1,7 млрд. лв. бюджет за столицата през 2020 г.

Най-скъпият проект - трамвайното трасе по бул. "Цар Борис Трети"
20 дек 2019 13:18, Ния Христова
20
1,7 млрд. лв. бюджет за столицата през 2020 г.
Снимка: Pixabay

Започна да се обсъжда предвидения бюджет за София през 2020 г. Предвижда се столицата да разполага с 1,7 млрд. лв. бюджет за следващата година, съобщи Нова тв.

За образование са предвидени 486 млн. лв., за поддръжка на града- 296 млн. лв. За изграждане на нови улици и булеварди са предвидени близо 74 млн. лв. Най- скъпият планиран ремонт е на трамвайното трасе по бул. 4Цар Борис Трети". Проектът ще струва на общината около 39 млн. лв. Предвидени са средства и за закупуване на нови автобуси на градския транспорт.

„Капиталовата програма да защитим повече работа в крайните квартали - квартални улици, паркинги, детски градини училища, да продължим подобряването на градския транспорт”, коментира Йорданка Фандъкова, кмет на София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Независимата от БСП Мая Манолова точно тези пари искаше да докопа я-я. За 5 године - близо 10 милиарда. За тези пари бе битката на БСП за кмет на София...
17
0
 
2
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Малки, колко крадене има.
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви ремонти на ремонта на ремонта на ремонта ... ще падна сега. На мафията й се услади да краде от нашите пари.
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
goliamo tsapane na vazduha se zadava...:-)
14
2
 
2
 
! Отговори
до 9 преди 4 години
а какво предлагаш за единично пътуващите в автомобилите?трябва да отида на работа, 15 мин с личен автомобил или 45 мин пеша + метро или 40 мин с 2 автобуса?Ако има вело алея която не е боя по пътното платно, може би ще тръгна с алтернативен транспорт, но в момента съм принуден точно от същата община която много иска да оставя колата си.
13
1
 
7
 
! Отговори
Марин преди 4 години
Трамвай 5 го ремонтират всяка година по 20 пъти. По добре да баправят едно метро от княжево до съдебната, по-евтино ще излезе.
12
0
 
8
 
! Отговори
бсп-дпс кoчинa преди 4 години
Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет.Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история,
11
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Данчето бая ще има да краде от този бюджет.
10
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е поне ще направят нещо. Ако бяха БСП на власт щяха да откраднат всичките 1.7 милиарда, да изтеглят 3 млрд заем, да фалират 3-4 банки и да кажат , че всичко се дължи на продължителното управление на ГЕРБ хахаххаа... ЗАКРИВАЙ БСП бесни стари пенсии
9
5
 
5
 
! Отговори
Добра новина преди 4 години
На доброто няма какво да кажеш !
8
5
 
17
 
! Отговори
до 2 преди 4 години
Веднъж спорих с един, че не е нормално 9 от 10 коли да са с по 1 човек вътре. Той ми обясни, че е напълно нормално в семейство да има поне 2 коли, за да може всеки да е независим. Освен това в София децата ги карат с кола на училище защото обикновено учат далеч. В крайна сметка разбрах, че човекът по никакъв начин не иска да си наруши комфорта. Пък и ако е с градския, кой ще му види колата? Същият тоя се сърдеше, че имало страшен трафик и едва дишал, което не било от колите, разбира се.
7
1
 
7
 
! Отговори
шопския Шаман преди 4 години
Дано хората най после да почувстват удовлетворение от заобикалящата ги среда Весели празници и Голяма Коледа
6
7
 
19
 
! Отговори
Утре съм преди 4 години
Кога ще разберете че се краде на шеста скорост в България.
5
1
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Виж,аз съм по-скромен в предположенията си.Мисля,че едни 500 милиона ще им стигнат,за да не бие толкова на очи,де.
4
3
 
11
 
! Отговори
Имахте преди 4 години
Супер, повече за фандъка и гроб да усвояват.
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И миналата година беше толкова.Въпросът е колко от тези пари,които са нашите данъци,ще бъдат откраднати,колко ще се вложат в разумни проекти и колко ще се платят на наши фирми за некачествено строителство и непотърсена сметка от рода на "Ало,Банов съм".
2
8
 
5
 
! Отговори
Do 2 преди 4 години
Priatelio mn zloba ima v tebe nedei taka, 6te te izqde. Nqma lo6o v kolite prosto trqbva da se napravqt podzemni parkingi i gotovo
1
10
 
25
 
! Отговори
??? преди 4 години
От тези 1,7 млрд.лева, ГЕРБ колко ще откраднат? Колебая се между 1,6 млрд. лева и 1,5 млрд.лева.