Доган за 30 г. ДПС: Не съжалявам, че избрах такава съдба!

Почетният председател на партията с поздрав за годишнината
62
Доган за 30 г. ДПС: Не съжалявам, че избрах такава съдба!
Снимка: архив, БулФото

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган поздрави членовете и структурите на партията по случай 30-годишнината на ДПС.

"За 30 години ДПС израсна и се превърна в зрял политически субект със завидно присъствие в обществения живот на страната. В тази връзка две исторически заслуги не могат да се отрекат: първата е организирането на "майските събития" през 1989 година, които ускориха падането на комунистическия режим; втората заслуга е превръщането на ДПС в балансьор на политическия живот и в един от гарантите на мирния преход в България", пише Доган в обръщението си.

Той вкарва и личен елемент в него, като посочва, че е бил на 30 години, когато започнал изграждането на "Съпротивителното движение" срещу "Възродителния процес" и на 35, когато на бял свят се появява политическа партия "Движение за права и свободи".

"ДПС е избор на съдба! Не съжалявам, че избрах такава съдба. Рядък шанс за живота на човек е да живее в едно наситено преходно време. Но ако си имал възможността да бъдеш и част от колективната субектност на тези промени, е привилегия на съдбата, която трябва да приемеш не като нещо, което ти е дадено даром, а като отговорност", смята почетният председател на Движението.

Той пожелава на членовете на ДПС да бъдат "на равнището на тази осъзната политическа и историческа отговорност в утвърждаването на либералната демокрация в България и в Европейския съюз".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още по темата: ДПСАхмед Доган
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и аз да си живея в Сараите, да си взимам по 1 млн за проектиране на язовир без да имам нужните познания, както и да съм купил ТЕЦ за 7000 лв и аз няма да съжалявам
26
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доган за 30 г. ДПС: Не съжалявам, че избрах такава съдба!--------------Аман, от "Ментори", бе!
25
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Реалния министър председател на България е това, каквото нареди слугата му Борисов го върши. И тежа на язовира в Перник е негов!
24
0
 
24
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Имах си аз да съжалява! Да сте чули досега хидроинженер да съжалява?
23
0
 
20
 
! Отговори
хидоинжинера преди 4 години
Докога ще го охранявате от народната любов?
22
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То хубаво че на онзи сmotльо му засече пищова :)От такова разстояние и сигнален да ти беше "пуснал"...наистина щеше да съжаляваш,хихихихи...
21
0
 
0
 
! Отговори
йкй преди 4 години
Милена
20
0
 
12
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
Горкия Доган. Що мъка изтегли.
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Професор Доктор фидан бойлия на философските науки , каймаклъ масалия...... Аамед Демир Доан
18
0
 
21
 
! Отговори
Чочо Хидрото преди 4 години
Че за какво да съжалява хидроинженер 1 на България?!?Кой взема милиони хонорар?!Те данъчните ако си вършеха както трябва работата,какви още "инженерства"ще излязат на бял свят!?ЛЕЛЕ МАЙКО! НЕ СЪЖАЛЯВАЛ..АХАХАХАХАХ
17
0
 
15
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
ех с тази саможертва и тежката съдба на страдащ в недоимък честен и почтен гражданин...някой на сила да му набута тец,на сила да го накара да прави огледала за милн,на сила да има държавна охрана и също на сила да го държи няко в едни сараи на кофти място за оплакване е твоята тежка съдба но ти си мъжкар и не съжаляваш за изстраданите мъченическите си години
16
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой би съжалил за съдба на мултимилионер?!
15
0
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
и да уточня:-НЕ визирам само агент "Сава":НЕДОСТОЙНИТЕ процедират така!Един ДОСТОЕН човек БИ се разкаял за греховете си /А НЯМА ЧОВЕК БЕЗ ГРЕХОВЕ!!/ и би "Посипал главата си с пепел" за деянията си...Но,както казах:-НЕДОСТОЙНИТЕ ще въртят,сучат,хленчат,мрънкат,но така и нема да признаят падението си...Но,така е с тях-НЕДОСТОЙНИТЕ!..А Достойните..,ами те са просто "***"..
14
0
 
11
 
! Отговори
СоПола преди 4 години
Аз избрах тази съдба - Калем-уйдурма , чекмедже-шашърма!
13
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едва ли заради хидро-познанията му някой ще го помни след време!Историята го записа с думите - АЗ разпределям порциите....Ако Аристотел знаеше докъде ще стигне "нашия" безпринципен философ,щеше като Сократ да изпие отровата.
12
0
 
20
 
! Отговори
пророка Мохамед преди 4 години
защо нищо не казваш за другата си самоличност като агент Сава от ДСникой не обича предателите ,бавя те , ама не съм те забравил
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
съжаляваме единствено, че на Октай му засече работата, точно в неподходящия момент. каква услуга щеше да направи на народа за малко...
10
0
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
м/у другото,много,ама много ПРОБИТО звучи ФЪФЛЕНЕТО..-"Аз САМ избрах такава съдба"!!!!Всички знаем..е,поне тия от нас,които не са в будна кома,че лицето Ахмет Демир Доган беше НАРОЧЕНО и ИЗБРАНО за ПЪКЛЕНИТЕ ДЕЛА,които то извърши!!Въпросното лице просто немаше къде да мърда!!!...Така че дивотията с "избора" му да си я завре......Нищо лично!..Просто споменавам ДОБРЕ ИЗВЕСТНИ ФАКТИ..
9
2
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 години
има една приказка:-"Пази Боже сляпо да прогледа!"....та:..-За тоя важи варианта:-"Пази Боже ПРОСТО да са научи да говори!...И ЛУКАВО да са пише "водач" на стадото!"....а дали си оплюва брадата докато фъли",правоверните" не ги интересува..
8
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тежка е съдбата на хидроинженерите