ГЕРБ: От БСП не се научиха какво е вот на недоверие!

На "Позитано" само говорят, заявиха от партията на Борисов
Обновена: 7 яну 2020 16:54 | 7 яну 2020 16:53, Веселина Йорданова
53
ГЕРБ: От БСП не се научиха какво е вот на недоверие!
Снимка: архив, БулФото

От ГЕРБ отговориха на БСП за готвения от социалистите вот на недоверие заради водната криза на извънреден брифинг.

"Вече трета година колегите от БСП и г-жа Нинова не се научиха какво е вот на недоверие и това не е просто пиар инструмент", каза депутатът Тома Биков.

Още по темата
По думите му единствена мярка за водната криза, която БСП предлага, е правителството да падне. От парламентарната група на ГЕРБ ще подкрепят управляващите, предаде "24 часа"

"Корнелия Нинова да се вгледа в действията на кмета на Перник, който ясно показва как се действа в такава ситуация. И кметът, и правителството са далеч по-несловоохотливи, защото тези, които работят на място, знаят каква е ситуацията, а тези, които стоят на "Позитано", само говорят", каза още Биков.

Той посочи за неуместно на пресконференцията на БСП за боклука да говори човек, чийто семеен бизнес е свързан със скрап. Говоря за г-н Божанков, назова името директно Тома Биков и добави, че намира поведението на БСП за недържавническо.

Бившият екоминистър Ивелина Василева каза, че социалистите през годините на този парламент не са внесли нито едно предложение за изменение на законодателството за околната среда. За сравнение от ГЕРБ са внесли 3 само за последните месеци за подобряване качеството на въздуха.

Категорично от трети страни не са внасяни болнични отпадъци. Не са внасяни и от други страни в ЕС, каза Василева във връзка с обвиненията, че България изгаря чужди отпадъци, внос от трети страни.

Тя засегна и темата с водната криза в Перник, като увери, че правителство влага всички усилия за справяне с проблема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
Гербаджиите така и не научиха, че вот на недоверие се внася не само за да падне правителството а и за това, за да дискутират проблемите в Народното събрание. Ясно е, че правителството няма да падне. Но министърът на регионалното развитие и този, който го е назначил трябва да обяснят защо се стигна дотук.На виновните за водната криза трябва да се потърси отговорност. Не може да се губят до 80% вода във водопроводната мрежа и чак като се стигне до режим има-няма, да мислят какво да се прави.
48
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България не е била никога, не е, и няма никога да бъде правова държава!Който има малко акъл в главата си и е млад да се спасява!
47
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ИстинатаНа погребението на любимия Ким Чен Ир колко бяха? Мухаха, това показател за какво е? При овчаря, всички на манифестацията го обичаха, нали?
46
6
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
До ИстинатаАз ще изляза да се радвам на погребението на Началника.
45
2
 
8
 
! Отговори
Истината преди 4 години
Стотици хиляди бяха на погребението на иранеца .Голяма част плачеха.Кажете ,за кой наш държавен мъж ще излязат толкова хора в знак на траур.
44
3
 
10
 
! Отговори
do44 преди 4 години
Защо пишеш с големи букви,умнико?Герб ни довършиха.Вече ще работим не по 8,а по 9 часа,пълна експлоатация със същото мизерно заплащане.На теб не ти пука,сигурно цял ден си във фейса,бъркайки си в носа за 3000 .Никога не съм мразил толкова,и не само аз.
43
15
 
