Малко дете пие бира, а възрастните го окуражават с "А, наздраве!"

Клипът с пияното момченце е в социалните мрежи
77
Малко дете пие бира, а възрастните го окуражават с "А, наздраве!"

Скандален клип, на който се вижда как момченце на 2-3-годишна възраст държи бутилка бира и отпива от нея, предизвика вълна от възмущение. Видеото беше разпространено в социалните мрежи.

На него се чува как заобикалящите го възрастни го окуражават да пие и видимо се забавляват от случващото се.

Пред Нова телевизия Христина Данева, главен експерт в Дирекция „Контрол правата на детето“ към Държавната агенция за закрила на детето, заяви, че ще се търси съдействие от МВР и ГДБОП по случая.

"Първо трябва да се установи самоличността на момченцето и къде живее то", поясни Данева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: детемомчебирапияно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
2
 
! Отговори
Ставри преди 4 години
Еее, голямо чудо станало!"Всичката мара втасала" в държавата и изобщо, ще ми показват как дете пие 2-3 глътки бира. Това нищо не е и нищо не може да му стане. Дори в определени количества е полезна.Изпилили са ви мозъците на вас!Както е тръгнало, в даден момент *** ще са по-нормални и истински от българите.
47
0
 
12
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Пак ли държавата е виновна? Щото за онова детенце, оставено без надзор, някои обвиниха държавата, че не е обезопасила канала. Сега пак ли държавата им е виновна на тези!? Абе спрете им детските и всички помощи бе, откъде накъде, това е безотговорно отношение към децата и получават детски за това.
46
0
 
11
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Пие от бирата на 55 годишната си пра-баба...
45
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
После върви ги интегрирай...това интегриране няма. Мисля, че всички много добре го знаят, но им е по изгодно да лапат европейски пари и да се правят на загрижени...
44
0
 
13
 
! Отговори
АДВОКАТ преди 4 години
Не могат да ги барнат - недоказуемо е, че детето е консумирало алкохол. Като забраната за консмация на алкохол в парка - пиеш си бирата, идва ченгето и ти пише акт, но не ти отнема бутилката по надлежния ред. Обжалваш, че в бутилката е имало вода и акта пада. Елементарно - липсва вещественото доказателство. Това е правото...Инак за етноса - всичко си е в реда на нещата.
43
0
 
14
 
! Отговори
Миро преди 4 години
Браво! Ето такива "родители" след това отиват в детската градина, училище, в болниците и бият следователно учители и медици. Утайката на обществото ни.
42
0
 
8
 
! Отговори
трън преди 4 години
До АнонименА Вие ако си мислите,че с гласуването си променяте нещо, явно сте доста заблуден/а.
41
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Да обясня сегаПишеш безсмислици.Колкото и малко да се вижда от "пейзажа" около детето, ясно е, че става въпрос за екзотична махала. Какво общо имат тук българите?Едва ли има българин, който би допуснал малкото му дете да се напие. Ако има такъв, той ще е някакво изключение с патология в психиката.
40
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Боже, те на 11 години забременяват (и това се поощрява от държавата),седнали сте да се възмущавате, че пиели на 2- 3 години! Навремето всички са работили ,ако не бачкаш, отиваш в затвора. Днес всичко бяга на германски помощи че тука им се виждат малко (научиха ги НПО-тата).
39
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно време като малък ми даваха да си опитам но съвсем малко. Не са ме окуражавали да се наливам.
38
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бит и традиции на етноса
37
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А сигурни ли сме, че има бира в бутилката?
36
3
 
37
 
! Отговори
ГАЙНУТДИН АХМЕРОВ преди 4 години
Особености на ромската общност в България!
35
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мен ме дразни, че съществува дирекция "Контрол правата на детето" - лека полека ни налагат либерасто-*** идеологията. Иначе вместо да правят шоу по телевизията, просто да отнемат детето. Дали детето ще го дадат за осиновяване или ще го отгледат в дом, няма значение, трябва да се откъсне от тази деградантска среда - трябва да се действа твърдо, аз лично бих отнел всички деца на тези сбърканяци от родителите, до сеирджиите и снимащия.
34
2
 
36
 
! Отговори
БХК преди 4 години
Какво ревете бе????Това е една най-обикновена традици сред нашите братя роми. Оставете хората да си спазват традициите !
33
10
 
2
 
! Отговори
куриоз преди 4 години
До Да обясня сега3-годишно германче ми изпи 400 гр. регал с бира и нищо му нямаше
32
8
 
16
 
! Отговори
Да обясня сега преди 4 години
За българинът, както от видеото, така и от коментарите долу, става ясно, че явно тук всичко тук му се струва в реда на нещата. Детето е с родителите си, а не с цветнокожи ексцентрици от Холандия, следователно може да бъде използвано като циркова маймунка да се залива с бира под звуците на "думба-лумба". Това ни е традицията (българщината поне в 21-ви век) все пак! Всеки тук е закърмен с хубава "народна музика" и обича да пие! А като порасне малко може да стане успял барман!
31
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те беличките сами си отиват на Запад... Обикновено след завършване на гимназия.
30
4
 
23
 
! Отговори
D преди 4 години
Е, щом е ромче, социалните няма да си направят труда да го отнемат от родителите. За какво им е това? Вижте, ако беше беличко, друго щеше да се случва и вече да е пазарено.
29
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам дали германците ще го захапят до 5-10 години, но мога само да съчувствам на хората в България, които ще се пенсионират след 20 г., когато основните източници на данъци ще са Асан и Айшето.