Васил Левски се е самоубил? Поне според Google

Грешката бързо бе поправена
20 дек 2019 15:12, Нели Христова
43
Васил Левски се е самоубил? Поне според Google

Поради грешка, за кратко Google показваше като причината за смъртта на Васил Левски самоубийство.

Въпреки че гафа беше поправен около 13:15 часа, множество скрийншотове запаметиха грешката, която разбуни духовете в социалните мрежи.

Все още не се знае как и защо е била променена информацията в Google. Докато той показваше, че Дянконът се е самоубил, в "Уикипедия“ пишеше истината – че Васил Левски е бил обесен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
5
 
! Отговори
Неочаквано тъп преди 4 години
До коментар 32.Как да няма Османска империя в сегашно време, Ердоган какво мислеш че планува, без да се Страхува се зъби на Тръмп, това може да си го позволи само империя срещу империя.Ние на кого можем да противоречим?На никого, щото сме мишоци, не, мишчици. 3
36
1
 
1
 
! Отговори
lorko преди 4 години
Турците са го принудили ",като си такъв голям хубавец и певец и не си против турците а за тия българе дето ги изколихме във 8 от 10 села още преди 500 г....сега сам си сложи въжето заради тях ,дет се вика...".Левски се е самоубил заради изкуственния интелект,който след 45 г. от настоящето ще контролира цялата кредитна система/финансова/ и ще оценява хората по-съвсем друг начин от сегашния!
35
5
 
1
 
! Отговори
lorko преди 4 години
Скъпи деца.Скъпи бъдещи прераждания в други държави....Самият Левски,който е бил помаг/к/е бил с характерната за 5 вековната област Ромелия голяма глава и по-къси крайници характерни за смеските между турци и славянки,които уж са плащали от бедност кръвен данък.Той самият е написал във тефтера си,който се пази и до днес,че не е против турците а против многото несправедливости.Тук няма да коментирам,че дали сериалът е Дързост и красота или Турска Дързост и Грозота няма значение./
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още кВо има да "научим" за собствената си история от му. мията Срс и неговите НПО-та ...., свят ще ви се завие!А, и това което уж било "грешка", е всъщност проба на "почвата", на нашата реакция.Първо беше "присъствие, а не Робство.После - клането в Батак.След това с Дякона.Изкараха Апостолите "сепаратисти и терористи".И днес отново се захванаха с Дякона Левски.Кво ли още ще "измислят"????
33
1
 
7
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Това някой от "историците "на отровено общество ще го е писал ;) !!!
32
1
 
9
 
! Отговори
Скептик преди 4 години
Граф Игнатиев е разрушил Търновград и държал Българите 5 века под робска зависимост. Ха-Ха-Ха. Сигурно те е направил на баба ти.
31
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Левски е обесен по внушение на Граф Игнатиев, без съд и присъда.Екзекуцията е извършена незаконно от следствената комисия, чиято задача е само да разследва, а не да издава присъди.
30
4
 
15
 
! Отговори
асдаа преди 4 години
Каквото и да пишат, хората си знаят.Левски е убит от османските нашественици и поробители по нашите земи.Ама едно е ясно - който се е хванал с България не е прокопсал.Така и изчезна великата османска империя - безследно. Напълно очаквано.
29
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един от Законите по който Левски е осъден на смърт:чл. 174, ал. 2 Който извърши убийство без предумисъл, се наказва с принудителна работа за 15 години. Престъплението се наказва със смърт, когато е било предшествувано, придружено или последвано от друго престъпление, или когато е било средство, за да се извърши друго престъпление.
28
2
 
15
 
! Отговори
Володя преди 4 години
Всъщност, майката на В.Кунчев се хвърля в кладенец в родния си град. Причината е бедност, мизерия и нищета, няма работа за нея и другия й син, а властта като че е забравила чия майка е тя. Тъжно, тъжно и трагично ....
27
1
 
1
 
! Отговори
Аз казах преди 4 години
До АнонименИ за в общотови не ставаш
26
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алгоритъма на Гугъл е объркал нещо. Няма смисъл да пресилваме нещата.
25
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дългата ръка на Кремъл
24
8
 
2
 
! Отговори
123 преди 4 години
Можеше и да кажете, че е пикал на ограда на джамия...
23
1
 
18
 
! Отговори
ВИК преди 4 години
Невежестовото достига ужасни размери! Уикипедия е user submitted система, а по-точно хората пишат съдържанието. Сега ако вляза мога да напиша, че Левски е турчин примерно и когато някой друг потребител го види ще го поправи. Какво общо има гугъл и какъв е проблемът като цяло. Щом е сменено и поправено значи всичко е наред. Някой го е направил с цел провокация или пък си е просто кух .
22
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Осъден и обесен е е за антидържавана дейност. Нещо нормално за правова държава, каквато е била Османската империя.Днес може би щеше да е жив, защото сега и тук Закони няма.
21
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искали са да напишат, че е убил дете. Стават и грешки, все пак. Хора сме.
20
1
 
6
 
! Отговори
Активист на БКП преди 4 години
Чета при социализма се влизало с предимство за АБПФК ! Може ! А днес предимството е $ ,? ... И готова купена диплома !
19
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПолиткоректСъщата е била съдбата на наруиетелите на обществения ред през комунистимескотокото присъствие
18
10
 
8
 
! Отговори
ученик преди 4 години
От учителя знаем, че е обесен полумъртав - В килията си е удрял главата във стените...Московците са го знаели, новъобще не се застъпвали за него - ген. Игнатиев е докладвал