5
 
! Отговори
БСП СИ ОТИВА... преди 4 години
СЕЛЯНКАТА ОТ с.КРУШОВИЦА , ПАК СЕ ОПИТА ДА СЕ НАПРАВИ НА "ВЕЛИКА"!ЯВНО НЕ СХВАЩА , ЧЕ ИСТОРИЯТА , БАВНО, НО СИГУРНО Я ВОДИ КЪМ ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ!В БКП/БСП--НЯМА КАПКА ПОЛИТИЧЕСКА "ИДЕОЛОГИЯ", ИЛИ "СОЦИАЛЕН ЕЛЕМЕНТ", ОСВЕН ВЛАСТТА И ПАРИТЕ НА НАРОДА!БКП/БСП Е ПАРТИЯ НА "РУСОФИЛСКОТО КОМУНИСТИЧЕСКО МИНАЛО" СЪС ЗАТИХВАЩИ ФУНКЦИИ!В ЦЯЛА ЕВРОПА --НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ
42
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато Боко си върне партийния билет и се разкае и господата от СДС също тогава ще може да се говори за нещо съществено. Ако бях на мястото на БСП щях да оставя ГЕРБ да потънат до точката на удавянето.
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До IozeffНе знам от кое село пишеш, но това е долна лъжа! Личи си че никъде извън гетото не си ходил! Бил съм в достатъчно градове от калибъра на София Братчеда от Ню Йорк като се прибере и разправя колко е чиста София! Мухаха, а ти си пиши измишльотините
40
2
 
12
 
! Отговори
гражданин преди 4 години
ГЕРБ и ДС кадрите в сянка за последните 10 години откраднаха повече отколкото всички останали взети заедно за целият преход.Бойко в гроба милиардите не можеш да отнесеш, а за внуците няма да останат, защото както слезеш от власт лешоядите ще разкъсат имането ти. Същото важи и за дебелото момче и доган, който е най-хитър,
39
6
 
12
 
! Отговори
Iozeff преди 4 години
До АнонименМиналата седмица бях в България.По Голяма мизерия от тази в София не съм виждал никъде в Европа! Мръсен град! Кален!Мрачен По улиците дупки и ***!И бездомни кучета! 19ти век! А в провинцията същото само че по десет! Не чух някой да се хвали че живее по добре! Отвсякъде само псуваха по герб и новият Тодор Живкоффф!/ борисоффф/ Хората и децата им нямат никакво бъдеще в найбедната и корумпирана държава!И този ще си отиде!За пожарникаря говоря!
38
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БСП не ме интересува - те не управляват в България. Интересува ме какво става с ГЕРБ, които управляват от над 10 години и освен да крадат, нищо друго все още не могат.
37
4
 
9
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До *** се обърка: А, имаш още за вадене! Хайде сега сложи: "*** нагла" и "*** лицемерката" ....А погледна ли за какво става дума в статията изобщо? Не ми се вярва.
36
5
 
8
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До *** е абсурд и Бсп е в будна кома: Пак си извадил копи/пейста. Нещо за водната криза да напишеш? Нямаш опорна точка...
35
5
 
8
 
! Отговори
Курнелия се обърка преди 4 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като милионера Георги Гергов, Дъбов,Кутев,Гуцанов,Жаблянов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов, К.Паскалев, Кр.Янков,Р.Петков,Кр.***,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
34
5
 
11
 
! Отговори
ognyanz преди 4 години
До Бсп е в будна кома..: Ще ви се да е в будна кома БСП, но не би. Бойко с пиар за държавна сметка, рязане на ленти на недовършени или вече открити предприятия и други кьорфишек акции успя да измъкне гербаджиите от загуба на последните избори. Но всичко си има край.Докато управлява крадливата гербаджийска дружинка все ще сме на опашката на ЕС.Не те има връзка с темата.
33
12
 
3
 
! Отговори
Курнелия е абсурд преди 4 години
*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...
32
18
 
2
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 4 години
Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След предстоящата оставка на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп след тежката загуба на общинските избори следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...
31
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъй, тъй, молете се за обилни пролетни дъждове, защото иначе ви чакат тежки водни кризи в много места за които все още и представа си нямате! Почти всички области, с изключение на захранваните от Дунав, сте на ръба и ако няма пролетни дъждове сте обречени!ГЕРБ и ДПС успяха и водата ви да откраднат, ама вие пак за тях щели сте да гласувате, че да не дойдат "комунистите"... Комунисти през 2020г.??????ЗАКРИВАЙ!
30
1
 
13
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До Sichtpunkt: Не е кметът този, който трябва да оправя водопроводната система и да следи за нивото на язовирите. Има държавно ВиК дружество и има министър на регионалното развитие. А бат'ти Бойко управлява вече трети мандат. Какво направиха за това време? И не само в Перник. Нормално ли е да се губи до 80% от водата, а ремонти с подменяне на инсталацията да не се правят.