Барометър: ГЕРБ къса БСП, Слави извън парламента засега

Ако изборите бяха днес четири партии влизаха в НС
193
Барометър: ГЕРБ къса БСП, Слави извън парламента засега
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Т.нар. Партия на негласуващите отново обединява най-големия брой гласоподаватели.

Ако изборите бяха днес до урните не биха отишли цели 41, 9% от имащите право на глас, показват данните от проучване на "Барометър България",  проведено в периода 1 – 13 януари.

Още по темата
Според социолозите електоралните нагласи на анкетираните не търпят значителни промени спрямо последното проучване през декември.

В парламента със сигурност попадат четири формации, показа изследването от януари.

Водещата политическа сила отново е ГЕРБ с 35,5% подкрепа, следвани на отчетлив интервал от БСП с 28,2%.

Третата позиция е оспорвана от ДПС и "Обединени патриоти" с по 11% одобрение.

Евентуалната партия на Слави Трифонов остава под чертата за парламентарна представеност, подкрепена от 3,6% от анкетираните, а

Демократична България може да разчита на 3,2%.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 136Щом вашата кирлива партийка е заложила на такива форумни куци коне като тебе по форумите да свалят Бойко, значи ГЕРБ още 3 мандата ще изкарат.
123
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С кого като лидер БСП има по-големи шансове срещу Бойко?Определено това не е ***!В нея няма нищо позитивно. Цялата и политика е насочена, не към електората на БСП, а към оплюване" на ГЕРБ. Постоянно съчинява гейтове, зле скалъпени компромати. Всичко цели дестабилизиране на ГЕРБ и България. При толкова много подадени оставки от страна на ГЕРБ, няма нито една от БСП. Така ли в тази Дръта партия са се събрали всички безгрешнци???
122
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 136Хм.Преди Бойко доколкото си спомням, хич не емигрираха, а?
121
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БостанЕй.Още не си взел властта и взе да се оправдаваш, че бостанът ти бил обран.Ми то с 500 милиарда в хазната всеки може.Ти като не можеш, що се напиняш тогава да взимаш изборите?
120
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Гробокопач: Не е това въпроса. Важното е с кого има шанс България. С Бойко и гербаджийската му дружинка затъваме вече трети мандат. Скоро вече и в Румъния ще започнат да емигрират. Да чакаме ли и това да стане?
119
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До северозападЕ ти ще спреш да ходиш да гласуваш, ама изборните автобуси от Турция няма да спрат.Та със твоето спиране, само вдигаш изборните резултати на ДПС и ДОСТ.Ама твоя си работа де, не ти се мешам, имаш право и да не гласуваш.
118
8
 
13
 
! Отговори
Бостан преди 4 години
Кофти ситуация. Ако тиквите останат на власт - със сигурност ще се забием пет етажа под дъното.Ако пък някой друг (който и да е) вземе властта, ще се окаже в обран бостан, с празна хазна и неработещи държавни структури, и един Бог знае как ще се оправи.Отделно, че герб упорито не спазва обещанията си за въвеждане на машинното гласуване - явно има от какво да се страхуват и положението им далеч не е толкова розово, колкото го представятКазано накратко - положението мам си джейс!
117
2
 
4
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До *** крепи БойкоС кого начело БСП има шансове?;))) Това е важното. Може и да има някакви шансове е приказка казана на улицата. С кого като лидер БСП има по-големи шансове срещу Бойко?;)))
116
3
 
2
 
! Отговори
северозапад преди 4 години
Ми и те и едните и другите са *** бре-тогава за кой да гласуваме !Айде да спрем да одиме да видите само какво ще стане ? Какво тичане само какво агитиране-голем сеир ше падне-гарантирано ? Не знам само защо от тия сега отново ще са горе ?
115
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ИскраМи ти хубаво искаш Слави да те оправи.Ама той дали иска да те оправи?Щото като го гледам, не си дава много зор.Гледа си телевизийката, чалгичката, чикирики седем-осми.Ако е искал да те оправя, щеше да е още преди 10 години.
114
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
не е верно.В наше село БСП води с 130%.
113
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Айде пак нагласените статистики, за да облъчват простолюдието кой трябва да спечели! Тези агенции постоянно се подлагат на управляващите, срам за такива!
112
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ къса БСП аххааххахахахахахахахах какъв удар по муцунатаГЕРБ отдавна скъсаха БСП, но това е друг въпрос хахахаххахахахахаКъсай...
111
10
 
8
 
! Отговори
Искра преди 4 години
Само Слави ша на оправи!!!!
110
3
 
25
 
! Отговори
поп преди 4 години
Щом рекламодателите ги е страх да рекламират. Я качиш реклама в 7/8 я са те настъпили държавните службички. За норматив са ти закрили бизнеса. Смятайте за каква машина и диктатура става въпрос. А ако знаете как изнудват бизнеса да спонсорира ГЕРБ, на хората им се реве. По места е по страшно и от на ДПС диктатурата.
109
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Купени социолози. Гледат на боб и пари!!!!
108
3
 
17
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
До *** крепи Бойко: Не се мъчи с прогнозите. Не е за теб тая работа. А и пишеш спекулация, която е тиражирана поне сто пъти.Ако след толкова кризи и оставки на калинки избирателите пак гласуват за ГЕРБ, значи това и заслужават. При вече трети мандат на Бойко и далавераджийскта му дружинка вече трайно изоставаме и от предпоследните в ЕС. Но и това не е границата.
107
11
 
10
 
! Отговори
маче преди 4 години
Слави ще ги пропилее на изборите.....хората ги е страх да кажат, че ще гласуват за него....
106
6
 
11
 
! Отговори
Цецо Мен преди 4 години
Барометър България", проведено в периода 1 13 януари. Кой точно е работил на 1-и януари.
105
5
 
13
 
! Отговори
4 преди 4 години
Не ни оставиха полезен ход на нормалните хора. Който да спечели все тая. Лошото е, че държавата се управлява от този който има повече фенове и платена публика. Да идват да ни закриват вече и да се свършва.