Бойко Борисов: 2019 г. беше добра, отчитаме и се учим от грешките

Образование и здраве са приоритетите през новата година
Обновена: 1 яну 2020 07:36 | 1 яну 2020 07:36, Александър Попов
233
Бойко Борисов: 2019 г. беше добра, отчитаме и се учим от грешките
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов използва социалните мрежи за да направи кратка равносметка на изтеклата 2019 г. и да пожелае здраве и щастие през новата година.

"2019-а беше добра година за България. Работихме много и във важни посоки - за повишаване на доходите на българите, за ускоряване растежа на икономиката, за увеличаване на чуждестранните инвестиции, за разкриването на нови работни места, написа той във Facebook. - Страната ни придобива и най-модерните самолети на Балканите, с което за пореден път затвърдихме евроатлантическия път на България. Не липсваха и предизвикателства и проблеми.

Още по темата
Правителството обаче положи всички усилия и предприе необходимите действия за решаването им. И през 2020 г. ще продължим да работим по изпълнението на основните ни приоритети.

Инвестициите в образованието и здравеопазването едновременно с реформирането на двата сектора е водещата ни задача.

Работата по изграждането на магистрали, газопроводи, жп линии, болници, читалища, училища, детски градини, храмове и спортни обекти също ще продължи. Решителността ни идва от доверието, което ни гласувахте и на двата избора през 2019 година. Още веднъж използвам възможността да Ви благодаря и да уверя, че отчитаме грешките си и се учим от тях.

Моралните стандарти ще продължат да са водещи в отношенията ни с гражданите. И това, което мога да обещая е, че ще работим решително по всички проблеми пред страната и до края на мандата ще изпълним ангажиментите от управленската програма на правителството.

Пожелавам на всички много здраве, щастие и сили, за да се справим заедно с изпитанията през новата 2020-а година! Честита Нова година!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


233
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
0
 
0
 
! Отговори
777 преди 4 години
До Емигрант Умньо, първо си оправи пунктуацията-пред "че" има запетая, пък тогава давай мнение кой е успешен премиер и кой не.Самият Бойко ви каза, че той е *** и вие сте прости.
169
3
 
1
 
! Отговори
До 181 преди 4 години
До ПРЕДЛОЖЕНИЕАз предлагам на червения *** да получава пенсия от 3 долара както беше при Жан Виденов и Луканов, защото е необразован да не кажа неграмотен. Нито си инженер нито някога ще бъдеш. Ти си един партиен функционер, който е комплексар, защото пишеш с главни букви-демек много е важно. *** и грешка на природата.
168
1
 
8
 
! Отговори
ПРЕДЛОЖЕНИЕ преди 4 години
ПРЕДЛАГАМ ПЕНСИЯТА СИ ОТ 289 лева НА ПРИМИЕРА БОЙКО БОРИСОВ ПРИ УСЛОВИЕ ДА ЖИВЕЕ В СЛЕДВАЩИТЕ 3 (три )ГОДИНИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО И САМО ОТ ТЪЗИ ПЕНСИЯ.АЗ СЪМ МАШИНЕН ИНЖЕНЕР,НАРОДЕН ОРДЕН НА ТРУДА (златен) ,ЗАВЪРШИЛ СЪМ С ПЪЛНО ОТЛИЧИЕ И МИСЛЯ ЧЕ ПОСОЧЕНИЯ РАЗМЕР НА ПЕНСИЯТА МИ Е ПО ВИСОКА ОТ ОЧАКВАНАТА МУ БЪДЕЩА ПЕНСИЯ СРАВНЯВАЙКИ ОБРАЗОВАТЕЛНОТО МУ НИВО ОТ ПОЖАРНИКАРСКИ ТЕХНИКУМ.СЛЕД ТЕЗИ ТРИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ГОДИНИ АКО Е ОЩЕ ЖИВ И ЗДРАВ И СЕ Е ОТОПЛЯВАЛ ОТ ТОПЛОФИКАаЦИЯ СОФИЯ БИХ ГО ПОПИТАЛ РАЗБРАЛ ЛИ Е ПРИЧИНИТЕ ЗА МАСОВАТА ИМИГРАЦИЯ.ЗА МЕН Е КЪСНО .ТОЙ ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ ДА ИМИГРИРА И СПАСИ.
167
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искаме или не Борисов е най успешният Премиер на България за всички времена. Това, което е построено за 10 години надхвърля всички строежи за 50 години на БКП-БСП и бай Тошо. Цялата Държава е опасана с магистрали, само за това заслужава почит и уважението на всички нормални Българи.
166
15
 
