Каракачанов - с торбичка, по униформа... в социалните мрежи

Вицепремиерът - продавач на дини, лице на филмова компания...
18 яну 2020 07:45, Петя Славова
72

Колажи на вицепремиера Красимир Каракачанов станаха хит в социалните мрежи. Военната униформа, с която беше облечен министърът на отбраната по време на официалната му визита в Египет в сряда, предизвика хумористични коментари и стимулира народното творчество.

Само за няколко часа Красимир Каракачанов се превърна в продавач на дини, лице на филмова компания, събеседник на Форест Гъмп и участник в касовата продукция "Титаник".

Хит №1 обаче си остава синята каска на Каракачанов, съобщава Bulgaria ON AIR. По време на коалиционните трусове през есента на 2018 г. вицепремиерът се появи на среща в Министерския съвет с каска – символ на мира.

След ареста на министър Нено Димов, Каракачанов не сложи синята каска, но запази чувството си за хумор като прие с насмешка новите колажи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 35Народа си обича циркаджиите. Борисов хвърля майтапи, Каракачанов си е феномен сам в себе си.. ракията да се лее, сиренце да има малко, да има на кой да се ядосват и смеят и да се чувстват че са по-умни от тях като хора. *** е че понякога са уж по-умни.Понякога ги разбирам нашите управници - Българина е толкова фрустриращ, че какво друго да го правиш освен да го използваш както можеш и да си биеш камшика. Цинично, но има хора които ще разберат какво имам предвид, които са били лидери
31
4
 
3
 
! Отговори
До 31 преди 4 години
Да така беше 45 години .Министър председателят ни беше обущар със завършен трети клас,а баш лидерът незнайно с кой.......А няма как полуграмотният и невежият и неинформираният да има вярна оценка! За него ,,всички са маскари" и е безапелационно прав.Да,но всички не мислят като теб или мен. А речникът показва нивото,обидите показват липса на аргументи. Диалога с такива хора е безмислен!!!Живял съм 72 години видял съм и мнението на 20-35 годишните не е твърде меродавно по понятни причини.
30
3
 
8
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
До 37 Само като прочета "прЕоритет" и разбирам, че писаното е от пълен тьпанар.
29
2
 
5
 
! Отговори
Бато от Банки преди 4 години
До До Тато из ПравецНяма да разбереш,защото бъркаш милиони с хиляди.Научи математиката и ще ти обясня.
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичките са циркаджии. Народа харесва цирка и си ги избира да им се радва.
27
14
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
В България не се харесват хора които са супер полирани, развити и т.н нали имаме загубеняшки манталитет.--------Напротив, има и суперполирани.Само че не стават за лидери.Стефан Дофиянски си беше суперполиран.Президентът Радев също. Е, той не изцяло, само мозъкът му, де...
26
3
 
0
 
! Отговори
дядо Пенс преди 4 години
До До 20Ами информирай ни !
25
6
 
0
 
! Отговори
До Тато из Правец преди 4 години
Точно 50,000 или 52,000 я ни светни! Ти явно си бил там и всичко знаеш.
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 20По- страшно е не невежи и полуграмотни хора да пишат коментари,а такива да са начело на държавата,защото просто тията им рефлектира върху всички.
23
6
 
2
 
! Отговори
До 20 преди 4 години
Много държави си посетил,много правителства си видял .......И като се събуди???? Най страшно е неинформирани и полуграмотни хора,неживели и невидели ,с претенции че знаят всичкода говорят безапелационно като последна инстанция!........България не е държава на десет години бе невръстен многознайко
22
1
 
30
 
! Отговори
Тато из Правец преди 4 години
Пишете си ,пишете си ! Тоя прибра 50 000 000 ? от раздаване на бългрски паспорти ,а вие си блейте по форумите ! Не разбрахте ли,че тая п***пл***ч няма доброволно да се откаже от властта ?!
21
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те всичките управници като цяло приличат на карикатури, а и държавата ни е една голяма, тъжна карикатура...Вие освен да 'рачите и да проклинате рождената си дата, друго можете ли? Ти като си стоиш и се чудиш какво гуно да изтърсиш!Само Путин за вас, той ще ви вкара в релсите!
20
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На това си е постлал Каракачанов, да станеш за смях също не е лесно.
19
2
 
0
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 4 години
...kogato si mascara ...te i maskariat !!! Ako tozi chovek be istinski balgarin,rodoliubets I darjavnik .nikoi niamashe da go maskari a na protiv !!!
18
0
 
10
 
! Отговори
вински черва преди 4 години
Сестрата на убавеца Светлана Дончева-Немска била основен кадровик в Здравната каса....
17
6
 
19
 
! Отговори
Старозагореца !!! преди 4 години
Така от последните избори видях мои познати кандидатирани от опозицията - Единият беше кандидат на БСП - не можа да завърши техникума в малЪк провинциален град и идолът му и пример за подражание беше една сливенска мутра дето умря скоро !! Другата също кандидатка на ОПОЗИЦИЯТА ОТ ДРУГА ПАРТИЯ в Голям Град като Стара Загора смъркаше амфети в тоалетните и катастрофи правеше пияна ,и още какво ли не !!!
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Т.е повечето българи са като Каракачанов но си мечтаят да са като Бойко (отричането ще е до гроб за тези неща ама квоо да правиш.. )
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми най-вероятно донякъде нарочно го прави, въпреки че си е изтърбух. По улиците е пълно с хора като него които се идентифицират съзнателно или не с него. В България не се харесват хора които са супер полирани, развити и т.н нали имаме загубеняшки манталитет.Та така може би той печели от това че е ла*но, не знам дали го съзнава
14
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
десет години вече управляват едни посмешища, едни подобия, които ги няма в никоя друга държава по света - нито в Африка, нито в Латинска Америка, нито в Азия. и по-лошо ще става, понеже вече са се бетонирали във властта и няма кой да ги мръдне - имат хора на всички ключови позиции. държавата е частна!
13
10
 
6
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
Казарма за вас,истинска две или три години ,както си беше и без Интернет ,таблет и телефон. Както си е по устав.Че от тази слободия съвсем изтрещяхте. При онова,,истнското правителство" щяхте всички философи и критици да посетите Московска 5.А от там трудно се излизаше читав,ако въобще излезеш/на самоход/ Я вижте другаря Путин и другаря Ким Чен Ун какви здрави правителства имат и каква ,,дисциплина" има-многознайковците и критиците просто изчезват!Правителство,а не карикатури! Май вие сте такива