Борисов се среща с превозвачите преди протестите

Ще бъдат обсъдени мерки за решаване на проблемите в сектора
10 яну 2020 07:51, Александър Попов
46
Борисов се среща с превозвачите преди протестите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
Премиерът Бойко Борисов ще се срещне тази сутрин с представители на превозвачите, които обявиха, че излизат на протест на 13 януари в цялата страна.
 
Очаква се на срещата ще бъдат обсъдени мерки за решаване на проблемите в транспортния сектор и възможностите за актуализиране на тарифите за ТОЛ таксите.
Още по темата
Именно таксите и бездействието на държавата към фирми в сивия сектор са сред основните точки, заради които е планиран протесът в понеделник.
 
Според превозвачите при преговорите с държавата за определянето на таксите и обхвата на ТОЛ системата не е било взето под внимание нито едно от предложенията на бизнеса, а окончателните параметри на ТОЛ-а ще доведат до непосилно за потребителите и фирмите увеличение на транспортните услуги. 
 
Те настояват за оставката и на регионалния министър Петя Аврамова.
 
Срещата ще се проведе в Министерския съвет.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 4 години
Този надмина и Тодор Живков.Държавата това съм аз.Ама ние сме си виновни,не може да искаш от дете в първи клас да пише и говори правилно,да знае поне два чужди езика,да има обща култура и обноски на ниво възрастен.
42
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Генерала е най големия нема кво ,и да си пишете и да протестирате тиквата си остава най големия бос на държавата .
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НА 10 ЯНУАРИ 1997Г БЪЛГАРИТЕ ИЗЛИЗАТ НА ЗИМНИТЕ ПРОТЕСТИ БУНТОВЕ СЛЕД КАТО 1 ДЛ СЕ ОКАЗА 3000ЛВ, ИНФЛАЦИЯ НАД 2600%/ИНФО НСИ КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ/, СРЕДНА ЗАПЛАТА 3 ДЛ, МАГАЗИНИ ТОТАЛНО ПРАЗНИ, РАЗДАДЕНИ НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ И 15 БАНКИ ФАЛИРАЛИ, СПЕСТЯВАНИЯТА НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ ОГРАБЕНИ, ПРЕМИНАЛИ В РЪЦЕТЕ НА МНОГО ВЕРНИ ДРУГАРИ- НЯМА ДРУГИ ПОДОБНИ КРАДЦИ, КАТО НАШИТЕ ЧЕРВЕНИ ДРУГАРИ ПРЕСТЪПНАТА КЛИКА НЯМА АНАЛОГ В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ ТОВА ДЕЙСТВИЕ СЕ ПОВТОРИ ПРЕЗ 2013Г, А ЮНИ 2014Г РИТНАХА КТБ
40
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТОЛ системата трябваше да тръгне през август. Бойко я отмени заради изборите. Сега ако се уплаши, че може да падне от стола или пак ще я отмени за по-късно, или ще направи големи отстъпки. А някой знае ли колко са загубите за бюджета от промяната?
39
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В ГЕРБ няма никакви експерти. Всички назначения са политически, а единственият критерий е - вярност към Вожда.Погледнете само какви пълни некадърници заемат високи постове - Цвета Караянчева, Данаил Кирилов, Лиляна Павлова, Екатерина Захариева, Петя Аврамова, Нено Димов, Георг Георгиев, Младен Маринов, Николай Ненков, Иван Гешев ...Колкото по-ниско се кланяш на Еднокнижника, толкова по-висок пост получаваш.
38
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Идолът на Простите вече става не само смешен, но и жалък, в напъните си да показва непрекъснато, че Държавата - това е Той.
37
1
 
18
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До АнонименПарламентарният картле се направи след 26 март 2016 г. Нима не си спомняте?! Тогава Валери Симеонов, най-върлият почитател на Борисов заедно с останалите двама курбанджии се наредиха на софрата и погледнаха жадно към казаня на Бойко! Това е Картелът. Инак Бойко няма как да управлява, дори с подкрепата на Сдухан Сополя! Управлението на Борисов е невалидно, в него няма Виталитет, той е механичен сбор на банда разбойници събрали се да поделят плячката!
36
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зад медиината "стабилност" и просташко пъчене на борисов се крие празната същност на тази обезличена държава.
35
0
 
21
 
! Отговори
До 34 преди 4 години
Ми квичим че искат пари а 80% от пътищата са непоносими и поне дупките да запълнят.Когато направят тук пътищата като там може и да спрем да квичим.
34
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес ще се гаси пожар без вода - само с пяна.
33
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И сега ако това правителство не падне, значи имаме парламентарен картел!
32
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми не искат да приемат предложенията че вече парите са разпределени кой колко ще получи
31
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
защо не квичът в Европа като плащат ами тука , тези пътища трябва някак да се поддържат , ама то бг бизнеса е свикнал на бентлита и мерцедеси са няма да си разваля кефа заради некви толове
30
0
 
33
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Вчера ходих до стара загора. Толаджиите бяха през 3 /три/ километра. Поне 30 коли преброих за няколко десетки км. Бе кой ги плаща тия разходи бе, че и палки извадили ...! Тия се изживяват бетер куки. А тия, куките де, застанали след чирпан, където ограничението е 90 заради вълните по магистралата, и си щракат. Айде честито!
29
0
 
41
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Това не е демокрация.Това не е парламентарна република.Това не е правова държава.България от 10 години прилича на аборигенско племе, в което всеки отнася въпроса и проблемите си към Вожда.Вождът решава всичко !
28
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хайде роби, на колене пред Падишаха !
27
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов- държавата това съм аз, и после нямало дик..ъатура, нали има институции, простия..т банкянски ли трябва да решава всичко-от прокурор, язовири до винетки, е няма такава държава
26
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С кого вече не се е срещал ББ щом стане горещо с мед. сестрите, със зърнарите , с полицаите, и пр. сега с превозвачите. На май само на полицаите дава парите.Ясно е защо.
25
0
 
35
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
До Без майтапОт години плащаме данъци (винетки, акциз и ДДС на горивата, ДДС на частите и труда при ремонт на разбити по пътищата МПС-та, местни данъци за МПС, ДДС при покупка на МПС и какво ли не още), а насреща имаме коларски пътеки! Има места в Северна България където въпроса не е дали да минеш през дупка, а през кои кратери да минеш за да избегнеш още по дълбоките и големи кратери! Има места където до знака за това, че се иска винетка има пътека която е като след бомбандировка!
24
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Решениетое бърза частна собственост на превозното средство .С ясен собственик с име, ЕГН, РЕГИСТР. ТАБЕЛА. Да си отговаря за камиона. Който иска да е в колектив и да краде. Шута от зад и навън от системата