Прощаваме се със Силва Зурлева на 6 януари

Журналистката почина внезапно в дома си
3 яну 2020 07:50, Петя Славова
63
Прощаваме се със Силва Зурлева на 6 януари
Снимка: архив, Булфото

Близки, колеги и приятели се прощават с известната журналистка Силва Зурлева на 6 януари - понеделник. Поклонението ще бъде в храма "Света София" от 14.00 часа.

Още по темата


Силва Зурлева почина внезапно след падане в къщата си в благоевградското село Ковачевица на 1 януари. При удара тя е получила спукване на главата и контузия на мозъка, което е довело почти до моментална смърт в рамките на няколко минути.

Проверена е и вероятността да е получила инфаркт, но това не е установено. Стълбите са били дървени, стръмни и хлъзгави, и макар рядко, такива трагични инциденти стават, коментираха медици. Заключението на специалисти е, че категорично става въпрос за нещастен случай.

Силва Зурлева бе дълги години директор на Нова телевизия. Напусна я в средата на миналата година.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
1
 
1
 
! Отговори
1 преди 4 години
вгледайте се в погледа на другарката, да долавяте интелект
56
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 години
отиват си тези от ДС , ама защо един по един
55
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 56Хората не я познават, а някои не са и чували за нея, а си тръгнал да ги обвиняваш. Такива жалки нещастници като тебе пробутвате, превъзнасяте и боготворите такива като Зурлиева, въпреки, че и тя е от обикновените хора, които така и не разбраха защо й се дават такива суперлативи и какво толкова е направила тя за България и света, че да ги е заслужила? Скапано общество и народ, който е премахнал царя и истинската аристокрация, дава суперлативи на обикновена *** (към която е и Зурлиева).
54
1
 
7
 
! Отговори
До до 51 преди 4 години
Тук не става дума за отделната личност, а какво недостойно общество сме. Страхливци без капка достойнство. Не уважаваме човека, а неговия пост. Спомням си тази жена как беше ухажвана, лееха се реки от суперлативи, комплименти и фалш, фалш, фалш. А сега тези подлизурковци се стопиха и изчезнаха. Толкова е долно и грозно всичко това. Такива са ония по върховете. Жалки и без принципи.
53
1
 
4
 
! Отговори
ха-ха преди 4 години
Брех, брех, брех...тия пусти дървени и най-вече хлъзгави стълби...Аз за това тая година няма да си сложа на вилата дървени стълби, да не ми се разлъзгат и мойте, щото после....сакатлък или направо гушнал букета...Хайде, стига толкоз, да почива в мир вече Зурлева, кот било, било...до тук беше!
52
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 51Тая на снимката е Силва, а не Силвия. Има разлика! И какво искат журналистите? За Силва Зурлева " певци песни за нея ( да) пеят", да има всенародни тържества в нейна чест и памет; да бъде боготворена и почитана посмъртно като божество ( богиня), въпреки, че Силва Зурлева произхожда от мнозинството обикновени хора и простолюдие?
51
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахахааааа,ама разбира се,че е 'нещастен" случай,ние изобщо не и съмняваме,особено след като ни го набивате от първия ден в статиите за нея.
50
1
 
4
 
! Отговори
6 преди 4 години
До ГостТочнона това са разчитали онези - баш на нова година ли !
49
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз имам съвсем друго впечатление. Големите медии игнорират нейната смърт. Бягат като от прокажена. Медийното затъмнение е пълно. Каква ли щеше да е реакцията на медиите, ако Силвия Зурлева беше все още на своя пост. Навсякъде щеше да гърми, както при смъртта на Стефан Данаилов.
48
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая на снимката е една ОБИКНОВЕНА женица, на която НЕ трябва да се дава внимание. Защо " поклонението" й трябва да бъде на 6 Януари? Това пак ли е да привлече посмъртно вниманието си към себе си и то на Свят Ден и Празник? Това е показва, че всички журналисти и медии са едни бо.клу.ци!Наскоро е починал проф. Драгомир Драганов и близките му на следващия ден от неговата смърт са направили опело. Не са тръгнали на подходящ ден и празник да оповестяват скръбта си. Скромно го давайте, нещастници!
47
1
 
8
 
! Отговори
аре стига де преди 4 години
Да беше за английската кралица, нямаше да пишете толкова? За една номенклатурна псевдо журналистка, била 20 г. начело на най-опростачващата телевизия, бъгнахте сайта от информации. Никому ненужни! Айде стига вече!!!
46
4
 
3
 
! Отговори
Гост преди 4 години
А бе ай стига глупости. Ако някой е неудобен баш ще идат на вилата да го гонят на Нова Година! Ама глупости. Явно не гледате риалити ти ви "най-нелепи инциденти". Обиждате семейството на жената! На тази ***-кариеристка.
45
0
 
5
 
! Отговори
Не изглежда добре преди 4 години
Съболезнования на близките на Силва Зурлева! Ще се отнася до обикновените зрители и читатели, те няма как да знаят точната причината за нейната внезапната кончина. Могат обаче да се замислят как изглежда онова, което им се съобщава. Дали България сега ще се придвижи напред в "класацията" за свобода на медиите?
44
1
 
2
 
! Отговори
Do do преди 4 години
Метнах се преди време...... Жалкото е, че не ползвах кондом.....пръкна се смешен псевдо сапиенс...... Кръстихме го do..... Поздрави го, ако го срещнеш, но не му пиши, че функционално неграмотен си остана. Може да чете, но не разбира смисъла.....
43
3
 
18
 
! Отговори
Без преди 4 години
По моему, при подобни събития, уважаващите хората около себе си и себе уважаващите се хора, би било добре да се въздържат от коментари....... Което е кауза загубена, щото има люде, които нямат респект към своята собствена личност, камо ли да прояват чест и почитание към друга.....В този ред на мисли...... Редно е уважаващите себе си сайтове да изключват тотално коментари при подобен род събития. Лично мнение и не желая да ангажирам никой.Мир на душата й
42
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Никой не умира внезапно и не се умира лесно ...
41
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този комендант Зурлев беше много известен, наричаха го страшилището на трета армия, която беше бойната армия на България. Ако някой е бил войник в Грудово, Елхово или Звездец известни като триъгълника на смъртта знае за какво говоря. Целта на трета армия беше да удържи Турция в случай на нападение за 1 седмица докато дойдат руснаците и доставят бойните глави за ракетите дето продажните политици нарязаха, 2ра армия беше в Пловдив наричаха я обучаваща, 1ва в София беше парадна и напълно безполезна
40
1
 
7
 
! Отговори
До 41 преди 4 години
Само че този дядо не е бил пиян като мотика.
39
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много знаете да зл.обе.ете, а знаете ли как са били мачкани кел.явите ви бащи и научени на дисциплина от Полковник Зурлев, Комендантът на 7ма Мотострелкова Дивизия Ямбол, най-силната дивизия на България, от която турците трепереха да не би ние да ги нападнем ... Служил съм там по времето на този полковник и дисциплината беше желязна, а подготовката беше на изключително високо ниво, ние спирахме всякакви илюзии на Турция за нападение, заради такива хора имаше мир и сигурност много години...
38
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига сте ни занимавали с тая.