Каракачанов - с торбичка, по униформа... в социалните мрежи

Вицепремиерът - продавач на дини, лице на филмова компания...
18 яну 2020 07:45, Петя Славова
72

Колажи на вицепремиера Красимир Каракачанов станаха хит в социалните мрежи. Военната униформа, с която беше облечен министърът на отбраната по време на официалната му визита в Египет в сряда, предизвика хумористични коментари и стимулира народното творчество.

Само за няколко часа Красимир Каракачанов се превърна в продавач на дини, лице на филмова компания, събеседник на Форест Гъмп и участник в касовата продукция "Титаник".

Хит №1 обаче си остава синята каска на Каракачанов, съобщава Bulgaria ON AIR. По време на коалиционните трусове през есента на 2018 г. вицепремиерът се появи на среща в Министерския съвет с каска – символ на мира.

След ареста на министър Нено Димов, Каракачанов не сложи синята каска, но запази чувството си за хумор като прие с насмешка новите колажи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
6
 
12
 
! Отговори
До 7 преди 4 години
Ти колко правителства помниш ,бе юнак ? И кое не беше от кол и въже ? На бай Тошо,на Луканов,Беров/,Попов,Виденов, Симеон Станишев,тройната........и във всичките Доган?!?! Помниш лиНейчо със: ,,Егати правителството ,щом аз съм му вицепремиер"Явно си пъпчив пубер!!!
11
4
 
28
 
! Отговори
Позорище преди 4 години
Правителството все повече прилича на сборище некадърни крадльовци, начело с винету
10
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
E, че то цялото правителство е събрано от кол и въжЕ, начело с Гойко.ТИ ЗАЩОТО СИ МНОГО ХУБАВ! Я КАЖИ КОЙ СИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ТЕБЕ - КОРИФЕЙ НЕУДАЧНИКОВ!
9
0
 
36
 
! Отговори
Бай Шиле преди 4 години
Ама как му отиват снимките.
8
3
 
22
 
! Отговори
Пенчо Кубадински преди 4 години
Тези че не са стока, не са, ама я ми покажете някой, който да е...Всичките искат власт и пари. Ако случайно някой свестен попадне във властта, или ще го направят като тях или ще го изгонят. Няма спасение...
7
26
 
22
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Каракачанов излезе много печен. Единственият от патриотите който въздържа емоциите си и показва постоянство в разсъжденията си. Към всичко трябва да прибавим и голямото му чувство за хумор и самоирония. Не се взе никога на сериозно! Голямо Браво!
6
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
E, че то цялото правителство е събрано от кол и въжЕ, начело с Гойко. Нормално да изглеждат така. Това обаче ни е най-малкия проблем.
5
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гласувахте за този бакалин, сега му яжте Ф-ките.
4
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Големия смях е защо агент Иван не е в затвора за продаване на български паспорти
3
33
 
4
 
! Отговори
България над всичко преди 4 години
тия "колажи" 5 годишен ли ги е правил хахахахахахахая си чистете пъпчиците от снимките с фотошоп, че да има лакове и не се правете на оригинални, че сте гола вода, позьори
2
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички са големи умници у фейсбикаджийската клюкарница.
1
5
 
38
 
! Отговори
браво преди 4 години
Шкембе воевода е върха и два пръста от горе !! Трябва да се гордеем с такъв министър на отбраната !!