Шефът на МВР застана зад петимата освободени полицаи

Всеки може да се озове в такава ситуация, заяви Маринов
17 дек 2019 16:15, Анисия Иванова
18

Вътрешният министър Младен Маринов коментира темата за освобождаването на петимата полицаи, осъдени за смъртта на Ангел Димитров - Чората преди 14 години.

"Подкрепям усилията на колегите да докажат своята невинност. Благодаря на г-н Цацаров, че поиска възобновяване на делото и повторно преразглеждане пред ВКС. Полицейската работа е рискова и винаги всеки може да се озове в такава ситуация", заяви министър Маринов по време на годишните награди "Полицай на годината".

Още по темата

Проверки на болниците за злоупотреби и нередности се правят от близо две години. Така вътрешният министър Младен Маринов коментира договорката, постигната между протестиращите медицински сестри и премиера Бойко Борисов за засилени проверки на МВР, ГДБОП и Икономическа полиция в болниците.

От МВР поясниха, че работата им ще бъде фокусирана върху сигналите, които постъпват, а в преценката си ще се доверяват на здравните специалисти.

Инцидентът до Козлодуй е производствена авария, свързана със строителни работи, но ще се уточнява дали става дума за човешка грешка или пропуски в процедурите, каза още Маринов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До реалистСамото дъно си ти!
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде,нема нужда!
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
прав е.
10
2
 
3
 
! Отговори
Данков преди 4 години
Хората трябва да имат респект от полицията.За съжаление сякаш изчезна този респект с малки изключения.Дори здравите момчета от ГДБОП не плашат толкова.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е от години.
8
2
 
6
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Министър на вътрешните работи застава зад престъпници публично!!!Какво още трябва да се случи в тази герберска държава ,че да проумеем че държава просто няма?На дъното сме-факт!
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При вече пълзящата дясна диктатура ще трябват хранени хора. Демото на "крацията" свърши и идва истинската игра на олигокрацията.
6
6
 
9
 
! Отговори
Мислител преди 4 години
Ако народа не трепере като види. милиционеро--полицай най--горното съсловие ще е в опасност.,..
5
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видях ги докато го качваха в линейката. Тези полицаи повече приличаха на маскирани бандити и крещяха да не гледаме ...
4
7
 
24
 
! Отговори
Бай Швепс преди 4 години
*** милиционерите, щом едно убийство не могат да организират и ги видяха всички. Марш да чукате павета. Болшевишка работа. -"Родиме мамо просс, аз сам ще стана милиционер".
3
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая банда рушветчийстващи копанари и потомствени корумпирани трудоустроени непрокопсаници се подкрепя и поддържа. Има си хас държавен хрантутник да е виновен за нещо. Живота им минава във вменяване на вина. Един полиглот пък ги гърмеше с гранатомет. Друг пък академик от помощното училище във вършец им кършеше гръбнаците. Като за малоумията им България е осъдена да изплати обезщетения близо половин милион Евро. И сега ще е същото.
2
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
изпълниха поръчката полежа и ги оправиха както бяха обещали!
1
2
 
3
 
! Отговори
DEA преди 4 години
2006