БСП на среща с "Воля" за вота на недоверие, може да го подкрепи

Горанов: Не се чувствам свободен да си търся работа!
Обновена: 17 яну 2020 13:24 | 17 яну 2020 13:24, Веселина Йорданова
22
БСП на среща с "Воля" за вота на недоверие, може да го подкрепи
Снимка: БСП

Има вероятност "Воля" да подкрепи вота на недоверие за водната криза, ако бъде внесен от БСП. Това коментира депутатът от ПГ на "Воля" Кръстина Таскова пред журналисти след консултациите със социалистите.

"Ще вземем нашето решение, ако такъв вот бъде внесен. Това, което ние наблюдаваме в последно време, е, че ако министър Горанов каже, че намалява субсидията, те могат да променят своето решение. Те показват, че в някои отношения работят заедно с управляващите", допълни още Таскова, цитирана от "Фокус".

Зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Драгомир Стойнев определи разговора като изключително продуктивен и експертен. "Съгласиха се с проблемите, които ние всички виждаме, но помолиха за няколко дни размисъл", допълни още Стойнев.

По думите му духът и диалогът е бил добър и БСП са удовлетворени. На въпрос дали от БСП вярват, че "Воля" ще ги подкрепят, Драгомир Стойнев уточни, че ситуацията е кризисна и те преценяват дали ще дадат своята подкрепа за едно правителство, което генерира криза в почти всеки един сектор или ще решат да се върви към предсрочни избори.

Не се чувствам свободен след вота на недоверие да си търся друга работа, коментира пък в парламента министърът на финансите Владислав Горанов. На въпрос дали го притеснява вотът на недоверие, Горанов отговори, че правителството е подкрепено от парламентарната група на "Обединени патриоти" и на ГЕРБ.

"То ще функицонира дотогава, докогато повече от половината народни представители не решат друго. Без да правим аритметични интерпретации, не се чувствам свободен след вота да си търся друга работа", каза още Горанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
4
 
! Отговори
стършел преди 4 години
ИСТИНСКИ НАРОДЕН СЪД Е НУЖЕН. И ПОДСЪДИМИ ВСИЧКИ *** ОТ ВСИЧКИТЕ ПАРТИИ, УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ. ДА СЕ ВЪВЕДЕ ОТНОВО СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ. ПИСНА МУ НА ЦЕЛИЯ ИЗМЪЧЕН НАРОД ШЕПА БЕЗУМЦИ КРАДЦИ И НЕНАСИТНИЦИ ДА МУ ПИЯТ КРЪВЧИЦАТА!
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонимеНВиж статиите в Бушон медия,не са виновни нито Стомана Перник,нито хората,а Харизанов,който е откраднал тръбите от яз.Пчелина,който е захранвал промишлените предприятия,отделно и един ВЕЦ,който е черпил доста вода,изхвърлял е токсични води в реката и който не е на герберите,а на депесарите.
20
2
 
12
 
! Отговори
гербава работа преди 4 години
C мaтeмaтичecкa миcтeрия в плeнaрнa зaлa Eмил Димитрoв - Рeвизoрo cтaнa миниcтър нa eкoлoгиятa. Тoй зaмeни нa пocтa пoдaлия ocтaвкa Нeнo Димoв.Oт рeгиcтрирaнитe 139 дeпутaти 96 ca глacувaли прoтив и 111 зa. Прoблeмът e, чe cбoрът e 207 глaca при рeгиcтрирaни 139 дeпутaти. Cмeткaтa пoкaзвa, чe чуждитe кaрти ca 68.
19
2
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
БИВШИЯ ШЕФ НА ВИК ПЕРНИК ИВАН ВИТАНОВ БЕЗВОДИЕТО ДО ТАКАВА СТЕПЕН Е КРАЛ ПАРИ И ВОДА ОТ ДРУЖЕСТВОТО, ЧЕ ГО НАПРАВИ НА НИЩО БОРИСОВ!А ЗА КАПАК ОБЯВИХА, ЧЕ ТЕЦА ПЕРНИШКИ И СТОМАНА И ДВЕТЕ ЛЪЖЕЛИ С ПОТРЕБЛЕНИЕТО НА ВОДА В ПЪТИ ПОКАЗВАЛИ, ЧЕ ПОЛЗВАТ ПО-МАЛКО ВОДА ОТ РЕАЛНАТА И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ Я ПЛАЩАЛИ ПО 13СТ НА КУБИК А ПЕРНИЧАНИ Я ПЛАЩАЛИ ПО 2 ЛЕВА НА КУБИК!!!КАТО В СМЕТКИТЕ НА ПЕРНИЧАНИ БИЛА КАЛКУЛИРАНА РАЗЛИКАТА ТЕ ИЗДЪРЖАЛИ ТЕЦА И СТОМАНА! ПЛЮС ЗАГУБИТЕ ПРЕЗ ВЕЦА!!ДОБРО КРАДЕНЕ Е БИЛО!
18
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Домусчиев без държавата управлява Български морски флот.В момента държава няма свой представител в съвета на директорите на Български морски флот АД. Това каза Росен Желязков, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в отговор на въпрос от народния представител Румен Гечев относно държавното участие в Български морски флот.За изминалите години след приватизацията държавата не е получила нито стотинка дивидент от "Български морски флот", каза министър Желязков.
17
3
 