3
 
! Отговори
до Емигрант преди 4 години
Драги приятелю, тук в България Бойко Борисов също се ползва с голямо уважение сред честните българи, защото след ерата на комунистическите кръволоци Бойко е най-достойният ни политик и държавник, който е единственият гарант за просперитета на Евро-атлантическа България. Не трябва да те учудват злобните писания срещу Бойко по форумите, защото техните автори са отрепките на крепостния комунизъм, на Догановите турци и на ***, същите които гласуваха за кремълския избраник -сричащия Радев. бг
165
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Емигрантине, много противоречив пост си пуснал ве. Като тиквуня ти е герой и толкова го уважаваш, защо си отишъл в Германия и работиш там. Тиквуня е новия император на България и се оказва че никой не може да го бутне. Треа да си и ти редом с него там та да оправяте грешките от миналата година.
164
23
 
3
 
! Отговори
Емигрант преди 4 години
В Германия работя от близо десет години и само за Бойко гласувам. Не може да си представите какъв голям авторитет има тук. Приятеля на Меркел. Всички го знаят и го уважават. С него аз се чувствам горд че съм българин.
163
21
 
4
 
! Отговори
За много години преди 4 години
Достоен премиер. Най-достойния. Поклон за Бойко и нека управлява така успешно и през новото десетилетие.
162
1
 
25
 
! Отговори
ГЕРБ Е МАФИЯ преди 4 години
2019-та била добра според Борисов.Добра за кого ?За народа или за мафията ГЕРБ ?
161
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За много години!
160
2
 
24
 
! Отговори
Абсурд преди 4 години
Тия грешки са на наш гръб бе Тикво
159
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добра ЩЕ Е когато видим,теб и шайкатати в пандиза и цялото ви състояние конфискувано!
158
3
 
18
 
! Отговори
Смех... преди 4 години
Те и Перничани така викат....
157
1
 
15
 
! Отговори
шопо преди 4 години
до ка се научите че умреме бре!
156
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато Путин е на власт, опасное Бойко да си ходи.
155
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПроСоТоЗащо си пропуснал Путин когато ни говориш за алтернативата?
154
2
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
опа,това требеше да е под другата статия..Ше препрата там..
153
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
"Ну,Заяц-кукуригу,Ну БАКАЛЪМ!"..../из последния епизод на "Ну,погоди"/..
152
3
 
27
 
! Отговори
1 преди 4 години
"БРАВО"! Явно толкова си можете! Всеки, някога ходил по-назапад от Белград знае, че Вашите успехи всъщност са в голяма степен пълен провал! България има възможности, които са усвоявани от шепа "много работещи" и то за лична изгода (семейна). В 2020 България влиза с неясна форма на управление на национално и местно ниво, в която равенството на закона , свободата на словото и Демокрацията са поставени под съмнение от голяма част от българският народ, ЕС комисии, журналисти ...
151
3
 
23
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До ЗАБЕЛЕЖЕТЕ БСП: След три мандата на Бойко пак ли в БСП да търсим проблема? Говорили са за демографската криза не веднъж, била е в мотивите за вот на недоверие за цялостна политика. Но който не иска, нито ще види, нито ще чуе.