Барометър: ГЕРБ къса БСП, Слави извън парламента засега

Ако изборите бяха днес четири партии влизаха в НС
193
Барометър: ГЕРБ къса БСП, Слави извън парламента засега
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Т.нар. Партия на негласуващите отново обединява най-големия брой гласоподаватели.

Ако изборите бяха днес до урните не биха отишли цели 41, 9% от имащите право на глас, показват данните от проучване на "Барометър България",  проведено в периода 1 – 13 януари.

Още по темата
Според социолозите електоралните нагласи на анкетираните не търпят значителни промени спрямо последното проучване през декември.

В парламента със сигурност попадат четири формации, показа изследването от януари.

Водещата политическа сила отново е ГЕРБ с 35,5% подкрепа, следвани на отчетлив интервал от БСП с 28,2%.

Третата позиция е оспорвана от ДПС и "Обединени патриоти" с по 11% одобрение.

Евентуалната партия на Слави Трифонов остава под чертата за парламентарна представеност, подкрепена от 3,6% от анкетираните, а

Демократична България може да разчита на 3,2%.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** крепи БойкоНе виждам лошо! ГЕРБ изгради взаимоотношения и структура, които други партии са неспособни. Имат несравнимо голям опит и в управлението на държавата и в ЕС и в световен мащаб!Да бъде ГЕРБ и да пребъде!!
103
16
 
9
 
! Отговори
така като гледам преди 4 години
и се чудя БСП откъде ще съберат тез 28% или пак са си платили на социолозите да им го вдигат процента
102
15
 
7
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
Ние пенсионерите от клуб" Дай Боже "- Враца подкрепяме Бойко и кмета втори мандат Калин Каменов.Града е изцяло преобразен.
101
12
 
5
 
! Отговори
Курнелия крепи Бойко преди 4 години
*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.
100
4
 
11
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 4 години
Каквито и статистики да правите ще спечели ПАРТИЯТА НА НЕГЛАСУВАЛИТЕ!!!!Големите партий в България знаем как печелят по-голямата част от гласовете си!!!!!Жалки сте като вашите лидери!!!!!!Единственият изход от това гнусно положение е ............. Всички знаете думите на ВЕЛИКИЯ И БЕЗСМЪРТЕН----Христо Ботев !!!!!!!
99
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Новата коалиция е ГЕРБ и ДПС, сега е негласна но ще стане официална. То е ясно.
98
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Псу. вам Гербаджиите за "щяло и нещяло", но при мисълта, че БСП и ДПС ще вземат власта в Бг - косата ми настръхва от ужас!!!!
97
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ей Бойко, дето ги фане тези комунисти ги бие, като брашнян чувал. Скоро власт няма да видят!!
96
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако не са комунисти I, ще са комунисти IIдруго не ни требе
95
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това трябва да е с мъртвите души, ромския вот, администрацията, купените гласове, невалидните бюлетини и отново липсата на машинно гласуване
94
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако загуби Геб ще мигрирам. Тва мама, баба, аз, чичо всички ни нагласиха у горското и общината да работим. Братчеда го направиха полицай, щот може да чете малко. Падне ли Герб, ще се махна, да видите вие как ще живеете без мен.
93
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другари и другарки от "цЪрвениот електорат"!Посочете ми поне едно ваше правителство, което да не е вкарало Бг в "батака на блатото"?Дори предците на политическият елит на БСП (разбирай БКП) "зае. еха" комунистическата идеология нейде в средата на 70-те за превилегиите на власта и "загниващия запад"!Защо според вас "нерушимият" СССР се разпадна?Точно така - "рибата гние от главата", тоест КПСС (съветските ленински "болшевики") и те "горките" искаха да вкусят от гниещия продукт на Запада!
92
9
 
5
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
Социалистите са потресени и не могат да повярват.
91
6
 
5
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До До ТонкатаИ аз бих глобил Тонката 10 000 лева, отнемам му книжката и му слагам колата на трупчета, след това го погвам данъчно, набарвам му големите суджуци и му конфискувам първом движимото имущество след това и недвижимото. Накрая ми докривява, че живее, строявам го в редица с едни други хърсъзи като него и ходооом марш в колона по един към гарнизонното стрелбище!
90
4
 
10
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
До ТонкатаНе ревах;))) Щото Бойко беше в опозиция и тогава той ревеше, че той бил спечелил изборите, а други управлявали и не било честно;))) В политиката Бойко, няма чест и скоро ще го разбереш;))) Та, така, Тонка. Сега, обаче, ще ми е интересно как ще постъпят ГЕРБ, когато неминуемо ще трябва да се коалират с ДПС;))), но вече на доста високо ниво, не както сега, само на местно ниво, където е по-скрито и се не види;)))
89
1
 
6
 
! Отговори
едно ДС ченге преди 4 години
Знаем си работата !
88
4
 
5
 
! Отговори
До Тонката преди 4 години
А как го набичваш тва Ауди по магистралата между Зарата и Чирпан, като там е 90 ограничението.Или си имаш човек някъде по герберските полицийки и ти махат глобичките. Нагли са тези от герб ей.....дано ги изритат вече да мирясат.
87
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С *** начело, на Баце не му трябват и обединените и Диоти.
86
10
 
5
 
! Отговори
ЛЦНОВ преди 4 години
ГЕРБ , че ви бие още веднъж, ако има избори .
85
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Яко ги тресе страхът и ГРОБ и БСП-то, щом троловете им са се обединили срещу Слави. Имат общ враг и се хванаха за ръчички( маскарички)