10
 
! Отговори
Ельоменат преди 4 години
Лошо Седларов.Сега ДПС ще трябва да гласува против вота , и да покаже истината, че управлява с ГЕРБ
16
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вота на недоверие трябва да бъде подкрепен от ДПС и Воля. Просто на народа вече не му харесва да живее така , а и управляващите вече се изчерпиха - водни кризи, ***, здравеопазването в колапс, надути цени, нови данъци, беднотия, корупция и олигархия. До кога ще е така?
15
7
 
14
 
! Отговори
днес преди 4 години
ГЕРБ държат всичко в близките 10 години няма кой да ги спре,те са внедрили структури които няма да паднат лесно,а и няма НАРОД кой да излезе срещу тях ще бъде само чесане на езици,Кучетата лаят кервана върви.Горанов да си ходи на бегом,закачат се всияки около ББ-3,министри.
14
10
 
13
 
! Отговори
бай Пешо преди 4 години
До АнонимеНсамо че воля да не са луди да гласуват срещу правителството. и се чудя ако падне Борисов кой ще управлява!?!??
13
9
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПРАВИТЕЛСТВОТО ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО ПАДНА!!!БСП 80 ДЕПУТАТИ26 ДПС12 ВОЛЯОБЩО ДО ТУК 118 А СА НУЖНИ 121АТАКА СЪЩО ГЛАСУВА ЗА КРАЙ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА БОРИСОВ!!!ВСИЧКО ТОВА СЕ СЛУЧВА САМО, ЗАЩОТО ПАРТИЯТА НА СЛАВИ НЕ Е РЕГИСТРИРАНА ТА ДА НЕ УЧАСТВА А И ВОДНАТА КРИЗА Е НАИСТИНА ПЕРФЕКТНАТА ПРИЧИНА ДА СЕ ПОКАЖЕ КАКВО ИЗТОЧВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА Е ПРИ БОРИСОВ!
12
3
 
17
 
! Отговори
- преди 4 години
Народа трябва да скочи и да измете всички.
11
2
 
13
 
! Отговори
не разбрахте ли преди 4 години
Ама те Воля са си рафиниран продукт на мутрата и по-точно на т.нар. 'Дълбока държава' тоест ДС-ченгетата!
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Образцов млад дедо довечера ще има ли банкет послучаи набирането на евтина работна ръка.Чудя се дедо как си плащаш сметките евтини ли са дедо кога ще ме поканиш да видя вип парти класик
9
4
 
10
 
! Отговори
До горанов преди 4 години
Не си търси работа! В затвора ще идеш мигом
8
4
 
14
 
! Отговори
1 преди 4 години
г-н Марешки,ще имаш хиляди благодарности,от българския народ за подкрепата,и бъди сигурен,че партия "ВОЛЯ"след предсрочните избори,ще бъде в парламента,защото патериците ,атака,спасение на бойко,на балевски,и мвро,ще бъдат аут.
7
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Воля сега им е паднало да се пазарят нищо, че до вчера твърдяха, че не подкрепят правителството.
6
14
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
От заглавието излиза, че вотът ще бъде внесен от другаря Магарешки, а Безбожната Сатанистка Партия евентуално ще го подкрепи.
5
13
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
БСП"Сговорна дружина... - просо сънува"..."Гладна кокошка... - планина повдига"...
4
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Воля няма да подкрепят вота. Марешки е без имунитет и е зависим, а останалите знаят, че това им беше, в друг парламент едва ли ще влязат.Същото е и с Атака.
3
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Невъзможно! Никога! Марешка е левото м'до на Тиквата.