Празници, но не за всички: Медици, полицаи, шофьори - отдадени на професията

Кирил Каменов споделя, че по празниците пътниците са засмени
Обновена: 25 дек 2019 21:14 | 25 дек 2019 20:55, Красимир Ангелов
29

Не всички почиват по време на Коледните и Новогодишните празници. Полицаи, лекари, шофьори и хора от още много други професии не са при семействата си, а работят, за да помагат на другите.

Иван Вецев от столичната болница "Шейново" е един от многото лекари, които работят по време на Коледните и Новогодишни празници. В акушеро-гинекологичното отделение медиците посрещат новия живот и не съжаляват, че не са при семействата си.

"Виждайки новия живот, това ни дава сила да продължаваме напред", споделя акушер-гинекологът Иван Вецев от "Шейново".

Лекарите от Спешната помощ от София, както и дежурни медици от Сливен, Русе и други градове от страната публикуваха снимки в социалните мрежи как посрещат Коледа с колегите си с пожелание за здраве и щастие.

Шофьорите от градския транспорт също работят по време на празниците, а някои от тях ще посрещнат Нова година в автобусите. Кирил Каменов за поредна година вози пътници по време на празниците.

"Защо да е тежко, хората са приятни, весели, засмени", казва той пред Bulgaria ON AIR.

Много от шофьорите споделят, че един от най-вълнуващите мигове в професията е именно този – да посрещнеш светлия празник с някой непознат, но усмихнат пътник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Смитащия от улиците преди 4 години
Това че полицай е предотвратил,помогнал,спасил 100 човека не се брой като сбърка веднъж.Е Ами скъпи умници всички Тея които изброих да знаете че и те са хора ,и не всички са използвачи убийци хрантутляци .Имам честта да познавам стойностни хора практикуващи всички тези достойни професий,и да те сами да а си ги избрали но повярвайте не е лесно да помагаш на хората които сами не си помагат.А това сме всички ние,никой вече не помага на ближния .Тъжно.
12
0
 
0
 
! Отговори
Смитащия от улиците преди 4 години
Да коментират в градски транспорт "Тея па нищо не правят само ни пречат да се предвижване днес и вземат заплати."а никой не се замисля че "Тея като заработят " и не са подготвени и нямат стимул ,осещане за дълг и чест хич няма да им е проблем ,че един ден в годината им блокират удобствата.Убийците в бяло рядко ги коментираме и поощряваме когато си свършат работата ,а само когато сгрешат ги виждаме.Това че един лекар е спасил 100 човека не се брои ,когато разберем ,че не е успял с един.Това че п
11
1
 
0
 
! Отговори
Смитащия от улиците преди 4 години
Много се кефя като слагате полицайте под общ знаменател.Не съм полицай обаче съм пряк наблюдател на работата им за която никой нищо не коментира.Будни граждани ( на по няколко салати които не са пили) ги разкарват по 24ч. ,да събират хора в "безпомощно състояние " и "агресивни" и "с нанесен побой" .Полицията не е само КАТ .КАТ е малка част от задълженията на полицията .Ако пожарникарите ви пишеха актове и те щяха да са гадове нали.8г. съм бил военен много ми беше болно когато чувах хората
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки сам си избира професията,какво толкова за едните и другите,само плачат са заплати....
9
0
 
6
 
! Отговори
мили;ция ОПГ преди 4 години
Какво я върши милицията.- Спомнете си преди 18 години подхвърлиха дрога, при арестуването на прокурора от ВКП прокурор Н.Колев. Тогава милицията подхвърли дрога на цял прокурор при арестуването му, а какво остава, когато тормозят хора без власт. За по-младите да напомня-тогавоа по скалъпени обвинения беше арестуван прокурор, и докато го арестуват му пъхат пликче с дрога в джоба. От случая не излезе нищо, а после прокурор КОЛЕВ, ПРЕЗ 2002 ГО УБИХА НА УЛИЦАТА "неизвестни"...
8
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И миньорите и металурзите работят без почивка, но за тях няма кой да напише.Иначе за полицаите и убийците в бяло - измекя рите на Властта, пишете редовно.
7
0
 
17
 
! Отговори
крадец преди 4 години
И ние работим , вие си ходете на почивка.
6
1
 
15
 
! Отговори
един от чистотата преди 4 години
И политиците се трудят по празниците. Усвояват ли усвояват. Ваканцуват и се потят.
5
0
 
14
 
! Отговори
До мързеливец преди 4 години
Ниски са. Дежурри се по график изготвящ се за целия месец.
4
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ушатите цяла година не работят, седнали да ги мислят, че работили на Коледа, хахаха!
3
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дилърите също са без почивка...
2
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Двойна надница.
1
2
 
24
 
! Отговори
Мързеливец преди 4 години
Браво, да са живи и здрави! А заплатите как са?