговори
Стига!!! преди 4 години
Боже,този б.о.р.сук иска да се задържи на гребена на вълната.Компрометирала се от всякъде ,но държи да се доизложи. То не беше викане, крякане,напъни, популистки обещания ,въобще нечовешко поведение за нормален човек,камо ли за политик и пак продължава.Найденов си сложи ,,таралеж в гащите" с нея.Крайно време е да я укроти /ако може/
21
2
 
12
 
! Отговори
Часовникар преди 4 години
Абе,Майче,пак си се объркала нещо ! Най-добре е да се грижиш като Омбудсман за твоите от "изправи се.Бг", а нас ни остави на новия Омбудсман! Освен това сега ,когато си имаш прилично обкръжение все някой ще те вземе на работа я като чистачка,я като склададжий ка,а може и като помощник-шофьор -кола караш ли ?! Не се отчайвай - с някоя и друга лъжа и две-три уйдурми може да си намериш майстора - ами,колко му е !
20
2
 
19
 
! Отговори
Дърт комунист!! преди 4 години
Помъчи се другарката Манолова да направи нещо за БСП,но толкова може жената.Пробва с Костинброд да свали Бойко,но не се получи,както и да свали Фандъкова.Това е саможертвата на истинските другари,като другарката Манолова,изоставяйки скъпо платеният пост омбудсман в една голяма партийна кауза!
19
4
 
13
 
! Отговори
Аз бих казала преди 4 години
Изправи го, Ангеле!, та дано малко да се кротне тази жалка женица.
18
1
 
10
 
! Отговори
Кюстендилският преди 4 години
И бе,Майче !!! Голема сладурана си !
17
4
 
13
 
! Отговори
бай Иван преди 4 години
Мая Костинбродска е една " уйдурма",както се изразява с ориенталски чуждици.Няма да питам коя и е учителката по български език,защото вече ще да е стара.А за да привлече повече внимание,добре е да копира чалгаджийките с уж откраднати снимки по монокини или още по впечатляващи според рейтинга!
16
3
 
4
 
! Отговори
До 14 преди 4 години
Колко нови има по линия 45,107,56,11,7 4,88,208,260,27,38,29,30,42,44,54,58....Нито един.
15
3
 
14
 
! Отговори
Изнервен преди 4 години
А истинският омбудсман какво ще прави тогава?
14
3
 
22
 
! Отговори
До 13 преди 4 години
Драги ceлянино, в София 90 %от автобусите са нови